Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Dimsonic - A priori ...revisited 10. The march of the 10000/Κάθοδος των Μυρίων

       (0 κριτικές)

    dimsonic

    Ολοκληρώνεται το άλμπουμ A priori ...revisited με την Κάθοδο.

    Εχουν γίνει και εδώ σημαντικές αλλαγές.

    Εκτός από διάφορα στραβά στα τύμπανα, έχει αλλαχτεί ο ήχος του bassoon/flute στην αρχή και έπαιξα τελικά και το τελευταίο σόλο μαζί με τη βιόλα.

    Μικρές επίσης αλλαγές εδώ και εκεί, Β3 κλπ.

     

    Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

    Όλα πλέον είναι στο youtube και ήδη αντικαθίστανται στο soundcloud.

    Η αρίθμηση είναι από 2. έως 10.

    1. δεν υπάρχει, (στο youtube) δεν το ξαναέφτιαξα, όπως και το 11. Αυτά τα έχει ξαναφτιάξει ο Ι. Τραγόπουλος, υπάρχουν όμως και στο δικό μου soundcloud και ίσως στο δικό του κανάλι.


    • Like 6

    Feedback χρήστη

    Πρόταση



    8 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

     Όχι τις συνολικές διάρκειες των κομματιών, αλλά διάρκειες μερών μέσα στα κομμάτια. Απο την άλλη βέβαια, σκέφτομαι οτι ο εκτενής αυτοσχεδιασμός είναι μέρος της μαγείας και ήταν και μιά απο τις σφραγίδες στον ήχο του συγκροτήματος, οπότε τί να ψειρίζω, αφού bottom line αρέσκομαι..

     

    ναι, εκεί ξεκίνησα λάθος εξ αρχής σε κάποια, αφιερώνοντας τον χρόνο που παραδοσιακά δίναμε σε live. Να σκεφτείς ότι ήδη σε δύο σίγουρα έπεσε ψαλίδι σε σόλα, που ως συνήθως όταν τα φτιάξεις μετά τα λυπάσαι να τα ξανακάνεις από την αρχή.

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    • Moderator

    Τα άκουσα όλα μέσα στο σκ, αλλά είπα να γράψω μόνο σε αυτό για να μη σπαμάρω.

     

    Καταρχάς συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για την επιμονή σου, την υπομονή σου, αλλά και το απίστευτο μεράκι που βγάζει η προσοχή σου στη λεπτομέρεια. Πραγματικά τα θαυμάζω αυτά τα χαρακτηριστικά σου, γιατί κατά τη γνώμη μου αυτά κάνουν τον καλό μουσικό.

     

    Είναι έργο ζωής αυτό που μας έχεις ανεβάσει εδώ και ελπίζω να είσαι περήφανος για αυτό.

     

    Αν έπρεπε να κάνω ένα πιο τεχνικό σχόλιο, θα έλεγα ότι θα ήθελα την παραγωγή συνολικά να είναι λίγο πιο μοντέρνα, αλλά αυτό είναι και προσωπικό γούστο και ίσως να ήθελες να ακουστεί έτσι το αποτέλεσμα.

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες



  • Χρήστος Σωτάκης "Short Tales of a Long Story"

    Ένα κομμάτι κλασικής κιθάρας από ένα EP που μόλις κυκλοφόρησε (και που επιμελήθηκα εγώ για την BreezeHouse music), του Χρήστου Σωτάκη! Φίλος και καταπληκτικός κιθαρίστας, ετοιμάζει ένα φουλ άλμπουμ τους επόμενους μήνες! Παρακάτω το link για το EP που είναι τρια κομμάτια συνολικά: https://fanlink.tv/sotakis   Και ένα κομμάτι από το Youtube:  

    Alter
    Alter
    Music 5

    Weeks on end

    Ενα.... mainstream μετα πανκ-φανκ κομματι  😅 Hope you enjoy it!    

    Superfunk
    Superfunk
    Music 16

    Ποια είσαι

    Ο PAL και ο gkourmoul1 είναι σαν το νερό που ρέει. Ακούνε τις καμπάνες της σύγχρονης εποχής, αφομοιώνουν τις νέες τάσεις, παρακολουθούν τις μουσικές εξελίξεις και γιατί όχι κάποιες φορές, ίσως τις διαμορφώνουν. Όχι η ρεγκετόν λοιπόν... αλλά η ΡΕΓΚΕΤΡΟΝ πρόταση τους για το καλοκαίρι που έρχεται 😝.

    PAL
    PAL
    Music 13
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου