Προς το περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΗΜΕΡΑ


    10 Μάι 2024      11 Μάι 2024

    ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
     
    Η Ηρώ κάνοντας για άλλη μια φορά την ανατροπή και την υπέρβαση, τραγουδάει με την αυθεντική της φωνή και το δικό της ύφος τα λαϊκά τραγούδια.  Για δυο μοναδικές βραδιές, Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Μαΐου. Στο Half Note Jazz Club.
    Χωρίς παρωπίδες και χωρίς αναστολές αγκαλιάζει το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις μορφές ακριβώς όπως η ίδια ξέρει να «μεταφράζει» τη μουσική.
    «Όπως το βλέπω εγώ, τα λαϊκά τραγούδια είναι η ψυχή μας απογυμνωμένη από κάθε σύμβαση, απελευθερωμένη και παραδομένη στο συναίσθημα…»
     
    Η Ηρώ με «τα λαϊκά που αγάπησα» για δυο μοναδικές εμφανίσεις, Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Μαΐου. Στο  Half Note Jazz Club.
     
    Θανάσης Βασιλάς: 1o μπουζούκι
    Γιάννης Ματσούκας: 2ο μπουζούκι
    Δημήτρης Τριανταφυλλίδης:   Κιθάρα – φωνές
    Θανάσης Κελεπούρης:   Ακορντεόν
    Αντώνης Βουζουναράς : Μπάσο
     
    Info
    ΗΡΩ  – ΤΑ ΛΑÏΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 & ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ
    Έναρξη  22:30
    Half Note Jazz Club
    Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
    Τιμές εισιτηρίων:  από 15€
    Προπώληση εισιτηρίων:
    https://www.more.com/music/iro-ta-laika-pou-agapisa-1/
    www.halfnote.gr
    Πληροφορίες: 210 9213310
    *Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
    *Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
    *Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
  2. 5
    μμ


    11 Μάι 2024 05:30 μμ      08:30 μμ

    Oι Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show στο Fuzz Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.
    Timetable:
    20:30 Doors open
    21:15 Allochiria
    22:45 Universe217
    ► Ημερομηνία: Σάββατο 11 Μαΐου
    ► Τιμές εισιτηρίων: 10€ (προπώληση), 12€ (ταμείο)
    ► Προπώληση εισιτηρίων μέσω του δικτύου More by Viva
    Online:
    https://www.more.com
    Physical spots:
    https://www.more.com/el/physical-spots/
    UNIVERSE217
    Με ιστορία που πλησιάζει πλέον τις δύο δεκαετίες, οι experimental doomsters Universe217 έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά ελληνικά συγκροτήματα στον χώρο του σκληρού ήχου, διαμορφώνοντας ένα ξεκάθαρα προσωπικό ύφος και δείχνοντας πως διαθέτουν ανήσυχο πνεύμα.
    Καταγράφοντας έως τώρα 4 full-length albums στο ενεργητικό τους (Universe217, 2007 / Familiar Places, 2011 / Never, 2013 / Change, 2016), δύο EPs (II, 2009 / Ease, 2014) και μια ζωντανά ηχογραφημένη δουλειά (Live, 2017), οι Universe217 έχουν πραγματοποιήσει ανά τα χρόνια, μια σειρά σημαντικών εμφανίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είτε ως headliners είτε ως special guests, όντας ένα σχήμα που αρέσκεται στο να προκαλεί διαρκώς τον εαυτό του δημιουργικά.
    ALLOCHIRIA
    Τον Ιανουάριο του 2014, οι Allochiria κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full-length album με τίτλο “Omonoia”. Τον Ιανουάριο του 2024 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε βινύλιο και θα το γιορτάσουν με ένα επετειακό live για τα 10 χρόνια στις 11 Μαΐου στο Fuzz Club.
    Έχοντας δημιουργηθεί το 2008 στην Αθήνα, οι Allochiria μετρούν έως τώρα τρία στούντιο άλμπουμ, τα “Omonoia” (2014), “Throes” (Art of Propaganda, 2017) και “Commotion” (Venerate Industries, 2023), καθώς και ένα ομότιτλο EP (2010), ενώ ήδη συνθέτουν τραγούδια για την τέταρτη δισκογραφική τους δουλειά.
    Με ένα μακρύ κατάλογο ζωντανών εμφανίσεων και συμμετοχών σε φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια, και έχοντας στο ενεργητικό τους τέσσερις ευρωπαϊκές περιοδείες, οι Allochiria έχουν καταφέρει να ενώσουν με επιτυχία ετερόκλητα μουσικά είδη όπως το hardcore, το black metal, το progressive metal, το post-metal και το doom metal, ενώ η θεματολογία τους περιστρέφεται γύρω από τους ανθρώπους ως κοινωνικά όντα και τη διαφθορά που τους καθορίζει στις σύγχρονες κοινωνίες, τις ανώφελες προσπάθειές τους, την επώδυνη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις συνέπειες των πράξεών τους στον κόσμο γύρω τους.
    Παραγωγή: Venerate Industries
    Ε-mail: *****@*****.tld
    Επικοινωνία: Pedrera Live Productions
    Ε-mail: *****@*****.tld

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου