Προς το περιεχόμενο

cos_dr

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  9.992
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  55

Track Reviews από cos_dr

 1.  Ξανά στέκομαι στην ενορχήστρωση που είναι πραγματικά θεσπέσια.  Και όλα τα μέρη γραμμένα υποδειγματικά γι αυτό ακούγεται και τόσο ευχάριστα.  5 αστέρια σε αυτό .

  • Ευχαριστώ 1
 2. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου για το κομμάτι, τα μέρη του, την ενορχήστρωση αλλά και την παραγωγή. Ίσως λίγο πιο δυνατά τα κρουστά και το EP στο 0.40 θέλει λίγο αύξηση στην ένταση, να βγει πιο μπροστά στη μίξη.

   Ισως θέλει ακόμα μια αναθεώρηση.

   Το ότι οι κιθάρες σε κάποια σημεία εκεί στα μοτίβα δεσπόζουν δεν με ενοχλεί.

   Είναι πιο old school παραγωγή με όργανα να βγαίνουν πιο μπροστά όταν ... μπαίνουν και του πάει.

   

   αυτα από εμένα.

   Υποκλίνομαι. 🧎‍♂️

   Respect!!!!🧎‍♂️🧎‍♂️

   

   Το 1978 ήμουν τριών, δεν πρέπει ακόμα να μου είχαν πάρει ούτε τη παιδική μελόντικα από το Μινιόν ή το πανηγύρι του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι🤣

  • Ευχαριστώ 1
 3. Το ένα καλύτερο από το άλλο του καλλιτέχνη και αυτό από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

   Πραγματικά είναι τρομερό.

   Παίρνει και καλύτερη παραγωγή, λεπτομέρειες για ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα αλλά αυτά φτιάχνονται.

   ΑΡΙΣΤΟ!!!!!!

  • Ευχαριστώ 1
 4.  Λίγο τις εντάσεις στα lead δεσποζουν πολύ, μια αναθεώρηση της μίξης και μια ποικιλία στο δεύτερο solo να αλλάξεις όργανο για μερικά μέτρα εκεί που παίζει το rhodes η να το ντουμπλάρεις με κάτι άλλο πιο "αραβοφωνο" σε όργανο και θα είναι ΣΟΥΠΕΡ.

   Ωραία η υπόλοιπη ενορχήστρωση

   

   Eξαιρετικό για soundtrack!!!!

   

  • Like 1
 5. Είναι εξαιρετική "υλοποίηση" πολύ καθαρά αποδιδόμενη, εμπνευσμένη και θα σταθώ κι εγώ στην εξαιρετική διαμόρφωση του ήχου της κιθάρας, αλλά και των θεμάτων της.

   

   Μπαίνει πολύ ωραία. Κορυφώνεται πολύ ωραία.

   Η αλλαγή πολύ ωραία.

   

   Θα του βάλω άριστα γιατί το αξίζει.

 6.  

  Ακούγεται ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ.

   

  Το σημείο με τις εβδόμες είναι πετυχημένο, μπαίνουμε σε καλοκαιρινή chill out διάθεση,

   

   εκεί λίγο με το hammond και το strum με το ντιστόρσιο 🤣 το αγριεύει παραπάνω από ότι θα ήθελα.

   

   Πέραν από την κλασσικά αρτιότατη ενορχήστρωση επετεύχθει παρότι που ήταν δοκιμαστικό το mood ακόμα ένα ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ που ακούγεται πολύ πολύ πολύ ευχάριστα.

   

   Του έβαλα 5, θα του έβαζα 4 γιατί εκεί το ντιστόρσιο με το hammond με χάλασε λίγο αλλά επειδή είσαι ΕΣΥ και είναι μικρά τα σημεία πήρε πάρει 5

 7. Είναι ένα σοσιαλιστικό anti-social κομμάτι, ένα πόνημα που καταπιάνεται με τετριμμένες για την εποχή που ζούμε καταστάσεις για να παράγει αντίστοιχα τετριμμένα νοήματα που όμως δεν είναι "άλλο ένα πόνημα". Γιατί? Μα είναι απλό.

   

  Γιατί πηγάζει από έναν καλλιτέχνη που αδιαμφισβήτητα έχει κάτι να πει, το έχει αποδείξει στο παρελθόν αρκετές φορές και το λέει όμως ιδιαίτερα όχι μόνο στην απόδοση αλλά σε όλη τη διαδικασία, από τη σύλληψη, την αρχική ιδέα και ιδιαίτερα κατά την μέθοδο που χρησιμοποιεί σε όλα τα στάδια της διάρθρωσης, αν τελικά υπάρχει μέθοδος. Μάλλον μεθοδικότητα υπάρχει, όχι μέθοδος.

   

   Ο δημιουργός όμως ήθελε δια ζώσης παρουσία και πατάμε rec και πάμε ότι να ναι και ποιος είμαι εγώ για να του χαλάσω τον δημιουργικό οίστρο, τη διάθεση? Τι φίλος και συμφορουμίτης θα ήμουν. Τι πρεσβευτής του σοσιαλιστικού πνεύματος της αλληλεγγύης.

   

   Οι άλλοι συντελεστές του έδωσαν τα μέγιστα και πιστεύω πως με περισσότερο χρόνο και επιμέλεια θα ήταν ακόμα καλύτερο, γι αυτό και τα 4 μόνο αστέρια.

   

   Συγχαρητήρια. Εύγε.

   Πάντα τέτοια και πάντα ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!🤣

   

 8. Καλό, καλοδουλεμένο. Πολύ καλό. Πάρα πολύ καλό.

   Το μπάσο για εμένα χρειάζεται. Χρειάζεται για να δίνει τον τόνο, να το κάνει πιο ρυθμικό.

  • Ευχαριστώ 1
 9. Μου άρεσε πραγματικά πάρα πολύ, ωραίο το εναλλακτικό γύρισμα με τα rhymes σου και εντάξει.

   Με τρελαίνεις.

   Ελάχιστες διορθώσεις χρειάζονται στις εντάξεις στην παραγωγή για το άριστο και θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο με άλλον ένα κύκλο.

  • Ευχαριστώ 1
 10.  Εντάξει, είναι τρομερή μπαλάντα με εξαιρετική, εξαιρετικότατη ενορχήστρωση, η επιλογή και η διαμόρφωση των ήχων όλων των οργάνων είναι (όπως πάντα) σε ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ😯 level.

   Και ταιριάζουν όσο τίποτα άλλο με το ύφος και το στυλ του κομματιού.

   

   Βαθειά συναισθηματικό, νοσταλγικό.

   Τα delay υπερβάλλουν σε κάποια σημεία, ιδιαίτερα στα τουτι και ο ρυθμός στο κουλπέ υπολείπεται σε ένταση, ενώ τα γεμίσματα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!

   

   Πολύ ωραίο ακούγεται πολύ ευχάριστα όπως πάντα και είναι από αυτά που το αφήνεις να ακούσεις και το επόμενο του καλλιτέχνη, από τα παλαιότερα. Είναι από τους καλλιτέχνες που σε κρατάνε στα album τους να τα εξερευνήσεις, τα κομμάτια είναι ιδανικά γι αυτό.

   

   Η κλιμάκωση της ενορχήστωσης, ο εμπλουτισμός των θεμάτων με αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που χρειάζεται κάθε φορά δείχνει επιδεικτικά θα έλεγα την εμπειρία του καλλιτέχνη η οποία όμως δεν αναλώνεται μόνο στην τεχνικότητα γιατί τα κομμάτια πάντα έχουν θέμα και συναίσθημα.

  • Like 1
 11.   Ενδιαφέρον, ωραίο concept

   

   Γενικά μου αρέσει πολύ απλά λίγο η ενορχήστρωση σε κάποια σημεία φορτώνει, δεν κρατάει ένα πιο ας το πω πως να το πω τώρα, ήπιο progression, σαν να βιάζεται να κορυφωθεί και μπαίνουν πολλά στοιχεία που θέλουν και καλύτερη τοποθέτηση στο φάσμα της στερεοφωνίας και του βάθους. 

   Αυτό βέβαια σε κάποια σημεία το βρίσκω, σε κάποια άλλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

   

   Γενικά η μίξη (για το βέλτιστο παραγωγικό αποτέλεσμα πάντα) θέλει δούλεμα.

   

    Με συγκινεί ιδιαίτερα το γεγονός των συνεργασιών εκλεκτών συμφορουμιτών, μπράβο σας γι αυτό, είμαι σίγουρος πως περάσατε καλά, πάντα τέτοια. Μπράβο σας!! Εύγε!!! Σας αγαπώ και εσάς πολύ!!!! Περιμένω κι άλλα.

 12. Καλησπέρα.

   

   Έχω να πω και να επισημάνω πως εκτός του ότι ακούω ένα ακόμα υπέροχο κομμάτι σου που ως συνήθως είναι πολύ υψηλών στανταρ και αισθητικής, υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό μια τρομερή βελτίωση στην παραγωγή σε σχέση με παλαιότερα κομμάτια και όχι απλά βελτίωση.

   Για εμένα έχουν αγγίξει η και φτάσει οι μουσικές παραγωγές το pro αποτέλεσμα.

   

   Ναι ναι, το λέω άφοβα γιατί το ακούω και πραγματικά μπράβο σε αυτόν τον τομέα.

   Μπράβο για αυτή την βελτίωση που σε ολοκληρώνει σαν μουσικό/μουσικό παραγωγό ακόμα περισσότερο.

   

   Μπράβο φίλε μου, ΕΥΓΕ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ 😍χαχαχαχαχα🥇!!!!

  • Ευχαριστώ 1
 13. Το κομμάτι είναι πάρα πολύ καλό πραγματικά.

   Ηχητικά όπως αναφέρθηκε ήδη βρίσκω και εγώ  προβλήματα που αξίζει να διορθωθούν.

   Και η ενορχήστρωση είναι πολύ πλούσια σε κάποια σημεία και τα πολλά delay αν ακούω καλά σκεπάζουν πολύ, θέλει καλύτερο διαχωρισμό νομίζω στη στερεοφωνία και λιγότερα εφφέ.

   

   Τέλος πάντων θεωρώ πως σε αυτόν τον τομέα θέλει διορθώσεις.

   

   Πάντως η συνεργασία είναι εξαιρετική, είναι όμορφο, εμπνευσμένο και με μια καλύτερη επιμέλεια για πιο .... στακάτο/ρυθμικάτο/καθαρότερο αποτέλεσμα θα είναι TOP.

   

   Θα πάρει 5 αστέρια.

   Του βάζω όμως τώρα 4 στην κριτικήχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα🤣

   

   Μπράβο σας πάντως, σας θαυμάζω, σας αγαπώ, πάντα τέτοια!!!!

   

  • Ευχαριστώ 1
 14. Αντικειμενικά είναι συγκλονιστικό, εμπνευσμένο, είναι εξτραορντινάρ και με εντυπωσίασε πραγματικά.

   Ο λόγος που του βάζω 4 αστέρια και δεν του βάζω το ανώτατο που είναι 5 αστέρια είναι δύο λόγοι.😀

   

   Γιατί θέλω να σε πιέσω για μια καλύτερο mix/mastering ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο. Θα πρέπει να γίνει αυτό και να το αναρτήσεις ξανά στο μέλλον.

   Και γιατί θα του πήγαινε και πλουσιότερη και πιο ροκ ενορχήστρωση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως και έτσι δεν στέκεται άψογα.

   

   Έβγαλες ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μουσικά, ενορχηστρωτικά, συνθετικά και ιδίως ερμηνευτικά, από τις ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ερμηνείες σου για εμένα και μπράβο, πάντα τέτοια, με μεράκι, έχεις την αέναη άδολη αγάπη μου, το σεβασμό μου και τον θαυμασμό μου ως ένα από τα πιο δημιουργικά μέλη του noiz μας!!!!!!

   

   ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!❤️

   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα🤣

×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.