Προς το περιεχόμενο

dienekes

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    548
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από dienekes

  1. (Δημοσιεύεται το παρακάτω mail σε απάντηση' date=' λόγω προκλητικής στάσης του Abraxas, dihnekes κλπ)

    [/quote']

     

    Περί πρόκλησης:

     

    Ο Ιχνηλάτης βλέπω ότι απάντησε παραπάνω, παρά το γεγονός ότι και αυτός έχει αποχωρήσει και το είχε ανακοινώσει με παταγώδη τρόπο.

     

    Πως και δεν έγινε ανενεργός ο λογαριασμός του.

     

    Τα περί 'κλικών' Γιάννη στα επιστρέφω αμάσητα. Και ντροπή σου για μια ακόμα φορά που τολμάς να λες τέτοια πράγματα για μένα και τον Ηλία και το Νίκο.

     

    Επίσης ούτε τίποτα θέλαμε ποτέ να αποδείξουμε, ούτε έχουμε ανάγκη από το βιογραφικό σου για να φτάσουμε να σε εκτιμήσουμε.

     

    Εγώ τουλάχιστον σε εκτιμούσα και το ξέρεις.

     

    Κατάφερες να μου αλλάξεις γνώμη.

     

    Εν πάσει περιπτώσει, ευχαριστώ. :wink:

     

     

    edit: To έτερο μέλος της κλίκας, το Φυντάνι γνωστό ως elavd, μόλις μου γνωστοποίησε ότι δεν έχει λάβει ποτέ τέτοιο mail από σένα. Το γράφω εγώ, γιατί ο ίδιος δεν μπορεί, καθότι φιμωμένος.

  2. Αγαπητέ yameth,

     

    Με το παρόν θα ήθελα να σου υπενθυμίζω ότι έχω ακόμα ενεργό και αυτόν τον λογαριασμό.

     

    Ξέχασες να τον κάνεις ban και αυτόν. :roll: :roll:

     

    Έτσι κι'αλλιώς δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε, ελπίζω μόνο να προλάβουν να το διαβάσουν κάποιοι αυτό, πριν το εξαφανίσεις.

     

    Στους υπόλοιπους: καλή τύχη μάγκες! :wink: :D

     

    Bασίλης, aka Abraxas

     

     

    PS : npap, αυτή ήταν η "παρεξήγηση" που συζητάγαμε χτες... σκέψου να μην υπήρχε και "εκτίμηση" δηλαδή... :roll: :lol:

     

    PS2 : Καλά ρε Γιάννη με εμένα, τον Ηλία δεν ντράπηκες να τον κάνεις ban?

  3. Και με τι θα αντικατασταθούν' date=' αν επιτρέπεται; :D [/quote']

     

    Θα τα πούμε (και ακούσουμε) εν καιρώ :wink:

     

     

    Πριν από ένα ποστ είχες 555 δημοσιεύσεις και μου θύμισες το 555-Impreza με το McRae...Τελείως άσχετο, συγχωρέστε την βλακεία που διαχέεται μέσω του πληκτρολογίου μου... :oops:

     

    ... να κατεβαίνει του σκοτωμού στο Δροσοχώρι το '98??? :wink:

  4. Τελικά στο dienekes καταλήξαμε; :D

     

     

    Μάλλον στο Abraxas, για να υπάρχει και μια συνέχεια...

     

    Αλλά πρέπει να μπαίνω για λίγο καιρό και με τα 2 για να παίρνω τα pm μου... τώρα μου φάνηκε κουλό να βγω και να ξαναμπω με το άλλο... :oops:

     

    Επίσης το avatar δεν αντιπροσωπεύει πια και τόσο την πραγματικότητα: ο Voxάκος θα φύγει σε λίγο, η Kramer κι'αυτή πιθανόττατα θα πουληθεί... οπότε... :?

  5. Συγγνώμη αλλά θα το πω...

     

    Ρε συ αντουαναμπραχασδιηνεκέσταργκρέιβ είσαι πολύ ψώνιο.

     

    Είχες και την απαίτηση να συγκρίνουμε τα γραπτά σου κιόλας' date=' και να βρούμε τις ομοιότητες. ¶λλη δουλειά δεν είχαμε...[/quote']

     

    Καταρχάς να δηλώσω υπεύθυνα, αμετάκλητα και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης:

     

    ΟΥΔΕΤΟΠΕ ΥΠΗΡΞΑ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ, ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ Η ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ Ο ΑΝΤΟΥΑΝ!! :P

     

    Ωστόσο, ΝΑΙ, το παραδέχομαι, ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ! 8)

     

    Εντάξει τώρα; :wink:

     

    Με τιμά το γεγονός ότι διάβασες προσεκτικά το post μου και επεσήμανες αυτή την παρατήρηση περί ομοιότητας των γραπτών. Ίσως σου διέφυγε μια άλλη λεπτομέρεια που απευθύνεται σε κάποιους σαν (ίσως) εσένα:

     

    Ζητώ εδώ δημόσια συγνώμη αν κάποιος αισθάνεται προσβεβλημένος

     

    Φιλικά

     

    αμπραχασδιηνεκέσταργκρέιβ :wink:

  6. Ψηφίζω Abraxas' date=' γιατί μου φάνηκε πιο cool τύπος! 8) Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου είναι πιο συμπαθής από τον διηνεκή...Μάλλον μπαίνεις στο πετσί κάποιου άλλου ρόλου...[/quote']

     

    ¶σε, θα πιάσουμε άλλη φορά τη συζήτηση σχετικά με την περίφημη ατάκα "έχουμε και μια προσωπικότητα!" :wink:

     

    ΥΓ. Κάνεις το ίδιο και σε άλλα fora που έχεις εγκαταλείψει ή "εγκαταλείψει"; :?:

     

    Έχεις κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό σου; :D

  7. Καλώς ορίσατε! :lol:

     

    Καλώς σας βρήκαμε... και οι δύο μας... ή οι τρεις μας?... :roll: :lol:

     

     

    Συγγνώμη αν είμαι στενόμυαλος. Δεν το επιθυμώ.

    Απλά κρίνω απ' όσα δύναμαι να γνωρίζω και να τεκμηριώνω.

     

    Δεν πιστεύω ότι είσαι στενόμυαλος... αν το πίστευα Γιάννη δεν θα είχαμε καμμιά κουβέντα να κάνουμε και το ξέρεις...

     

    Ήταν τελείως λάθος το timing στη συγκεκριμένη φάση... το ιδανικό ραντεβού θα έπρεπε να είναι στο Malmo' date=' αλλά για μπύρες θα σε πήγαινα εγώ σε "καλό" μαγαζί, γιατί ο ξενέρωτος ο φίλος μου πίνει μόνο καφέ... :wink:

     

    Σε ότι αφορά τα πόστ, δυστυχώς η εγχείρηση είναι πολύωρη και...

     

    Δεν πειράζει, θα ένοιωθα ότι χάνω ένα κομμάτι από την (διπλή) ζωή μου έτσι κι'αλλιώς. Θα συνεχίσω ως dienekes λοιπόν και για χάρη των παλιών που με γνώρισαν έτσι...

  8. Τελικά πώς θα σε λέμε....?

    Έτσι για να μην υπάρχει σύγχυση μεταξύ των τριών...:)

     

    Προς το παρόν αναγκάζομαι να μπαίνω και με τα 2 (το Gideon είπαμε... πέθανε γι'αυτό αλλάχτηκε, αν και θα προτιμούσα να το κρατήσω), γιατί παίρνω pm και στους 2 λογαριασμούς... :oops:

     

    Λέω να κρατήσω το Abraxas τελικά, εσείς τι λέτε; Δε νομίζω να γίνεται να μεταφερθούν τα post όπως πρότεινε ο Τάκης... εκτός αν μπορεί κάποιος να αναλάβει την εγχείρηση. :roll:

  9. θα σε σκισωωωω :lol:

    ρε βασιλη εμεις "μαλωσαμε" ποτε οταν ησουν σαν abraxas? :!:

    αληθεια σε ρωταω!

     

    Δεν θυμάμαι αλλά ποτέ δεν είναι αργά...

     

    ... οι Suhr είναι καυσόξυλα!!!

     

    στον κ%^ο σουυυυυυ :lol: :lol: :oops:

     

    Και μάλιστα κουρδισμένα καυσόξυλα!!

     

    Που είναι ρε ο Superfunk???

  10. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Περιέργως' date=' αυτό που σου φαίνεται αυτονόητο δικό σου δικαίωμα (και είναι) δεν το αναγνωρίζεις σε εμένα. Επειδή δηλαδή ο alfasud είναι φίλος σου, έπρεπε να τον κάνω και εγώ κέφι; Και - σε τελευταία ανάλυση - το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του άλλου φόρουμ; Μήπως θα έπρεπε να συστήσεις στον φίλο σου να προσέχει περισσότερο το πως συστήνεται αφού λες (και το πιστεύω) ότι ο άνθρωπος είναι αξιόλογος; Αν εγώ πάω σε μία παρέα και με αντιπαθήσουν, τότε ίσως φταίει η παρέα. Αν όμως πάω σε δέκα παρέες και δώσω λάθος εντύπωση, τότε φταίω οπωσδήποτε εγώ.

    [/quote']

     

    Όχι, δεν ήταν οι ίδιες συνθήκες.

     

    Ο Σπύρος έχει σοβαρό πρόβλημα έκφρασης στα ελληνικά, στο είπα και τότε και το είχα πει και του Γιάννη στο τηλέφωνο. Το καλύτερο θα ήταν να επικοινωνούσατε μαζί του με pm για να διαλυθεί η παρεξήγηση. Δυστυχώς δεν πρόλαβα τα γεγονότα τότε...

     

    Στο άλλο φόρουμ η διαφωνία ήταν καθαρά επί τεχνικών θεμάτων και η αντιμετώπιση ήταν του στυλ "ποιος είσαι εσύ που θα μας μιλήσεις για ηχεία;;" [= σε εμάς που έχουμε δώσει 20 εκατομμύρια για τα δικά μας].

     

    Προς τιμήν τους αναθεώρησαν...

     

    Α, και θυμήσου να σου στείλω link για το τι κάνουν κάτι πορωμένοι με τα playstation... :wink:

     

    Επίσης, παρέλειψες να πεις ότι κανείς δεν έδιωξε από το φόρουμ τον φίλο σου. Εκείνος αποφάσισε (ίσως από ανάλογη μικρή ανοχή σε ηλίθιους σαν εμένα) να μην συμμετέχει πλέον. Το ίδιο ισχύει και για τον dienekes βέβαια. Εκτιμώ απολύτως το αξίωμα της μικρής ανοχής σε ηλίθιους, αλλά δεν αντικαθιστά την ικανότητα ορθής κρίσης προκειμένου να ξέρει κανείς ποιος είναι όντως ηλίθιος και ποιος δεν είναι.

     

    Όχι, ο Σπύρος έφυγε για να μη γίνει χειρότερος καυγάς και λιγάκι πικραμένος... πάντως είναι άνθρωπος που δεν ξέρει τι θα πει "κρατάω κακία"...

     

    Όπως και αν έχει, είχα πλήρη συναίσθηση όλων αυτών των παραμέτρων όταν προ ολίγου έδωσα και εγώ τις δύο ψήφους μου για την επιστροφή του dienekes και του abraxas, μη-γνωρίζοντας ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Στο μέλλον - γνωρίζοντας την ευθιξία σου - θα είμαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο σου απευθύνομαι και - για τ' όνομα του Θεού - αν τύχει και έρθει κάποιος άλλος φίλος σου στο φόρουμ, στείλε μου ένα π.μ. για να είμαι προσεκτικός και απέναντί του.

     

    Όλοι έχουμε τις συναισθηματικές μας εξάρσεις... απλώς εσύ έχεις θέση ευθύνης στην οποία ειλικρινά δεν θα ήθελα να βρίσκομαι.

     

    We cool?

     

    Κάτσε να σκεφτώ...

     

    .

    .

    .

    .

     

    ...yea man! :wink:

  11. Εντάξει, κλείστε τα στόματα τώρα... :D

     

    Καιρός να εξηγηθούμε... Μερικοί θα διαβάσουν πράγματα που δεν τους αρέσουν, αλλά τι να κάνουμε...

     

    Όπως ξέρετε οι περισσότεροι παλιοί σταμάτησα να γράφω σαν dienekes μετά από μια κόντρα με τον Wow!. Αν αφορούσε εμένα δεν θα είχα πρόβλημα, αφορούσε όμως έναν καλό φίλο που δεν άξιζε τέτοιας μεταχείρισης, ειδικά από κάποιον που υποτίθεται καταλαβαίνει και κάτι παραπάνω. Ο φίλος «alfasud» είναι κάποιος που θα μπορούσε να προσφέρει στο φόρουμ από τη σκοπιά του. Το ειρωνικό είναι ότι ανάλογη συμπεριφορά είχε αντιμετωπίσει στο avforum, με τελικό αποτέλεσμα να τον δεχτούν μετά από λίγο καιρό μετά βαΐων και κλάδων (όταν επιτέλους είδαν και άκουσαν αυτά που έλεγε από κοντά).

     

    Από κοντά και η συμπεριφορά του Γιάννη (yameth) ο οποίος κάλυψε απόλυτα τον Wow!. Με τον Γιάννη τουλάχιστον έχουμε πιει και μια μπύρα μαζί και τα έχουμε πει... θα περίμενα να είναι περισσότερο διαλλακτικός σε ορισμένα θέματα... Δεν πειράζει, καλή καρδιά.

     

    Αποφάσισα κάποια στιγμή να επιστρέψω με μια διαφορετική persona, αυτή του Gideon Stargrave (λογαριασμός που καταστράφηκε άδοξα και αντικαταστάθηκε με αυτόν του Abraxas). Απέκρυψα απΆόλους όσους είχα επαφή εκτός forum το γεγονός, γιατί δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν «συνομωτικά» -έπρεπε να το ξέρουν ή όλοι ή κανείς. Ζητώ εδώ δημόσια συγνώμη αν κάποιος αισθάνεται προσβεβλημένος, σε καμμία περίπτωση δεν είχα να κερδίσω όμως κάτι απΆαυτό. Ίσα ίσα που μερικές φορές με έτρωγε να το αποκαλύψω στους 2-3 φίλους που μιλούσαμε εκτός φόρουμ, αλλά συγκρατιόμουν...

     

    Είχα κάνει μια συμφωνία με τον εαυτό μου πως αν κάποιος με ρωτούσε ευθέως θα το παραδεχόμουν δημοσίως πως ήμουν κάποτε ο dienekes. Παραδόξως αυτό δεν έγινε, παρά τις εμφανείς, νομίζω, ομοιότητες του γραπτού στυλ.

     

    Προφανώς δεν προσπάθησα να ξεγελάσω κάνεναν και ποτέ δεν μπήκα και σταμάτησα να χρησιμοποιώ το παλιό μου Nick όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το καινούργιο. Ήθελα να δω αν θα μπορούσα να ξεκινήσω πάλι χωρίς τις ενδεχόμενες αντιπάθειες του παρελθόντος και να «ξανακερδίσω» αν θέλετε τη θέση μου σΆαυτή την μικρή κοινότητα.

     

    Όπως φαίνεται πέτυχα το δεύτερο ενώ απέτυχα παταγωδώς στο πρώτο...

     

    Τα γεγονότα της τωρινής αποχώρησης μου είναι λίγο πολύ γνωστά. Η μαύρη αλήθεια είναι πως έχω πολύ μικρό δείκτη ανοχής στους ηλίθιους. Μπορώ να συγχωρήσω κάποιον ο οποίος θα με προσβάλει ακόμα, αρκεί να καταλάβω ότι είναι αξιόλογος άνθρωπος κατά βάθος. Δεν μπορώ να κάνω το ίδιο με κάποιον που είναι φελλός. Και μου φαίνεται παράξενο να είμαι στο ίδιο «καφενείο» μαζί του.

     

    Μερικές συζητήσεις πάντως με φίλους από το φόρουμ με έκαναν να δω λίγο διαφορετικά τα πράγματα... Προσέξτε... όπως κάθε οικοσύστημα έτσι και το φόρουμ διαθέτει κάθε μορφή ζωής... από τα ανώτερα θηλαστικά μέχρι τα μικρόβια... και αν και καμμιά φορά τα παράσιτα μπορεί να ενοχλήσουν αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, η ενόχληση είναι μάλλον παροδική να ανάξια λόγου. Ειδικά μπροστά στην προοπτική να συναναστρέφεται κανείς –μερικούς έστω- καλούς φίλους στο ίδιο επίπεδο.

     

    Σε άλλες πάλι περιπτώσεις έγιναν κόντρες με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ εκτός φόρουμ... Για παράδειγμα τα «είπαμε» ένα χεράκι με τον Κώστα (kotsadoros), ο οποίος είναι μια χαρά παιδί και τον γνώρισα και από κοντά επί τέλους (στο live). Ελπίζω να καταλαβαίνει αυτό που λέω παραπάνω, ότι στο φόρουμ έχουμε να κάνουμε με μια persona κάποιου και όχι με το ίδιο το πρόσωπο... Κώστα συγνώμη για τα νεύρα και που σου πρόσβαλα τον χοντρούλη ρε.... :P :wink:

     

    Δεν μΆαρέσει να κάνω τον φίλο σε κανέναν: εξακολουθώ να θεωρώ υπεροπτική και ακατάλληλη για moderator την -τότε τουλάχιστον- στάση του Wow!. Το κακό είναι πως ο Wow! πετάει κάτι τέτοια «που και που» ανάμεσα σε περιόδους υποδειγματικού moderating. ¶ποψη που ενισχύεται και από τελευταίο του post στο thread για τα αυτοκίνητα. Θαυμάστε:

     

    «Είναι γνωστό ότι τα καλύτερα αυτοκίνητα είναι τα alfasud”.

     

    Ένα ολόκληρο χρόνο μετά;;; Κρίνετε μόνοι σας κατά πόσο αυτό στοιχειοθετεί συμπλεγματική συμπεριφορά ή όχι. Αν πάλι είναι χιούμορ, τότε μάλλον δεν είμαι εφοδιασμένος με τα κατάλληλα γονίδια για να το κατανοήσω...

     

    Προσπαθώντας να «συγχωρώ αλλά να μην ξεχνάω», είναι κατανοητό ότι με κάποια μέλη δεν μπορώ να έχω πολλά πολλά... Λυπάμαι αν είναι φίλοι σας, μεταξύ σας μπορεί να τα βρίσκετε... αλλά...

     

    Στις διάφορες ενσαρκώσεις μου σαν Dienekes, Gideon και Abraxas μπορεί να έχω συνολικά μέχρι και 2000 post… στα περισσότερα από τα οποία ελπίζω να μη λέω βλακείες! Αυτό σημαίνει αν μη τι άλλο ότι έβαλα στην καρδιά μου το φόρουμ... ανεξάρτητα από ό,τι άλλο.

     

    Ναι, το ξέρω είμαι λαμόγιο, αλλά ένα λαμόγιο με τις καλύτερες προθέσεις (γιΆαυτό οδεύω καρφί για την Κόλαση... ευτυχώς θα έχω καλή παρέα όπως φαίνεται)

     

    Αρκετά σας κούρασα/νευρίασα, fire away! :!:

     

    (για την αντιγραφή: Βασίλης)

  12. Eγώ προσωπικά' date=' τον ξέρω από 3 άλλα fora που αποχώρησε, με όχι και πολύ "ειρηνικό" τρόπο. Και ένα το νοιζ, σύνολο 4!

    [/quote']

     

    Όσο συνεχίζεται το θέμα, (γιατί δεν μπορεί κανείς να λέει ό,τι θέλει και μετά να δηλώνει "τέλος", σαν να θέλει να έχει την τελευταία κουβέντα), θα αναγκάζομαι να απαντάω. Gangster καμμιά μομφή προς εσένα, απλώς έτσι φαίνεται. :wink:

     

    Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, ο Σπύρος δεν αποχώρησε με "έντονο" τρόπο παρά μόνο από ένα ακόμα φόρουμ, στο οποίο μετά από λίγο καιρό του ζήτησαν δημόσια (και κατ'ιδίαν) συγνώμη.

     

    Gangster εσύ πρέπει να γνωρίζεις για ποιο πρόκειται...

  13. αυτο που εκνευρισε ομως τον Wow!' date=' και εμενα ομολογω, ηταν ο τροπος γραφης του Σπιτου και [u']η αυτοαναδειξη του ως αυθεντια[/u].

    ολοι νομιζω εχουμε αντιληφθει οτι ο superfunk και ο yameth πιθανως να γνωρισουν αρκετα πραγματα παραπανω απο μας αλλα δεν νομιζω ποτε να εκαναν καμια προσπαθεια επιδειξης της γνωσης τους.

    εδω που τα λεμε, ουτε ο Σπιρος, πιστεω οτι το εκανε αυτο, αλλα ετσι φανηκε. απλα νομιζω και θελω να πιστευω οτι η συνομιλια σε ενα forum δεν ειναι και το forte του και σε καθε περιπτωση θα ηθελα να τον ξαναδω στο fotum, με αλλη διαθεση ομως.

     

    Μιχάλη διάβασε προσεκτικά την παραπάνω πρόταση σου, και πες μου ειλικρινά αν εσύ έχεις ή όχι πρόβλημα στο συντακτικό.

     

    Τελικά ο Σπύρος αυτοανακυρήχτηκε αυθεντία ή όχι; Ή απλώς έτσι φάνηκε; Εσύ έχεις καταλάβει τι έγινε; Κατάλαβες κάτι απ'αυτά που σου έγραψα, σε ένα από τα πρώτα πρώτα μηνύματα σ'αυτό το thread; Σχετικά με τη δυσκολία έκφρασης και την πιθανή ανάγκη διευκρινήσεων;

     

    Το πρόβλημα τελικά είναι να μάθουμε να διαβάζουμε, μάλλον!

     

    Και αν δεν είμαστε σίγουροι τι εννοεί ο άλλος, να ρωτάμε!

     

    :roll:

  14. @Wow!

     

    Νομίζα ότι κατέστησα σαφές από το τελευταίο post μου ότι δεν επιθυμώ να ασχοληθώ μαζί σου ή με τις απόψεις σου.

     

    Με αναγκάζεις όμως να απαντήσω, για τελευταία φορά.

     

    Κατά πρώτον θα πρέπει να ξέρεις ότι ούτε εγώ ούτε ο Σπύρος δίνουμε δεκάρα για την προσωπική σου αξιολόγηση σε ότι αφορά το "επίπεδό μας".

     

    Η δική μου τουλάχιστον άποψη για το δικό σου επίπεδο είναι δεδομένη.

     

    Προσωπική μου άποψη την οποία καταθέτω εδώ, και την οποία υποψιάζομαι ότι συμμερίζονται και άλλα μέλη του φόρουμ, αλλά απλώς δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, είναι ότι είσαι ανίκανος να επωμιστείς τις ευθύνες σου ως moderator του forum και επομένως θα έπρεπε να απαλλαγείς απ'αυτές.

     

    Have a nice life.

     

     

    @yameth

     

    Οι παραπάνω παρατηρήσεις δεν αναφέρονται στον Wow! ως άτομο, αλλά μόνο στον ρόλο και στην persona του μέσω του forum. Ως εκ'τούτου δεν πιστεύω ότι συνιστούν προσωπική επίθεση, και άρα δεν παραβιάζουν κανόνες του φόρουμ. Ευχαριστώ.

  15. Φίλε μου dienekes εδώ παραβαίνεις τους κανονισμούς καθώς επιτίθεσαι υβριστικά και σε προσωπικό επίπεδο στον Wow! που ξεκαθάρησε παραπάνω ότι μιλούσε την προσωπική του άποψη.

    Γι αυτό διαγράφω την συγκεκριμμένη πρόταση σύμφωνα με τους κανονισμούς.

    Προφανώς' date=' καθώς δεν έχεις δείξει από τα γραπτά σου να στηρίζεις με αντικειμενικά στοιχεία τις απόψεις του Alfasud, έχεις άλλους λόγους (πιό υποκειμενικούς) για να υποστηρίζεις τον και τις... Alfasud.

    Το σέβομαι αλλά όχι έτσι.

    Νομίζω ότι τσιτωθήκαμε αρκετά όλοι μας και κυρίως χωρίς λόγο.

    Εδώ συζητάμε τα της μουσικής έτσι όπως τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι οι μουσικοί.

    Ας επανέλθουμε χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και με τα σημεία αναφοράς του forum που στηρίζονται στα διεθνή συμφωνηθέντα στανταρντς (σιωπηλά gentlemen agreements) που δημιούργησε το internet με την άμιλα και ανιδιοτέλεια.

     

    Φιλικά,

    yameth[/quote']

     

    Φίλε yameth

     

    Δεν μπορώ να πω ότι δεν περίμενα αυτή την κίνηση, στα πλαίσια τον κανονισμών.

     

    Δεν νομίζω ότι η μέχρι τώρα συμπεριφορά μου στο forum έχει δώσει σημεία αντιπαλότητας και ιδιοτέλειας.

     

    Ωστόσο έχεις άδικο να υποστηρίζεις ότι η θέση μου βασίζεται σε μεροληπτικά κριτήρια υπέρ του ενός ή του άλλου μέλους. Αν θέλεις η τοποθέτηση έναντι της οποίας καταφέρθηκα, με ενοχλεί αισθητικά και με θλίβει σαν μέλος του φόρουμ, κυρίως εφόσον προέρχεται από διαχειριστή. Ακόμα και αν εκφέρει τις "προσωπικές του εκτιμήσεις".

     

    Ούτε εγώ έχω διάθεση να δώσω συνέχεια στο θέμα που δημιουργήθηκε πραγματικά εκ'του μη όντος. Παρ'όλα αυτά, η δική μου, επίσης προσωπική εκτίμηση σχετικά με το περιεχόμενο του κρανίου του εν λόγω moderator παραμένει αναλλοίωτη.

     

    Ευχαριστώ

  16. Janick & Fenteriarh ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. :D

     

    Νόμιζα ότι το quick connect αναφερόταν και στα ποτενσιόμετρα, ακριβώς για να μπορείς να προσθέσεις κάποιο "ειδικό" τέτοιο της EMG (κάποιο booster ας πούμε). Αλλά και έτσι είναι έξυπνη και σωστή ιδέα.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου