Προς το περιεχόμενο

Maiev

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Maiev

  1. so. έχω στο νου μου να αγοράσω σιγά σιγά κάποιον εξοπλισμό για home recording .

     

    έγω απλά θα σας δώσω τι έχω βρεί και έσεις άπλα κρίνετε και αν έχετε κάτι καλό στο μυαλό σας που να είναι πάνω κάτω στις ίδιες τίμες καλό θα ήταν να μου δώσετε τα φώτα σας !

     

    so .  ! http://www.thomann.de/gr/maudio_delta_audiophile_192.htm

     

    http://www.thomann.de/gr/sm_pro_audio_mpatch_2.htm

     

    and monitors !

     

    http://www.thomann.de/gr/esi_near08_classic_bundle.htm

  2. Βασικά επειδή δουλεύω σε τράπεζα να σας πω ότι όταν πάρεις  κάτι αξίας 1000 ευρώ ας πουμε και το σπάσεις σε δόσεις,τα 1000 αυτά ευρώ έχουν πιστωθεί (χρεωθεί)στην κάρτα και εσύ απλά με τις ατοκες δόσεις δεν επιβαρύνεσαι πληρωνοντας κάθε μήνα το αντιστοιχο ποσο.Αν η κάρτα μου έχει όριο 1000 ευρώ και εγώ πάω να πάρω κατι αξιας 1100 δεν πάω να το βάλω και σε 36 δόσεις, δεν θα πραγματοποιηθει η συναλλαγη γιατί το συνολικό ποσο της συναλλαγης υπερβαίνει το πιστωτικό μου όριο

     

     

    εσυ μου εισαι χρήσιμος ! δηλαδή η κάρτα μου έχει 1200 όριο . δεν μπορώ να πάρω ένα των 1700 και να το βάλω σε 12 δόσεις ! ??? !

  3. δεν το 'χω προσέξει ! Οχι των Arctic Monkeys έλεγα !

     

     

    παιδια και ο στολας στα ιδια λεφτα την εχει...3 ευρω πανς 3 ευρω κατς σιγα τις διαφορες...

     

     

     

    btw εγω πάντως  στην  θέση σου  θα έπερνα αυτήν !

     

    http://www.thomann.de/gr/fender_classic_player_baja_tele_vb.htm

     

    και πολύ κάλη τιμή !

  4. βασικά μου είπε ένας φίλος κάτι που δεν ξέρω αν ισχύει ! ας πούμε έχουμε μια πιστώτική με όριο 1.200 ε. και αγοράζω το μπάσο που έχει 1500ε. οταν το βάλεις σε 12 δόσεις αύτο 8α χρεώνετε στην πίστωτικη ας πούμε ενα τυχαίο ποσό στα 150 τον μήνα για 12 μήνες  ( βαριόμουν να κάνω το 1500/12 ) και έτσι θα χρεώνετε μόνο τα 150ε. τν μήνα . αν και δεν νομίζω να ισχυεί κάτι τέτοιο !

  5. εμ . καλησπέρα . η καλήμερα . δηλάδη μόλις ξύπνησα και ήθελα πολύ να κάνω το post αυτό για να ζητήσω την βοηθειά σας/άποψή σας ! θέλω να αγοράσω ένα musicman bass .

     

    εμ,έλεγα κάτι τέτοιο ! http://www.thomann.de/gr/music_man_stingray_4_3bd_mn_wh.htm

     

     

    αλλά......Huston We got a problem  ! μου είναι πολύ δύσκολο να δώσω 2.000Ε. νταν

     

    σκέφτηκα να τα βάλω στην πιστοτική σε δόσεις . άλλα έχει οριο 1.200Ε. και δεν ξέρω αν το σηκώνει. καμιά λύση?  :( :(

     

  6. Οτι θα τη βρεις...θα τη βρεις..αλλα το θεμα ειναι ποσο?? :P

    ...σε σχεση με αυτη που προτεινει ο φιλος πιο πανω ειναι πιο vintage ο ηχος της κ πιο χαμηλου output....Κοινως δηλαδη δεν προβλεπεται για death αλλα μπορει να προσφερει αρκετο distortion (αναλογως με τα πεταλια)....κυριως παντως κανει για πιο καθαρα πραγματα κ γι αυτο κιολας ο turner παρατησε την les paul κ το ριξε στις τελε :P :P

     

     

    σωστός ! άλλα νομίζω πως στην αρχή χρησιμοποιούσε μία  Fender Arctic White American standard Stratocaster και μέτα μία μαύρη American standard Fender Stratocaster αν και σε κάποια live έχει βγεί και με κάτι σαν Gretsch Spectra Sonic anw . o τυπάς είναι ..............  ???  ::)

     

     

     

     

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου