Προς το περιεχόμενο

CypherCirca

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή CypherCirca

0

Φήμη

  1. οκ μπορεσα να το κανω.νεο προβλημα,οποτε κανω τη ρυθμιση που θελω στα ποτενσιομετρα,αποθηκευω το project και οταν το ανοιγω ολα τα ποτενσιομετρα ειναι παλι στο volume ρυθμισμενα
  2. Εχω το Cubase 5 και το midi keyboard της Μ-Αudio,Axiom 25.Εχω τσεκαρει πως να το κανω να λειτουργει εντος του Cubase,απο την σελιδα της εταιριας ειχα κατεβασει ενα αρχειο το οποιο το επελεγα μεσω του Cubase στις ρυθμισεις εγκαταστασης νεου midi keyboard. το θεμα που με καει ομως,ειναι οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα ποτενσιομετρα(knobs) του axiom μεσω του προγραμματος.δοκιμασα να τα αλλαξω μεσα απο τισ ρυθμισεις για τα cc αλλα και παλι τιποτα !!!! ??? σας ευχαριστω
  3. φαινεται τρομερα ενδιαφερον.απο εκει αγορασες υπολογιστη ?
  4. το pc που μου προτεινες,και απο τι στιγμη που μου λες οτι θα μπορει να δουλεψει αρκετα καλα,και τιμη αρκετα χαμηλη με εχει δελεασει αρκετα.και θελω να σε ρωτησω μερικα πραγματα να μου πεις γνωμη, http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-P7P55-D-s1156-DDR3-P55.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-670-1156-3-46GHz-Cache-4MB-Box-BX80616I5670.htm ο επεξεργαστης ειναι λιγο πιο δυνατος,η μητρικη νομιζω οτι εχει περισσοτερες δυνατοτητες επεκτασεις.τι λες ?
  5. ερωτηση αγνοιας,το ssd για σκληρο δισκο που μου προτεινες φιλε beero τοσο μεγαλη διαφορα κανει στο συστημα ?
  6. καλο.αλλα δεν ξερω γιατι,αλλα η ιντελ μου βγαζει περισσοτερη αξιοπιστια.ελεγα για αυτο εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-670-1156-3-46GHz-Cache-4MB-Box-BX80616I5670.htm.τι λες ?
  7. Χρειαζομαι οπωσδηποτε καινουργιο υπολογιστη.θελω να παρω κατι αρκετα καλο,σιγουρα σε XP,με κοστος μεχρι το πολυ 800ε,που θα θελα να ηταν και λιγοτερα αλλα μεχρι 800 παει.Χρειαζομαι τον υπολογιστη για παραγωγη ηλεκτρονικης μουσικης,αρα ξερω οτι χρειαζομαι δυνατο επεξεργαστη και ραμ λογω του cubase 5,vst,και κανα rewire που και που.καρτα ηχου δεν με ζοριζει πολυ για τωρα,τα asio με βολευουν και εχω βαλει στο ματι μια m-audio εξωτερικη καρτα ηχου που λεω να παρω στο κοντινο μελλον.θα ηθελα να ακουσω συμβουλες και γνωμες ακομα και ολοκληρωμενες προτασεις,γιατι ξερω οτι υπαρχουν αρκετοι γνωστες του θεματος με εμπειρια που θελω να ακουσω. -δεν χρειαζομαι "αθορυβo" pc λογω του οτι δεν ηχογραφω εξωτερικα οργανα -μιλαμε μονο για τον πυργο του pc ευχαριστω :)
  8. Καλησπερα παιδια.ενω ολα δουλευαν μια χαρα,απο χθες οταν παω να χρησιμοποιησω τα knobs του axiom 25 δεν γινεται τιποτα στο reason,ενω οταν χρησιμοποιω τα pads το προγραμμα ανταποκρινεται στις ενεργεις που θα επρεπε να κανουν τα knobs.δηλαδη τα knobs δεν κανουν τιποτα και τα pads την ειδαν knobs. βοηθεια ρε παιδια πλιζ :P (εχω κανει επανεγκατασταση το reason 4.0.1 και τα drivers του axiom,εκανα-νομιζω- reset το axiom πατωντας οταν ανοιγε τα -/+,εσβησα το axiom απο τα controllers του reason και το ξανα εβαλα απο την αρχη,αλλα δεν γινεται τιποτα.) ας με βοηθησει καποιος γιατι θα τα παιξω
  9. Γεια σας παιδια,θελω να κανω μια ερωτηση.εχω το axiom 25 της m audio και σκεφτομαι να παρω και ενα synth sta 400e.δουλευοντας σε reason,πως μπορω να χρησιμοποιω και τα 2 ταυτοχρονως μεσα στο προγραμμα ? εννοω ποιες ρυθμισεις πρεπει να γινουν και πως θα χρησιμοποιω τους ηχους του synth μεσα στο reason ? θα εχει τι μορφη καποιου synth ?
  10. μου φαινεται πως θα προτιμισω το 32 μολις βρω επιτελους μια δουλεια :) να ρωτησω και κατι τελευταιο για το axiom,τα pads του ειναι pressure sensitive ?
  11. πιστευω οτι για αρχη θα μου ειναι ενταξει.αλλα εχω σκοπο ουτως η' αλλως να παρω και ενα mpc/mpd.ποιο θα μου προτεινες ως καταλληλοτερο με χαμηλη τιμη και ικανοποιητικο ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου