Προς το περιεχόμενο

metz

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή metz

0

Φήμη

  1. metz

    Steinberg cubase sx5 !

    Ευχαριστώ παιδιά το βρήκα εδώ . Cubase 5 και συμβατοτητα με project του Cubase SX3
  2. Καλησπέρα σε όλους σας... Η ερωτησή μου παίζει να μην διατυπωθεί σωστά . Θα προσπαθήσω να την διατυπώσω όσο καλύτερα γίνεται για να κατανοηθεί . Λοιπόν έχω φτειάξει αρκετά projects στο σπίτι μου με το Cubase sx3 και θέλω να περάσω το cubase sx5 για να δουλέψω τα projects αυτά με το νέο cubase . Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής : 'Αν περάσω το νεο cubase θα αναβαθμίσει το παλιό cubase sx3 ? (Αν συμβεί αυτό θα με ευχαριστήσει γιατί αυτο επιζητώ) . Αν όμως δεν συμβεί και περάσω ανεξάρτητα το cubase sx5 , όταν θα ανοίγω τα projects απ'το sx3 θα βρίσκει αυτό τους προορισμούς των φακέλων με τα plugins και ό,τι έχει σωθεί για να τα ανοίγει χωρίς πρόβλημα ? (Άν όχι τι πρέπει να κάνω για να τα ανοίγει βρίσκοντας τα πάντα χωρίς να μου παρουσιάσει προβλήματα ? ) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ! :)
  3. Γειά σας παιδιά θα ήθελα την βοηθεία σας σε κάτι που δεν μπορώ να λύσω...Έστειλα σε έναν φίλο μου ένα τραγούδι να περάσει κάποιες κιθάρες (με το Cubase SX3 δουλεύουμε) και όταν με το καλό πήγα να το περάσω σπίτι δεν πέρασε τα effects πάνω στις κιθάρες!!! :( ??? ...Θα μπόρούσε κάποιος να μου πεί τι πήγε στραβά κ τι μπορώ να κάνω για να περαστούν τα effects? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας ... - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ -
  4. ..Καλημέρα σ'όλα τα παιδιά του Noiz!! :) Πριν ένα μήνα αγόρασα κάρτα ήχου , την -Audio Kontrol 1- ..Χρησιμοποιώ το Cubase SX3.. Όταν πήγα να γράψω φωνή όλα πήγαν καλά - έγραψε κανονικά..Όταν όμως πήγα να γράψω με την ηλεκτροακουστική μου κιθάρα (takamine G-Series) πέρασε μισό σήμα και ασθενές...Δεν ξέρω τι φταίει και μου το κάνει αυτό!!Χρειάζεται κάποια ενίσχυση ή κάποια ρύθμιση? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποιά ρύθμιση πρέπει να κάνω για να ακούω παράλληλα τον ήχο του οργάνου που ηχογραφώ με τα υπόλοιπα όργανα? ..Αναμένω τις (πάντα) πολύτιμες συμβουλές σας και σωστές κατατοπίσεις!! ...με εκτίμηση metz
  5. Καλήσπερα σε όλους τους καλούς και πάντα ευγενικούς φίλους του NOIZ!! :) Ελπίζω πως με την ερωτησή μου δεν θα σας κουράσω.. Θα ήθελα να ρωτήσω , που μπορώ να βρώ(στο κέντρο της Αθήνας)καταστήματα που να πουλάνε Συστήματα ήχου, ειδικότερα Μικρόφωνα και Ενσύρματα Ακουστικά AKG? Αυτό θα με εξυπηρετήσει σε μιά καλή έρευνα αγοράς χωρίς να χρειαστεί να ψάξω όλη την Αθήνα για να βρώ αυτά τα καταστήματα..Ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας που θα αφιερώσετε για να μου απαντήσετε..
  6. Τέλεια playloud και εγώ σ'αυτό έχω καταλήξει!!..Ξεκινάω ήδη δουλειά...Σε ευχαριστώ πολύ.. Φιλικά Γιάννης
  7. Αν δεν υπάρξει άλλη απάντηση θα χρησιμοποιήσω την λύση του φίλου playloud..Σας ευχαριστώ όλους ήδη έχω μία λύση και στην πορεία μπορεί να βρεθεί και η επιθυμητή..Βοηθήσατε όλοι σας!! :)
  8. Φίλε μου Ecobeutto το σκέφτηκα και αυτό και ήδη το έχω κάνει αρκετές φορές αλλά πάλι τπτ..Όλο το θέμα μου κολλάει σε μία ρύθμιση(έτσι τουλαχιστον πιστεύω)..
  9. :)Παιδιά ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας.. Φίλε μου Παναγιώτη αν και τα ξέρω ήδη αυτά που μου προτείνεις ο playloud έχει δίκιο δεν είμαι Drummer θέλω έτοιμα Drums με φυσικό όσο γίνεται ήχο(και θα τον φέρω εκεί που θέλω) - αλλά και γρήγορη καταγραφή τους στο project μου χωρίς πολλά κοψίματα και ραψίματα.. Φίλε μου playloud αυτό που πρότεινες είναι μια πολύ καλή λύση αλλά πιστεύω πως υπάρχει και κάτι άλλο.. Απλά αναρρωτιέμαι γιατί δεν καταγράφει κατευθείαν τα drums και πρέπει εγώ να τα αρπάξω και να τα σύρω στο midi κανάλι και μετά να τα κόψω και να τα ράψω(Νομίζω πως χρειάζεται κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει)? Θα ήθελα πολύ απλά να επιλέγω μιά περιοχή με τους κέρσορες και μετά με το loop και το record να καταγράφεται ότι παίζει εκείνη τη στιγμή το Ezdrummer στο συγκεκριμένο σημείο που του έχω υποδείξει..τόσο απλό - πια είναι λοιπόν η επιθυμητή ρύθμιση που θα με οδηγήσει σ'αυτή την λύση..?
  10. Wow! ευχαριστώ και εσένα για το σχολιό σου και όντως έχεις απόλυτο δίκιο λάθος μου που χρησιμοποίησα τον όρο ένδειξη ήχου.. Δεν έχω καμία ένδειξη την ώρα του record(Δεν γραφει αυτά που ακούω στ'αυτιά μου απο το Ezdrummer), το ζητούμενο είναι πως θέλω να έχω ένδειξη απο αυτό που ακούω για να μπορέσω να το καταγράψω στο midi κανάλι..θέλω δηλ να έχω ένδειξη εκεί που δείχνει την midi δραστηριότητα...
  11. ΌΧΙ φίλε μου pkole..Χρησιμοποιώ ένα VST instrument αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα το Ezdrummer για να περάσω έτοιμα drums στο project μου μέσω midi καναλιού..Δεν έχω Midi keyboard.. Το κόλλημα είναι πως ακούω στα ακουστικά μου τον ήχο απ'το VST instrument αλλά δεν μπορώ να το καταγράψω στο κανάλι γιατί δεν έχω καμία ένδειξη απ'αυτό που ακούω δεν έχω δηλ καμία midi δραστηριότητα και έτσι πατάω η δε πατάω το record είναι το ίδιο και το αυτό..
  12. ggsaxman ευχαριστώ για την απαντησή σου - τις έχω κάνει ήδη αυτές τις κινήσεις και γι'αυτό αναρωτιέμαι γιατί δεν ηχογραφούνται τα drums μέσα απο το Ezdrummer..Πιστεύω οτι το λάθος βρίσκεται σε άλλη λανθασμένη ρύθμιση που έχω κάνει στο devise setup ή στο Vst connections σε συνάρτηση με τις ρυθμίσεις που έχω δώσει στην κάρτα ήχου..Έχω μπερδευτεί ???
  13. ..Καλησπέρα σε όλους παιδιά είμαι νέο μέλος στο Noiz και γράφτηκα διότι αντιμετωπίζω δυσκολίες με τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου μου(Sound blaster FXi) παράλληλα με τις ρυθμίσεις (VST connections) απο το Device setup του προγράμματος ηχογράφησης Steinberg Cubase SX3 - Φαίνεται πως έχω τόση άγνοια που έχω φτάσει στο σημείο να ρυθμίζω στην τύχη μέχρι να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα στα προβληματά μου(κάτι που αποδείχθηκε απόλυτα λανθασμένο και ανεπυτυχές) :( .. Το πρόβλημα που έχω λοιπόν , είναι το εξής : Έχω ανοίξει ένα midi track και έχω το Ezdrummer για να περασω drums στο συγκεκριμένο midi track - αφού έχω φτάσει στο σημείο να ακούω στα ηχεία μου τα drums , την ώρα που πάω να τα ηχογραφήσω στο midi track - δεν έχω ένδειξη ήχου στο κανάλι αυτό με αποτέλεσμα να μην γράφει τπτ.. Αν όμως κάνω import ένα έτοιμο midi έχω ένδειξη ήχου στα midi κανάλια ???... Γνωρίζει κάποιος απο εσάς ποιές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω απ'την βάση/ρίζα του προβληματός μου για να έχω τελικά ένδειξη του Vst instrument(Ezdrummer) στο αντίστοιχο midi track και έτσι τελικά να μπορέσω να ηχογραφήσω τα πολυπόθητα drums για να συνεχίσω την ερασιτεχνική συνθεσή μου? Προκαταβολικά σας ευχαριστώ πολύ όλους σας , για τον χρόνο που θα σπαταλήσετε/αφιερώσετε για να με βοηθήσετε σ'αυτο το πρόβλημα μου..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου