Προς το περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΗΜΕΡΑ


    08 Νοέ 2019      10 Νοέ 2019

    Παρασκευή 8/11 – Κυριακή 10/11
    ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ
    «Blues in Black»
    Η Θεοδοσία Τσάτσου επιστρέφει στο Half Note Jazz Club παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με νέα τραγούδια αλλά και παλιότερες επιτυχίες της και διασκευές που ταξιδεύουν σε ήχους μπλουζ, φανκ, σόουλ, τζαζ και, κυρίως, ροκ. Μουσικές που χαρακτηρίζουν την καλλιτεχνική παρουσία και ταυτότητα της Θεοδοσίας που εδώ και πολλά χρόνια ξεχωρίζει στη μουσική μας σκηνή, ξεκινώντας από τους Μπλε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και συνεχίζοντας με πολύ καλές και δημιουργικές συνεργασίες και δικές της παραγωγές που έχουν γράψει τις δικές τους σελίδες στη σύγχρονη μουσική μας σκηνή.
    Η ίδια σημειώνει: «Στο καινούργιο αυτό ταξίδι μας, πυρήνας είναι η μουσική της ψυχής μας. Με τραγούδια βρεγμένα, σε έναν νέο ήχο μέσα βουτηγμένα, χαμηλώνουμε λίγο ακόμα τα φώτα, για να απολαύσουμε μαζί τη νέα μας φυσική συχνότητα. Τhat’s all, that’s soul!»
     
    Θεοδοσία Τσάτσου: τραγούδι
    Στέφανος Γεωργιτσόπουλος: κιθάρα
    Ναυσικά Κατσώρη: πλήκτρα
    Μιλτιάδης Κεχαγιάς: μπάσο
    Στέλιος Παύλου: ντραμς
    Αλέξης Δήμας: φλάουτο
     
    Τhat’s all, that’s soul
     
    Official page: https://www.facebook.com/theodosiatsatsou/
    Listen on Spotify: https://open.spotify.com/artist/7pwAWq58960bgDhTpJf1EK
    Facebook event
    www.halfnote.gr
    www.facebook.com/halfnote.gr
     
    INFO
    HALF NOTE JAZZ CLUB
    Τριβωνιανού 17, Μετς
    Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr
    Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη)
    Ώρα έναρξης: Παρασκευή & Σάββατο 22.30, Κυριακή 21.30. 
    Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
  2. 7
    μμ


    08 Νοέ 2019 07:30 μμ

    Chroma // 24 Γράδα // AptallicA
    Παρασκευή 8.11
    Ξυλουργείο Μύλος
    Είσοδος: 5 ευρώ

    Oι Chroma, μια μπάντα που διανύει τη μέση ηλικία της, με πολλά χιλιόμετρα γραμμένα στο κοντέρ της, με δύο δισκογραφικές δουλειές και αμέτρητες διασκευές και live εμφανίσεις, επιστρέφει μετά από ένα χορταστικό hiatus (δεν είναι φαγητό) με όρεξη για να προσφέρει στο μενού, υλικό από την δισκογραφημένη πορεία της. Θα ερμηνεύσει μέχρι και τις μεγαλύτερες αποτυχίες της.

    Κωνσταντίνος "Ferruccelli" Σιδηρόπουλος - Φωνή / Γιουκαλίλι
    Φάνης Πλουμής - Κιθάρα / Φωνή
    Μανώλης Πετσανάκης - Κιθάρα / Φωνή
    Χρήστος Κυριακόπουλος - Μπάσο
    Simon Γεωργίου - Τύμπανα / Φωνή

    Τα 24 Γράδα δεν είναι μπάντα.
    Τα 24 Γράδα είναι ένα καζάνι που βράζει.
    Ένα καζάνι γεμάτο με διάφορα ετερόκλιτα μουσικά υλικά που βράζουν διαμορφώνοντας το ένα το άλλο. Στην τελική απόσταξη βγαίνει ένα χαρμάνι γεμάτο από ήχους που στοιχειώνουν χρόνια τώρα τα αυτιά των συντελεστών του. Ήχοι από κιθάρες και γκάιντες. Ηχοι από λύρες, τύμπανα, μπαγλαμάδες και μπάσα. Ένα δυνατό, φρέσκο και τσαμπουκαλεμένο χαρμάνι φτιαγμένο στην μουντή ατμόσφαιρα της βιομηχανικής επαρχίας.
    Καταναλώστε Υπεύθυνα.

    Τα 24 Γράδα αποστάζουν οι:
    Γρηγόρης Βακιρτζής - Φωνές
    Μάκης Γεωργίου - Τύμπανα
    Ιάκωβος Μωυσιάδης - Παρ.Έγχορδα
    Γιάννης Παληός - Κιθάρες
    Παναγίωτης Πολιτίδης - Λύρα, κρουστά
    Μηνάς Δάφκας - Παρ.Πνευστά
    Στέργιος Σμαρόπουλος - Μπάσο
    Σταύρος Τσιγγένης - Πλήκτρα, programming

    Ή μπάντα Aptallica phyco version αποτελεί την ηλεκτρική εξέλιξη του σχήματος Aptallica, που πρωτοεμφανίστηκε στην Πτολεμαιδα το 2005. Οι Aptallica αρχικά χρησιμοποιώντας τα όργανα των προπολεμικών ρεμπέτικων τραγουδιών (τρίχορδο μπουζούκι - κιθάρα- μπαγλαμάς -μικρα κρουστα) και την λιτή τους ενορχήστρωση κατάφεραν να εκφράσουν με έναν πηγαία λαϊκό και χιουμοριστικό τρόπο την καθημερινή ζωή της σημερινής νεολαίας. Το συγκρότημά έγινε ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό της Πτολεμαιδας και το υλικό του έγινε γνωστό και στην υπόλοιπη Ελλαδα από την παρουσία του στο youtube. Απαριθμούν από το 2004 δεκα ντέμο με τον Γιαννη Περπερίδη να κατέχει τον βασικό ρολο του συνθετη, στιχουργού και ερμηνευτή. Ή διασκευή του γνωστού τραγουδιού του Β. Τσιτσανη " το βαπορι απ την Περσια" γίνεται το πρώτο βήμα στην αλλαγή του ήχου. Ακολουθεί ή διασκευή ντιρινταχτα ουμπεραλες και στη συνέχεια διασκευές από τραγούδια των Aptallica που πρωτοπαιχτηκαν με φυσικό ρεμπέτικο ήχο. Το σχήμα αποτελείται από τους:

    Γιάννη Περπερίδη - Κιθάρα / Τραγούδι
    Θόδωρο Ελευθεριάδη - Τύμπανα
    Γιώργος Χρήστου - Ηλ.Μπάσο
     
     

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
  3. 8
    μμ


    08 Νοέ 2019 08:00 μμ

    O Nick Waterhouse επιστρέφει στην Αθήνα μετά το εκκωφαντικό sold out του περασμένου Μαρτίου! Ο αγαπημένος Αμερικανός μουσικός θα μας ταξιδέψει και πάλι στον κόσμο του αυθεντικού rock‘n‘roll, των rhythm & blues, της soul και jazz–pop των 50s και 60s, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club, πάντα μαζί με την πολυμελή μπάντα του!

    var embedded = { playId : 'evg_nickwaterhouse_1357_750', url : 'https://embedded.viva.gr/music/fuzz-club/nick-waterhouse', panel: 'BookingPanel'}:



    Με απαράμιλλη vintage αισθητική, απεριόριστο συνθετικό ταλέντο και αληθινή αμεσότητα, ο νεαρός καλλιτέχνης και παραγωγός από την California έχει κερδίσει μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ελληνικού κοινού. Έτσι, αυτή η δεύτερη επίσκεψή του στη χώρα μας μέσα στο 2019 μόνο έκπληξη δεν προκαλεί.
    Άλλωστε, το sold out του περασμένου Μαρτίου, σε ένα κατάμεστο και τρομερά κεφάτο Fuzz Club, τα λέει όλα.
    Ο κόσμος τον έχει λατρέψει χάρη σε μερικά υπέροχα singles που έχουν κυριαρχήσει στο ραδιόφωνο τα τελευταία χρόνια – όπως το πασίγνωστο “Katchi“, το “Some Place“, το “Dead Room“, το “I Can Only Give You Everything“, το “Don‘t You Forget It“, μεταξύ πολλών άλλων.
    Με μια σιγουριά να χαρακτηρίζει πλέον την κάθε κίνησή του επί σκηνής, ο Nick επανασυστήθηκε στους φίλους του, αλλά και σε νέους ακροατές, με το φετινό δίσκο με τίτλο το όνομά του. Οι συνεχείς συναυλίες του με μια μπάντα “μηχανή” επιβεβαίωσαν πως κάθε βράδυ είναι αφορμή για ένα rock n’ roll πάρτι με τις πολυαγαπημένες πλέον vintage R&B πινελιές του!
    Eγραψαν για το sold-out στο Fuzz club:
    “Μια καταπληκτική βραδιά μας χάρισε ο Nick Waterhouse και η παρέα του το βράδυ του Σαββάτου.
    Ο Kαλιφορνέζος καλλιτέχνης δικαίωσε με την εμφάνισή του όλο τον κόσμο που γέμισε κάθε τετραγωνικό εκατοστό του Fuzz” / Rocking.gr
    “Με ραφιναρισμένα κομμάτια, ξεκάθαρο μουσικό και γενικότερα αισθητικό στίγμα και άρτιο ήχο o Nick, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του” / Lifo
    “H πενταμελής μπάντα του Waterhouse αποδείχθηκε καλοκουρδισμένη και συγχρονισμένη, στηρίζοντας τις ανάγκες του πρωταγωνιστή της βραδιάς.” / Avopolis.gr
    Η προπώληση ξεκινάει προς στα 25 ευρώ (για ένα εισιτήριο) και 45 ευρώ (για δύο εισιτήρια). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.
    Διάθεση:
    Οnline / www.viva.gr και www.fuzzclub.gr
    Τηλεφωνικά / στο 11876
    Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)
    Nick Waterhouse + opening act (tba)
    Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr
    Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.


    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου