Προς το περιεχόμενο

Kostiiis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Kostiiis

0

Φήμη

  1. Ε θα πω κι εγώ τα δικά μου Kurzweil k2600 Norg stage Νord lead 2 Korg M3 Yamaha S90 (ίσως το πιο αδικιμένο μου πλήκτρο)
  2. καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση εξήγησέ μου όμως κάτι γιατι δεν το κατάλαβα ??? είπες: Δοκίμασε να στήσεις τις individual για να λειτουργούν σαν τις main ώστε να δείς από που προέρχεται το πρόβλημα. πως ακριβώς γίνεται αυτό?
  3. Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το korg μου όπως λέει και το θέμα. και το χειρότερο είναι οτι το παρουσίασε σε live... λοιπόν. παίζω με το rack του Μ3 το έχοντας ως midi controller to nord stage. ολα καλά ως εδώ. εως προχθές στην πρόβα ολα οκ. στο live σήμερα ο ηχολήπτης δεν έπερνε το παραμικρό σήμα. αφού έλενξα οτι πέρναγε απ το μυαλό μου (midi καλώδιο, di, καλώδιο καρφί) τσέκαρα και τη συνδεσμολογία και τις ρυθμίσεις των οργάνων και είδα οτι είναι όλα εντάξει πήρα απόφαση οτι θα κάνω live έτσι. Γυρίζοντας σπίτι σύνδεσα το rack στο πλήκτρο το δικό του. μόλις το έβαλα σε ηχέιο άκουσα ένα βόμβο.οχι το βόμβο το μικρό που έχουν καμια φορά τα πλήκτρα στην έξοδο τους θόρυβο κανονικό και τίποτα απο ήχο. σύνδεσα ακουστικά και δεν άκουσα το παραμικρό. δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεως...
  4. ο ήχος του οργάνου παίζει κανονικά; βαλε ακουστικά να το δοκιμάσεις. ειχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο kurzweill k 2600 που έχω. στο bon studio το πάς με την εγγύηση σου (αν εχεις ακόμα ) και διορθώνεται. ;)
  5. μεταξυ των 2 κι εγώ θα σου έλεγα το alesis τσέκαρε και το καινούριο microkorg παντως στα λεφτά που ζητάς είναι και το Use-Audio Plugiator καθώς και το Waldorf Blofeld. φυσικά αν ανεβάσεις λίγο τα λεφτά μπορείς να βρείς και το nord lead 2X ;)
  6. Yamaha S90 (το πρώτο μου...) Kurzweill k 2600 X Korg M3 Nord Stage Compact αυτά προς το παρόν...
  7. Το micro piano της kurzweil έχει καταργηθεί και έχει αντικατασταθεί απ το micro ensemble το οποιο εκτος απο πιανα εχει και αλλους ήχους. οπότε τσέκαρε και αυτό γιατι ειναι πιο προσιτό οικονομικα Κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα μαζί σου γιατι θέλω κάτι μονο για πιάνο καθώς ηλεκτρικά πιάνα και organs είμαι υπερευχαριστημένος (nord ;) )
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου