Προς το περιεχόμενο

gemini

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    136
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από gemini

  1. Kαλησπερα,

    Ειχα πολυ καιρο να ηχογραφησω και ειπα κανω μια αποπειρα...Σαν προγραμμα,γνωριζω και χρησιμοποιω το audacity.Εως εδω ολα καλα...ξεκιναω λοιπον την πρωτη εγγραφη,και ανακαλυπτω οτι ναι μεν γραφει αλλα στην αναπαραγωγη ενω παιζω μι και ειμαι κανονικα κουρδισμενος,η νοτα που ακουω να αναπαραγεται ειναι ρε# και αυτο στο περιπου...ειμαι σιγουρος οτι μαλλον καποια ρυθμιση θελει το software (προτιμησεις)...Ξερει καποιος να με βοηθησει?ευχαριστω

  2. Καλημερα και ευχαριστω πολυ...Η παραμορφωση (overdrive)ειναι απο πεταλιερα,την zoom 3000...Aπο εφφε δεν ξερω και πολλα πραγματα,μονο επιλεγω οτι μου αρεσει ηχητικα...Ευχαριστω cigaret για το κλιπακι...Θα το δω...Καλη συνεχεια!!!

  3. Kαλησπερα...

    Κατ αρχην,η κιθαρα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι καλη και ακριβη...Κατα δευτερον,το σολο σου ειναι σωστο,και τονικα,αλλα και τα bends ειναι σωστα...Αν το εβγαλες μονο με το αυτι σου,ειναι SUPER!!!Συνεχισε το... ;)

  4. Καλησπερα!!!

    Ευχαριστω πολυ παιδια για τις ιδεες που μου δωσατε!!!Yameth,ευχαριστω και για την αλλαγη τιτλου!!Πραγματι υπαρχει ενα προβλημα στο pc,που δεν αναγνωριζει το usb του fender ενισχυτη μου,και κατα δευτερον δεν μπορω να ακουσω καλα,γιατι χαλασε και το βισμα εξοδου...Αυτες τις μερες θα το φιαξω...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! ;)

  5. Μου άρεσε το κομμάτι και το groove αλλά το θάβει πολύ η ηχογράφηση κατά τη γνώμη μου. Με τι γράφεις αν επιτρέπεται; Ιδίως όσον αφορά στην κιθάρα;

    Καλημερα φιλε RayDTutto!!

    To πως γραφω,ειναι μεγαλη ιστορια,η μαλλον κατι πολυ απλο...Με προγραμμα το audacity,και ενα μικροφωνο logintech web...Ολα τ tracks ειναι με αυτο...Η ηλ.κιθαρα με ενισχυτη fender mustang 100 αν θυμαμαι καλα...Ευχαριστω που το ακουσες και απαντησες...Καλες γιορτες!!! :)

  6. ΥΓ. Αν παρεξήγησες αυτό που έγραψα στα Αγγλικά και αισθάνεσαι ότι κάπου σε πρόσβαλα σου ζητώ συγγνώμη. Σίγουρα δεν είχα τέτοια πρόθεση!

    Kαλημερα φιλε fusiongtr!!

    Δεν αρπαχτηκα,καθολου... ;D ;DΤο σχολιο σου ειχε μια καλη δοση χιουμορ και πραγματικα μου αρεσε...Και εγω πολλες φορες,αυτοσαρκαζομαι...Και εγω πολλες φορες,απαντω ετσι...Δεν χρειαζεται προπαντων να ζητας συγνωμη...Οταν εκθετουμε μουσικη και τραγουδια δικα μας,πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για καθε σχολιο...Και δεν ειναι απαραιτητο να αρεσει σε ολους οσους το ακουνε...Ουτως η αλλως,εκθετουμε το εαυτο μας εδω,και καλο ειναι να ακουμε αληθειες,οσο και να μας απογοητευουν...Και αυτο ειναι πολες φορες καλλιτερο απο την σιωπη και την αδιαφορια...Σε ευχαριστω,και,καλες γιορτες!!!! ;)

  7. Maybe cause he was too drunk to funk, right? ;D

    Δεν θα σου απαντησω στα αγγλικα φιλε fusiongtr...O καθε μουσικος-κιθαριστας,κανει ο,τι μπορει-οπως μπορει...Ετσι μαθαινουμε,και παντα θα μαθαινουμε.Αν θελεις,σου το στελνω διχως σολο να το βαλεις εσυ...Τι λες?????...Φιλικα...καλες γιορτες σε ολους!!!! :D
  8. Γιατί βρε κλείσατε τον κιθαρίστα μέσα στη ντουλάπα;  ;D

    Τον εβγαλα απο την ντουλαπα φιλε μου...Ανεβασα λιγο την ενταση... ;)

    Αλλαξα και τον τιτλο,αλλα δεν ξερω πως γινεται η διορθωση απο την αρχη του post ???

    funky_shadow.mp3

  9. Και 'γω που ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτό. :-[

     

     

    Γιατί τόσο ψοφια η ηχογράφησή σου;

    Eχεις δικιο Νεστορα...Αστοχος ο τιτλος...Αυτο το κομματι απο dead kennedys,το ειχα ακουσει πολυ παλια,και σε καποια διασκευη απο αλλο γκρουπ...Τις ηχογραφησεις που κανω,τις κανω μονος μου,παιζοντας ολα τα οργανα δηλ,κιθαρες, μπασο,και αρμονιο αν χρειαζεται...Οταν παιζεις με αλλους μαζι,βγαινει αλλο feeling...Σε ευχαριστω,νασαι καλα!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου