Προς το περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΗΜΕΡΑ


    30 Μάρ 2024      01 Απρ 2024

    ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
     
    Ο Σταύρος Λάντσιας μετά τις sold out εμφανίσεις το Φεβρουάριο, επιστρέφει στο Half Note Jazz Club, με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “My Ennio Morricone”, για τρεις βραδιές, από το Σάββατο 30 έως και τη Δευτέρα 1η Απριλίου.
    Ο καταξιωμένος Κύπριος πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας ανοίγει ένα παράθυρο στο μουσικό σύμπαν του αγαπημένου του συνθέτη Ennio Morricone και παρουσιάζει τις αξέχαστες μελωδίες του που έχουν «ντύσει» εμβληματικές ταινίες όπως Cinema Paradiso, Once Upon a Time in the West και πολλές άλλες, μέσα από ευρηματικές ενορχηστρώσεις και εμπνευσμένες εκτελέσεις από χαρισματικούς σολίστες.
    Μαζί του επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Μιχάλης Καλκάνης και Μιχάλης Καπηλίδης, για τρεις βραδιές γεμάτες εικόνες και συγκίνηση, εμπλουτισμένες με αναφορές στις ταινίες και ενδιαφέροντα αποσπάσματα από συνεντεύξεις του μεγάλου συνθέτη Ennio Morricone.
    Σάββατο 30, Κυριακή 31 & Δευτέρα 1 Απριλίου στο Half Note Jazz Club.
    Ο Γιώργος Χαρωνίτης σε κριτική του αναφέρει «Το άλμπουμ My Ennio Morricone του Stavros Lantsias Quartet είναι για μένα Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!»
    Το Γαλλικό Περιοδικό PARIS MOVE αποκαλεί το album “Ένα πραγματικό αριστούργημα!” (Un authentique coup de Maître).
    Ο Σταύρος Λάντσιας σπούδασε στο Berklee College of Music στη Βοστώνη και έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως, Διονύσης Σαββόπουλος, Έλλη Πασπαλά, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ορφέας Περίδης, Ελένη Καραΐνδρου, Νίκος Ξυδάκης και πολλοί άλλοι. Συνθέσεις του παρουσιάζει για πρώτη φορά με το συγκρότημα “Human Touch” πού έχει δημιουργήσει με τους διακεκριμένους μουσικούς Γιώτη Kιουρτσόγλου και David Lynch. Στην προσωπική του δισκογραφία περιλαμβάνονται τα άλμπουμ: «Επιστροφή», «Το Ταξίδι μιας Νότας» «Ημερολόγιο Ονείρων» και το “Stavros Lantsias Trio Live at St. Paul’s Anglican Church, Athens”.
    Ο Σταύρος Λάντσιας πρόσφατα βραβεύθηκε ως «Man of The Year 2023» στη κατηγορία Δημιουργία-Πολιτισμός από την Τράπεζα Κύπρου και την εφημερίδα Καθημερινή στη Κύπρο.
    https://www.stavroslantsias.gr
     
    Συντελεστές
    Συντελεστές:
    Σταύρος Λάντσιας: πιάνο, μελόντικα, μεταλλόφωνο
    Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα & flugelhorn
    Μιχάλης Καλκάνης: κοντραμπάσο
    Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα
     
    ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
     
    Info
    STAVROS LANTSIAS QUARTET – MY ENNIO MORRICONE
    ΣΑΒΒΑΤΟ 30, ΚΥΡΙΑΚΗ 31 & ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
    Έναρξη Σάββατο 22:30
    Κυριακή & Δευτέρα 21:30
    Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
    Τιμές εισιτηρίων: από 15€
    Προπώληση εισιτηρίων:
    https://www.more.com/music/stavros-lantsias-quartet/
    www.halfnote.gr
    Πληροφορίες: 210 9213310
    *Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
    *Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου