Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Όλα για την πάρτη σου

       (0 κριτικές)

    PAL

    Το τελευταίο διάστημα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την αγαπημένη μου συνήθεια να γράφω 🙂. Έτσι αυτό το σκ που έκατσε λίγος ελέυθερος χρόνος πήρα ένα κομμάτι που είχα δουλέψει πιο παλιά και είχα ανεβάσει εδώ στα clips και κατάφερα του κούμπωσα κάποιους στίχους και φωνητικά... βγήκε λίγο γαμψομύτικο αλλά δεν βαριέσαι πάμε για άλλα 🙂.


    • Like 12

    Feedback χρήστη

    Πρόταση



    14 hours ago, roberto30 said:

    Πολύ καλό Πάνο!

     

    Η κιθάρα στο δεύτερο κουπλέ μπερδεύεται λίγο με την μελωδική γραμμή της φωνής 

     

     Μου αρέσει η φωνή σου, είναι γεμάτη και εκφραστική. 


    Απόστολε σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

     

    13 hours ago, fusiongtr said:

    Πάνο είναι πολύ καλό.

    Οι single note κιθάρες που παίζουν πάνω στην φωνή είναι ... παραφωνία, έπρεπε να τις αφαιρέσεις, γιατί εκτός των άλλων κάνει μπαμ ότι είχαν γραφτεί πριν την φωνή, και χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν ότι θα έμπαινε φωνή από πάνω τους.

     

    Επίσης κάτι για την φωνή.

    Ενώ μου αρέσει πολύ η χροιά σου και ο τρόπος που τραγουδάς, εδώ φαίνεται να μην εκφέρεις σωστά τους στίχους, τους λες πολύ κοφτά, σε σημείο που να μην μπορεί ο ακροατής να τους καταλάβει σε πολλά σημεία.

    Για κάποιο λόγο, η ηχογράφηση της φωνής, μου δίνει την εντύπωση ότι ήσουν πολύ κοντά στο μικρόφωνο, παραπάνω από όσο θα χρειαζόταν, και μου δημιουργείται η εντύπωση ενός proximity effect (δεν είναι στον ίδιο χώρο με τα υπόλοιπα όργανα).

    Επίσης νομίζω ότι χρησιμοποίησες delay στην φωνή (αλλά μπορεί να κάνω λάθος) με "κακή" ρύθμιση, και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατανόηση των στίχων.

    Αυτά τα συριστικά σύμφωνα έπρεπε να τα κόψεις περισσότερο.

     

    Αυτά σαν παρατηρήσεις, το κομμάτι μου άρεσε πολύ, και το θέμα του είναι άκρως κολλητικό.

     

    Στράτο σε ευχαριστώ πολύ. Την έγραψα πολύ βιαστικά την φωνή αυτή τη φορά , θέλει και άλλη δουλειά έχεις δίκιο και εμένα με ενοχλούν πολλά σημεία. Και οι κιθάρες στα κουπλέ θέλουν αναθεώρηση συμφωνώ με όλους όσους το γράψατε.

    Επεξεργασμένο από PAL
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες



  • Χρήστος Σωτάκης "Short Tales of a Long Story"

    Ένα κομμάτι κλασικής κιθάρας από ένα EP που μόλις κυκλοφόρησε (και που επιμελήθηκα εγώ για την BreezeHouse music), του Χρήστου Σωτάκη! Φίλος και καταπληκτικός κιθαρίστας, ετοιμάζει ένα φουλ άλμπουμ τους επόμενους μήνες! Παρακάτω το link για το EP που είναι τρια κομμάτια συνολικά: https://fanlink.tv/sotakis   Και ένα κομμάτι από το Youtube:  

    Alter
    Alter
    Music 5

    Weeks on end

    Ενα.... mainstream μετα πανκ-φανκ κομματι  😅 Hope you enjoy it!    

    Superfunk
    Superfunk
    Music 16

    Ποια είσαι

    Ο PAL και ο gkourmoul1 είναι σαν το νερό που ρέει. Ακούνε τις καμπάνες της σύγχρονης εποχής, αφομοιώνουν τις νέες τάσεις, παρακολουθούν τις μουσικές εξελίξεις και γιατί όχι κάποιες φορές, ίσως τις διαμορφώνουν. Όχι η ρεγκετόν λοιπόν... αλλά η ΡΕΓΚΕΤΡΟΝ πρόταση τους για το καλοκαίρι που έρχεται 😝.

    PAL
    PAL
    Music 13
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου