Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Βάλε Μια Κραυγή

       (0 κριτικές)

    ma.ster.

    Γέννημα θρέμμα της καραντίνας.



    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Τρομερη ροκια φιλε μου αλλα τα φωνητικα σου θελουν δουλεια και ως προς την μιξη αλλα και ως προς την ερμηνεια.Πολυ καλη δουλεια συνθετικα και στιχουργικα μου θυμισαν τις καλες εποχες του 80 και του 90 μπραβο!!

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Δεν συμμερίζομαι τη γνώμη του προλαλήσαντος πλην του "τα φωνητικά σου θέλουν δουλειά και ως προς την μίξη αλλά και ως προς την ερμηνεία.

     

    Όσον δε αφορά τους στίχους δεν κατάφερα να τους ακούσω.

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Σε καλο δρομο εισαι. Χρειαζεται να ακουσεις προσεκτικα αναλογα κομματια, και να αντιγραψεις τον τροπο που ενορχηστρωνουν και μιξαρουν. Δεν μπορεις να παιζεις ξερα power chords σε ολη τη διαρκεια. Θα μπορουσες στα σημεια που τραγουδας, να παιζεις "πνιγοντας" τις χορδες με το δεξι, ωστε εχεις παραπανω δυναμικες.  Επισης, θα μπορουσες να βαλεις και καποια απλη μελωδια σε καποια σημεια

     

     

    Προσεχε και τη μιξη σου, ωστε να μην ακουγεται μονο η κιθαρα στο μιξ.

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Επειδή αποτελώ το έτερον ήμισυ των ΕΞ ΑΠΟΣΤΆΣΕΩΣ, θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για τα σχόλια σας. Παράλληλα θα ήθελα να ενημερώσω πως εάν κάποιοι άκουσαν το τραγούδι σε κινητό ( που συνήθως έχουν ένα ηχείο/ κανάλι), χάνουν τη δεύτερη κιθάρα. Ίσως έτσι εξηγείται ο μονόλογος της ρυθμικής κιθάρας που επισήμαναν κάποιοι φίλοι. Ευχαριστώ και πάλι.

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    O @dimsonicσου μαρτύρησε οτι το άκουσα με το κινητό?? 😬

     

    To άκουσα πάλι με ακουστικά και ναι μεν ακούω καλύτερα τις δεύτερες κιθάρες στο αριστερό κανάλι, αλλά το βασικό ριφ κυριαρχεί σε σχεδόν όλο το κομμάτι. Και η ένταση των κιθάρων είναι υπερβολική, ειδικά της αριστερής. Θέλουν χαμήλωμα, ενώ θα μπορούσε να πάνε τα power chords από το κέντρο που είναι τώρα, πιο δεξιά, για να απλώσουν οι κιθάρες στο μιξ. Τώρα ακούς κεντρο τη μια και αριστερά την άλλη. Ή θα μπορούσε να είναι κεντρο το power chords, αριστερά το ριφ και δεξια τα σολάκια.

    Επίσης, ψηλωμα θέλουν τα τύμπανα, το μπάσο και η φωνή σου, ώστε να βγει μπροστά. Επίσης, κόβεται πολύ άγαρμπα η αριστερή κιθάρα όταν μπαίνουν τα φωνητικά. Πολλές τέτοιες "λεπτομέρειες" που κάνουν τη διαφορά. Θέλει καλύτερη μίξη γενικότερα ώστε να αναδειχτεί καλύτερα.

     

    Όπως και να 'χει, έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά. Το κομμάτι είναι καλό. Συνεχίστε δυνατά.

     

    30 λεπτά πριν, Ηχομυθίες είπε

    αποτελώ το έτερον ήμισυ των ΕΞ ΑΠΟΣΤΆΣΕΩΣ

     

    Είμαι και εγώ μέλος σε αυτούς. Όλα εξ' αποστάσεως.... 😁

    Επεξεργασμένο από gkourmoul1
    • Like 1
    • Χαχα 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


  • "Charis" - gkourmoul1

    Ήρθε προ ημερών ο σύντεκνος ο Χάρης (μουσικός παραγωγός/dj), κάτσαμε μπροστά στο pc (εκείνος στα πλήκτρα και εγώ στην κιθάρα) και αυτοσχεδιάζαμε/τζαμάραμε για κάμποσες ωρες. Προς το τελος της βραδιάς εγραψε τα πλήκτρα που ακούγονται στα πρώτα δευτερόλεπτα. Μπορεί να μην έκατσε να το συνεχίσουμε και να το ολοκληρώσουμε παρέα, αλλά φρόντισα να μη χαθεί η ευκαιρία. Έβαλα τύμπανα, κιθάρες, μελωδίες με συνθ, κάποια εφέ από πίσω και ...έτοιμο.

    gkourmoul1
    gkourmoul1
    Music 2

    Ποια είσαι

    Ο PAL και ο gkourmoul1 είναι σαν το νερό που ρέει. Ακούνε τις καμπάνες της σύγχρονης εποχής, αφομοιώνουν τις νέες τάσεις, παρακολουθούν τις μουσικές εξελίξεις και γιατί όχι κάποιες φορές, ίσως τις διαμορφώνουν. Όχι η ρεγκετόν λοιπόν... αλλά η ΡΕΓΚΕΤΡΟΝ πρόταση τους για το καλοκαίρι που έρχεται 😝.

    PAL
    PAL
    Music 20

    Out of the water

    Βαρυ και ασηκωτο 🙂  

    Superfunk
    Superfunk
    Music 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου