Προς το περιεχόμενο

John Papaducci

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    111
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή John Papaducci

Artist

Artist (1/4)

10

Φήμη

  1. Γειά χαρά σε όλους! Στο video θα βρείτε ένα Sweep picking lick σε D minor με αρκετά arpeggios κατά μήκος του neck και λίγο tapping για το καλό Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον! Καλό απόγευμα! FREE TAB εδώ: https://bit.ly/freeLICKS https://www.youtube.com/watch?v=MPCFQOIJKEo&ab_channel=YiannisPapadopoulos
  2. Σ'ευχαριστώ Alex! Ευχαριστώ πολύ!
  3. Γειά χαρά σε όλους, στο παρακάτω video θα βρείτε έναν μελωδικό ροκ αυτοσχεδιασμό, με μερικές αλλαγές στην στην Jackson.. JB/Jazz και superswitch. Ελπίζω να σας αρέσει!
  4. John Papaducci

    Thrash Of The Titans - JTC Collab

    Στο Video θα βρείτε το take μου για ένα πρόσφατο shred collab του JTC guitar, ελπίζω να σας αρέσει.
  5. Fun time δουλεύοντας το Erotomania των αγαπημένων Dream Theater για εξάσκηση πένας. Καλή βδομάδα εύχομαι σε όλους!
  6. Μελωδικός αυτοσχεδιασμός με την Jackson Dinky Modern DK HT6 MS! Ελπίζω να σας αρέσει! ΥΓ: Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει multiscale και fan frets θα έλεγα δοκιμάστε το.. Αρχικά ήμουν σκεπτκός, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
  7. Γεια χαρά σε όλους, στο παραπάνω βίντεο θα βρείτε την ανακοίνωση του guitar challenge που διοργανώνουμε με την Gruv Gear!! Backing track και περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/GruvChallenge Καλή τύχη σε όλους!
  8. Γειά χαρά σε όλους, στο video θα βρείτε έναν freestyle αυτοσχεδιασμό σε μινόρε ηχοχρώματα μπλεγμένο με συμμετρικές κλίμακες και τεχνική ανά σημεία.. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον!
  9. Γειά χαρά σε όλους, στο link θα βρείτε έναν αυτοσχεδιασμό πάνω στο Exosphere του Gus G. Ελπίζω να σας αρέσει! https://www.youtube.com/watch?v=hYEWnMe32UU
  10. ο Oni ειναι φοβερός παίχτης, συνδυάζει πολύ καλά μελωδία και τεχνική!
  11. John Papaducci

    Rock Guitar Extreme Megajam 3

    Γειά σας, στο link θα βρείτε ένα πρόσφατο international Guitar Jam που οργανώσαμε σε συνεγασία με τους με τους απίστευτους Oni Hasan (Bangladesh), Jack Gardiner (U.K), Luis Kalil (Brazil) και Yo Onityan (Japan). Ελπίζω να σας αρέσει! Θα χαρώ να ακούσω ποιο σόλο ήταν πιο κοντά στα γούστα σας και ποιους κιθαρίστες θα θέλατε να δείτε στο επόμενο Jam!
  12. Γειά χαρά σε όλους! Στο video θα βρείτε ένα lick που συνδυάζει Mixolydian και Phrygian Dominant καθώς και διάφορα arpeggios. Αρκετά χρώματα...και κάμποσες νότες.. :-) ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον! ΥΓ: Στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube υπάρχει link για FREE TAB και Guitar Pro. Καλή βδομάδα!
  13. Γειά χαρά σε όλους! Στο video θα βρείτε ένα Fmaj7 Fusion Intervallic lick που συνδυάζει τις νότες του Fmaj7 αρπέζ με τον Lydian, Lydian #2 καθώς και χρωματικά περάσματα . Επίσης θα βρείτε τη θεωρητική ανάλυση για το lick και τον τρόπο σκέψης για τη δημιουργία του. Στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube υπάρχει link για FREE TAB και Guitar Pro. Καλό απόγευμα!
  14. John Papaducci

    Cm to C7 Shred Lick (FREE TAB!!)

    Γειά χαρά σε όλους! Στο video θα βρείτε ένα lick που συνδυάζει Φυσική, αρμονική και μελωδική μινόρε, με sweep και alternate picking. Επίσης θα βρείτε τη θεωριτική ανάλυση για το lick. Στην περιγραφή του βίντεο υπάρχει link για FREE TAB και Guitar Pro. Καλό απόγευμα!
  15. John Papaducci

    Melodic rock D minor solo & analysis

    Γειά χαρά σε όλους, στο video θα βρείτε ένα αυτοσχεδιασμό σε D minor, ανάλυση του BT και επεξήγηση του τρόπου σκέψης και tips για αυτοσχεδιασμό. (Link για το BT στην περιγραφή του Video). Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον, Καλή βδομάδα!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου