Προς το περιεχόμενο
 • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
 • Άσε Με Να Ονειρεύομαι Remastered

     (1 κριτική)

  Andrew Wires

  Καλησπέρες! H "ρεμιξοριμάστερντ" και τελική έκδοση του "Άσε Με να Ονειρεύομαι" που είχα ξανανεβάσει στο "show off". Δυνάμωσα την φωνή και έφτιαξα κάποια στοιχεία στα τύμπανα. Το μαστερινγκ το έδωσα να το κάνει άλλος γιατί διαπίστωσα ότι τείνω να ψιλοχαλάω την μίξη μου όταν το κάνω εγώ.

   

  Επίσης το κομμάτι τώρα έχει και 'animated' video που μου έφτιαξε ο φίλος. Όπως πάντα, όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα! 


  • Like 11

  Feedback χρήστη


  Πολύ καλή δουλειά, ωραίο κομμάτι.

  Απάντηση του OP:

  Ευχαριστώ πολύ!

  • Like 1
  Συνδέστε για να ασκήσετε κριτκή
  Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


 • Pain distillate

  Φετινό remix σε κομμάτι του 2020. Το αρχικό ήταν μέρος 20λεπτης ηχογράφησης, εδώ έχουμε κάτι σαν "single edit". Καινούριο bass arpeggio και όλα τα υπόλοιπα σε πιό προσεγμένες στάθμες απ'ότι το παλιό. Enjoy.

  Πάνος Χελιδόνης
  Πάνος Χελιδόνης
  Music 12

  Autumn - cigaret13

  Μετά τα άλλα τρία που ανέβασα εδώ (Winter, Spring, Summer) σειρά έχει το τελευταίο track του EP μου Seasons  https://fotistsigos.bandcamp.com/album/seasons-ep  Γράφτηκε πριν 1,5 μήνα και τώρα εδέησα να το ανεβάσω στο Νόιζ.....  Τα 4 τρακς μοιάζουν μεταξύ τους γιατί εν γνώσει μου χρησιμοποίησα τα ίδια presets στο Guitar rig 4, τις ίδιες "μεθόδους" ενορχήστρωσης και σχετικά ίδια παιξίματα.

  cigaret13
  cigaret13
  Music 11

  ManosX Cool Groove

  Καλο χειμωνα να εχουμε μαγκες.

  manosx
  manosx
  Music 9
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου