Προς το περιεχόμενο

paris 7139

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή paris 7139

0

Φήμη

  1. Ξέρει κανείς αν τα preset των micro Q. Q, Q+ είναι τα ίδια ή αν είναι συμβατά μεταξύ τους? Μήπως πρέπει να περιμένουμε και το Stromberg αν και δε το βλέπω να βγαίνει σύντομα. Εδώ και ένα χρόνο δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει.
  2. Γεια σε όλους! Σκέφτομαι και εγώ την αγορά ενός Waldorf q ή q+. Θα ήθελα να ρωτήσω αξίζουν τα 600-700 ευρώ παραπάνω για να έχεις τα αναλογικά φίλτρα? Πως επιρεάζουν τον ήχο σε σχέση με τα ψηφιακά?
  3. Καλημέρα. Επειδή έχω και το OASYS και το Kurzweil PC3 θα ήθελε να πω ότι συμφωνώ με το φίλο ότι το OASYS είναι πιο μπροστά, όχι τόσο πολύ όμως και σε σχέση και με την τιμή του. Αλλά κατά την πρωσοπική μου άποψη τα πιάνα του PC3 είναι εμφανώς καλύτερα (πιο τρισδιάστατα και με καλύτερη και μελοδικότερη μεσαία κυρίως περιοχή. Όσων αφορά το G νομίζω ότι σαφώς υπερτερεί του Χ αλλά θα περίμενα από τη ROLAND ένα πιο μεγάλο άλμα προς τα εμπρός.
  4. Κατ'άρχην ευχαριστώ Μανώλη για το ενδιαφέρων σου. Το G-70 το αγόρασα καινούριο πριν μερικούς μήνες. Πάνω είχε το αυτοκόλητο Version 3. Στο όργανο είταν εγκατεστημένα και πολλά styles φορτωμένα από την αντιπροσωπία στην Πάτρα. Από την πρώτη μέρα το one touch δεν ανταποκρινόταν πουθενά. Ούτε στα ROM ούτε στα USER styles. Για την ακρίβια όλα τα one touch με γυρίζουν στην αρχική σελίδα του οργάνου. Υπέθεσα τότε ότι εργοστασιακά είναι έτσι και θα έπρεπε να τα προγραματίσω εγώ. Να αναφέρω επίσης ότι μόνο στα music Assistants το one touch ανταποκρίνεται κανονικά. Μήπως παίζει ρόλο η παρακάτω προειδοποίηση που βρήκα στο roland keboard club? ATTENTION! The G-70 Version 1 and Version 2 users will loose the customised One Touch setting data updating to the Version 3. Το θέμα είναι τη πρέπει να κάνω? Να εγκαταστήσω από την αρχή τη version 3? Έτσι θα διορθωθεί το πρόβλημα και στα user styles? Ή να στείλω το όργανο στην αντιπροσωπία?
  5. Ακούγονται καλύτερα οι ίδιοι ήχοι στο Pa 800? Γενικότερα το Pa 800 έχει καλύτερο ήχω από το Pa 80? (Αναφέρομαι μόνο στην ποιότητα του ήχου και όχι στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά στα οποία προφανώς υπερτερή το Pa 800). Όταν λες να μετατρέψω τα αρχεία τη ενοείς? Κάποιος φίλος μου είπε ότι φωρτώνει τα αρχεία απ'ευθείας.
  6. Όταν το αγόρασα ήταν εγκατεστημένη η version 3. Το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι ότι στα 4 one touch κουμπιά δεν είναι αποθηκευμένες preset ρυθμήσεις για κανένα από τα style. θα έπρεπε να είναι?
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορώ ίσως να επαναφέρω το G-70 στην version 2 ώστε να έχω τα έτοιμα one touch? Το σκέφτομαι αυτό μιας και η version 3 δεν προσφέρει κάποια ιδιαίτερη αναβάθμηση κατά τη γνώμη μου.
  8. Γεια σας φίλοι μου! Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα KORG Pa 800, Pa 500 είναι πλήρως συμβατά σε ήχους και ρυθμούς με το Pa 80. Θα μπορέσω να φορτώσω τους ήχους και τους ρυθμούς που έχω στο PA 80 στα καινούρια KORG?
  9. Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το G-70 Version 3 το οποίο έχω. Η λειτουργία one touch setting δεν ανταποκρίνεται καθόλου όσων αφορά την αλλαγή ήχων. Δηλαδή οποιονδήποτε ρυθμό και αν επιλέξω πατώντας one touch με επαναφέρει τον ήχο Grand Piano της αρχικής σελίδας. Είδα στο manual ότι η version 3 δεν υποστιρίζει one touch από προηγούμενες version. Τί πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω τη λειτουργεία ώστε να έχω έτοιμα one touch?
  10. Σίγουρα η τιμή του wave είναι λίγο τσιμπιμένη, αλλά μπορεί να πετύχει απίστευτους ήχους. Βέβαια αν σε ενδιαφέρουν κυρίως analog ηχοχρώματα, τότε το Nord lead 2X ως πολύ φθηνότερο, όπως και όλα τα υπόλοιπα Clavia δε νομίζω να σε απαγοητεύσουν.
  11. Ασχολούμε ερασιτεχνικά. Ετιμάζω ένα μίνι home studio. Θα βάλω φωτό σε 2-3 εβδομάδες. Το να έχει κανείς όλα αυτά σίγουρα είναι υπερβολή. Πιστεύω να σταματήσω κάπου εδώ. Αλλά γεννοβολάν τα άτιμα...
  12. Λοιπόν έχω τα παρακάτω: Oasys 88 M3 73 + Radias expansion Triton extreme 61 + MOSS X-50 Pa2X Radias KB Microkorg Fantom X8 + Compl. Orh. + Ult. Keys + Ethnic + Ult. Piano V-Synth + D-50 exp. G-70 + Platinum Tr. MC - 808 Motif XS 7 Kurzwail PC-3X (σε μερικές μέρες) Nord Stage 88 Revision B Nord Modular G2X Nord Lead 2X Nord Lead 3 Nord Wave Minimoog Voyager Electric Blue Prophet 08 Spesial Edision Virus TI Polar Supernova 2 full polyphony Xio-Synth Micron
  13. Γεια σας παιδειά. Σκέφτηκα να θέσω ένα νέο θέμα, στο οποίο, τουλάχιστον για μένα, η γνώμη σας θα ήταν πολύ χρήσιμη. Ποιό hardware διαθέτη τα καλύτερα Ac. Piano και γιατί (Oasys, Kurzweil, Fantom , Motif, Nord Stage)? Ποιο το καλύτερα El. Piano, Organ, Strings, Pad, Bass, Lead? Ξέρω ότι το θέμα είναι πολύ υποκιμενικό και γενικό, αλλά νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρων να γίνει μία συζήτηση...
  14. Παιδιά, ευχαριστώ για τη βοήθεια!
  15. Γεια σας φίλοι μου! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αν αγοράζατε ένα OASYS ή Fantom ποιο θα προτιμούσατε το 88 βαρυκεντρισμένο ή το 76 synth action (ασχέτως τιμής και όγκου) και γιατί ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου