Προς το περιεχόμενο

marios26

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή marios26

0

Φήμη

  1. η hartke μου είπε να μιλήσω με το thomann και από Ελλάδα περιμένω απάντηση.. Στο internet δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο.. Πάντως παλαιότερα μιλούσα και με έναν Έλληνα που έχουν για να εξυπηρετεί και ήταν όλα οκ. τώρα ενώ εξηγώ το πρόβλημα μου, απαντάει κάποιος ξένος σχεδόν μονολεκτικά.. ούτε με το βίντεο που τους στέλνω ασχολούντε ούτε με το πρόβλημα μου.. ???
  2. Γειά σας.. είχα αγοράσει πριν κάτι μήνες μια κεφαλή μπάσου (hartke lh 500) από το thomann. στην αρχή όλα καλά! μετά απο 2 μήνες άρχισε να κάνει πολύ θόρυβο και τα ανεμιστηράκια να δουλεύουν στο φουλ συνέχεια ετσι ώστε να μην μπορώ να τον χρησιμοποιήσω καν στο σπίτι απο το θόρυβο.. μην τα πολυλογώ το πρόβλημα είναι εμφανές και πιστοποιήθικε απο ηλεκτρονικό που τον πήγα να τον ακούσει.. λόγο εγγύησης δεν έκανα τίποτα και τον έστειλα στο thomann για επισκευή.. η απάντηση ήταν ότι δεν έχει τίποτα και γύρισε σε εμένα ακριβώς όπως εστάλει..τους έστειλα μήνυμα ξανα περιγράφοντας το πρόβλημα, τους έστειλα βίντεο που φένεται ξεκάθαρα και η απάντηση ήταν οτι σύμφωνα με το service δεν έχει κάτι.. δεν ξέρω τι να κάνω.. :(
  3. η καμπινα ειναι αυτη http://www.thomann.de/gr/gallien_krueger_115mbx.htm o hartke νομίζω οτι βγαζει 350watt στα 8 ohm ..
  4. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! το ηχειο ειναι στα 8 ohm οποτε ειναι ποιο κοντα στα watt με την κεφαλή.. το καλο ειναι οτι δε θελω να παιζω σε μεγαλες εντασεις οποτε πιστευω να ειμαι οκ..
  5. ηθελα να ρωτισω αν μπορω να συνδεσω την κεφαλη hartke lh500 που ειναι 500 watt με ηχειο 200watt.. εννοείται χωρις να το ζοριζω πολυ!! θα εχω καλη ποιοτητα ηχου η θα εχω προβληματα? ευχαριστω!! :)
  6. εχω την εντύπωση οτι η λεπτή χορδή χτυπάει στα ταστα.. θα κατσω να τη ρυθμίσω!
  7. exo ton ampeg ba115t και ενώ αγόρασα το καινούριο μου μπάσο ενα εξαχορδο yamaha πήγα να το ακούσω! στις ψηλές νότες ο ηχος ηταν ποιο χαμιλος και ακουγοταν σαν να μπούκωνε ο ενισχυτης σαν να ειχε καποιον κομπρεσορα! δεν εβγαινε καθολου ανετα ο ηχος δηλαδή.. τι να φταίει? μηπως χρειαζομαι καινούριο ενισχυτή? ???
  8. γεια σας! θελω να παρω ενα καλο εξαχορδο μπασο για studio , live κλπ! ασχολουμε με jazz περισοτερο και θελω να εχει ζεστο ηχο.. πχ σαν τον ηχο του patitucci. εχω ακουσει για το μοντελο του patitucci καλα λογια! (θα το δοκιμασω τις επομενες μερες.) επισης μαρεσουν τα ken smith! δεν τα εχω ακουσει απο κοντα βεβαια και μαλον δεν προκιτε να δοκιμασω καποιο. ειναι βεβαια ποιο ακριβα αλλα αν αξιζουν να περιμενω! υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα τους? εχει παιξει καποιος με ken smith? τι διαφορες εχουν στον ηχο? ευχαριστω!! ;D
  9. δεν μου ανοιγει αυτη η σελιδα :'(
  10. παιδια εχω τον ενισχυτη ebs drome 112 για μπασο! ξερει καποιος να μου πει στα ποσα ohm ειναι το ηχειο του? θελω να το αλλαξω! ;D ειμαι και ασχετος απο αυτα. ::) hellp :'(
  11. ευχαριστω για τις απαντησεις! λεω να κινηθω μπρος swr ebs και aguilar! θα δοκιμασω οσο ποιο πολλους μπορω.. σχετικα με το μπασο που εχω εχει λιγο σκληρο ηχο με πολυ σκασιμο βεβαια! πιστευω να βρω τον καταληλο ενισχυτη! :)
  12. παιδια και κατι αλλο.. τι λετε για hybrid κεφαλη? δηλ λυχνια πρωενισχυση και τρανζιστορ τελικο? εχω ακουσει οτι δινει ποιο γλυκο ηχο! ισχυει? :)
  13. μαρεσουν οι ebs αλλα αποτι καταλαβαινω εχουν καλο σκασιμο αλλα οχι τοσο ζεστο ηχο συγκριτικα! κατι με παρομοιο σκασιμο και ζεστο ηχο τι θα προτινατε? επαιξα και εγω με τον ampeg svt 3 και μου αρεσε! εχω ακουσει οτι ειναι ποιο rock!
  14. παιδια θελω να φτιαξω εναν πολυ καλο ενισχυτη μπασου! κατ αρχην παιζω jazz και fank. εχω ενα odyssey. δεν εχω και πολυ ιδεα απο ενισχυτες! ;D θελω να εχει πολυ ζεστο ηχο και καλο σκασιμο. ειμαι μεταξυ aguilar ebs swr ampeg.. (κεφαλη και καμπινα) αν ξερετε θα ηθελα να με βοηθησετε! ποια τα χαρακτηριστικα της καθε μαρκας απο αυτες παρα πανω? :) ευχαριστω!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου