Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Στα ρεφραίν

       (0 κριτικές)

    Vasilis Fagogenis

    Ξεκίνησα να συνθέτω μουσική και να γράφω στίχους πριν καιρό.

    Θα ήθελα μια άποψη πάνω στη μουσική κυρίως ίσως και τον στίχο, (στη φωνή δεν τραγουδάω εγώ 🙂 ), από όσους αρέσει φυσικά αυτό το στυλ μουσικής.

    Ευχαριστώ!


    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Ωραια μουσικη και ωραια φωνη.

    Μου αρεσε το κομματι.

     

    Θελει, νομιζω, καλυτερο μιξαρισμα. Καποια οργανα ειναι πολυ ψηλα. Επισης, το σολο με τα πληκτρα που ειναι στη μεση του κομματιου δεν μου εκατσε στο αυτι σαν ηχος.

     

     

    • Ευχαριστώ 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    μου άρεσε γενικώς.

    Η παραγωγή είναι παράξενα στημένη θα έλεγα, αλλά δεν θα την άλλαζα. Μου αρέσει που κάπου κάποια πράγματα παρουσιάζονται διαφορετικά από όπως έχουμε συνηθίσει.

    Για την ηχογράφηση της φωνής έχω δυό παρατηρήσεις.

    Κάπου κλιπάρει. Και είναι πολύ dry. Θέλει κάπου να εμπλουτιστεί με reverb τουλάχιστον.

     

    Ενδιαφέρον επίσης μια που όλα είναι πλήκτρα. Σημαίνει ότι είτε το κατέχεις καλά είτε έριξες πολλή δουλειά.

     

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Πολυ καλογραμμενο κομματι και οι στιχοι και η μουσικη μου αρεσαν.Σιγουρα θελει καλυτερη μιξη για να απογειωθεί.Στο κουπλε μου λειπει κατι δεν μπορω να το προσδιορίσω, αλλα παλι ισως φταιει η μιξη γιατι στο ρεφρεν δενει πολυ καλυτερα.Πολυ καλη φωνη η τραγουδίστρια, η ερμηνεια της δενει απολυτα με το υφος του τραγουδιου.

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


  • Ποια είσαι

    Ο PAL και ο gkourmoul1 είναι σαν το νερό που ρέει. Ακούνε τις καμπάνες της σύγχρονης εποχής, αφομοιώνουν τις νέες τάσεις, παρακολουθούν τις μουσικές εξελίξεις και γιατί όχι κάποιες φορές, ίσως τις διαμορφώνουν. Όχι η ρεγκετόν λοιπόν... αλλά η ΡΕΓΚΕΤΡΟΝ πρόταση τους για το καλοκαίρι που έρχεται 😝.

    PAL
    PAL
    Music 17

    Freddie's Shuffle

    Είχα καιρό να βγάλω από τη θήκη της τη συγκεκριμένη στρατ που ακούγεται και είπα να την ηχογραφήσω σε ένα απλοϊκό shuffle. Το αφήνω εδώ να υπάρχει για όποιον κάνει κέφι.

    Jazzjoker
    Jazzjoker
    Music 4

    Χρήστος Σωτάκης "Short Tales of a Long Story"

    Ένα κομμάτι κλασικής κιθάρας από ένα EP που μόλις κυκλοφόρησε (και που επιμελήθηκα εγώ για την BreezeHouse music), του Χρήστου Σωτάκη! Φίλος και καταπληκτικός κιθαρίστας, ετοιμάζει ένα φουλ άλμπουμ τους επόμενους μήνες! Παρακάτω το link για το EP που είναι τρια κομμάτια συνολικά: https://fanlink.tv/sotakis   Και ένα κομμάτι από το Youtube:  

    Alter
    Alter
    Music 5
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου