Προς το περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΗΜΕΡΑ


    03 Δεκ 2021

    ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ VIVA
    Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΔΕΝ – ΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
    «Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς»
    Η ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν μαζί με τον συνθέτη Άρη Βλάχο και την ορχήστρα τους, έρχονται στο Half Note για ένα μοναδικό live την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.
    Θα μας παρουσιάσουν την νέα τους παράσταση «Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς» βασισμένη στην δισκογραφική τους συνεργασία αλλά και στις κοινές τους μνήμες και αγάπες από το διεθνές και ελληνικό τραγούδι.
    Με jazzy διάθεση και με μια ορχήστρα από κορυφαίους μουσικούς διασκευάζουν τα κλασσικά διαμάντια που όλοι αγαπάμε να τραγουδάμε και τους δίνουν την δική τους καλλιτεχνική ταυτότητα.
    Η ξεχωριστή καλλιτεχνική χημεία που τους συνδέει και η δημιουργική ομάδα που τους πλαισιώνει έχουν σαν αποτέλεσμα δυνατές ερμηνείες και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις για μια βραδιά μαγική κι απολύτως συλλεκτική.
    Καλλιτεχνική επιμέλεια – ενορχήστρωση: Άρης Βλάχος
    Παίζουν οι μουσικοί:
    Άρης Βλάχος – πιάνο
    Άννα Λάκη – ακορντεόν
    Νίκος Τερζάκης – κιθάρες
    Πέτρος Σταμέλος – ηλεκτρικό μπάσο
     
    ΙNFO
    HALF NOTE JAZZ CLUB
    Τριβωνιανού 17, Μετς
    Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr
     
    ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22:00
    *Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.    
    *Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο στο χώρο είναι υποχρεωτική. 
     
    ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
    ΤΡΑΠΕΖΙ 15€
    BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€
    *Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό
    *Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων και τα δυο ατόμα το μοιράζονται μαζί με άλλους δυο.
    ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ VIVA

    Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.
    Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική
    Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα

    Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
    [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1
    σχετικού, ή
    [β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς:
    [γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].
    Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.
    Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.
    Οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 του σχετ.1.

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
  2. 8
    μμ


    03 Δεκ 2021 08:00 μμ      11:30 μμ

    Η σχέση των Paradise Lost με το ελληνικό κοινό κρατάει καιρό κι είναι από αυτές που όσο περισσότερα περάσουν, τόσο καλύτερες γίνονται. Για αυτό περιμένουμε με ανυπομονησία την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, για να συναντηθούμε ξανά μαζί τους στο Fuzz Club, σε ένα show αντάξιο της ιστορίας τους.
    Οι Paradise Lost δεν είναι μόνο οι προπάτορες του ατμοσφαιρικού death metal. Είναι δεδομένα πολλά παραπάνω, καθώς τιμούν τον ρόλο τους ως ηγέτες της βρετανικής σκηνής του σκληρού ήχου. Από το Halifax ορμώμενοι, οι Paradise Lost έμελλε να γίνουν ένα εκ των σημαντικότερων metal συγκροτημάτων από καταβολής του είδους, όντας αναπόσπαστο κομμάτι της Αγίας βρετανικής τριάδας, μαζί με Anathema & Μy Dying Bride.
    Mετρούν πάνω από 30 χρόνια στα συναυλιακά δρώμενα, με τα “Gothic”, “Draconian Times” και “Icon” να στέκονται μνημειώδη αριστουργήματα και απαραίτητες προσθήκες σε κάθε ενημερωμένη δισκοθήκη. Aπόκοσμα και γοητευτικά, παραμένουν ακόμη σταθερές αναφορές του σκληρού ήχου, επηρεάζοντας πάνω από τη μισή ατμοσφαιρική death metal σκηνή και τους γκοθομεταλάδες.
    Οι μελαγχολικές σπαραξικάρδιες μελωδίες του Greg Mackintosh και του Aaron Aedy, μαζί με τη χαρακτηριστική φωνή του Nick Holmes αποτελούν το σήμα κατατεθέν της μπάντας από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σκοτεινή ατμόσφαιρα που καθηλώνει, διεστραμμένα riffs και εκκωφαντικά ρυθμικά μέρη των Edmodson (μπάσο) και Väyrynen (drums), βυθίζουν τον ακροατή στο στοιχειωτικό soundtrack των Paradise Lost.
    Το συγκρότημα δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται και ρίσκαρε καλλιτεχνικά περνώντας μέχρι και από ηλεκτρονικά μονοπάτια, όσο λοξοκοιτούσε τις gothic ρίζες του. Κάθε τους δισκογραφική προσπάθεια φιγουράρει στις λίστες των καλύτερων albums της χρονιάς που κυκλοφόρησε. Το Medusa σφράγισε με τον ήχο κατατεθέν των Lost, μια αριστουργηματική κυκλοφορία, την οποία αποθέωσαν κοινό και κριτικοί.
    Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 λοιπόν, θα τα πούμε ξανά με τους Paradise Lost, στη σκηνή του Fuzz σε ένα special show, με όλα τους τα αγαπημένα τραγούδια, αλλά και νέο υλικό.
     Μετράμε αντίστροφα ήδη! Prepare yourselves!
    Χρήσιμα Links
    paradiselost.co.uk/band/
    facebook.com/paradiselostofficial/
    twitter.com/officialpl
    instagram.com/officialparadiselost/
    youtube.com/user/paradiselostuk
    https://open.spotify.com/artist/paradiselost
     
    Πληροφορίες
    Τα εισιτήρια ξεκινούν από 29€
    Σημεία προπώλησης
    www.highpriority.gr
    www.ticketmaster.gr
    Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster 2108938111
    Δίκτυο καταστημάτων Public
    *Για αγορές μέσω Internet & Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου
    Φυσικά σημεία προπώλησης
    Reload Stores
    Ακαδημίας 81, Αθήνα
    Ωράριο λειτουργίας:
    Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
    Σάββατο 10:00-20:00
    Metal Era
    Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα
    Ωράριο λειτουργίας:
    Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:15
    Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30
     

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου