Προς το περιεχόμενο

InLoveWithMyGuitar

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    98
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από InLoveWithMyGuitar

  1. Καλησπέρα συμφορουμίτες,

     

    Αγόρασα πρόσφατα τον VOX AC4TV και βλέπω έχει έξοδο 16ohm για σύνδεση με καμπίνα. Σεφτόμουν να αγοράσω την Harley Benton G112 αλλά πρόσεξα στο site του Thomann ότι αυτή η καμπίνα έχει είσοδo 8ohm.

     

    Τι σημαίνει αυτό? Δεν κάνει η καμπίνα για τον ενισχυτή λόγω διαφορετικότητας των ohm?

     

    Ευχαριστώ!  :)

  2. Προσπαθώ ακόμα να ξεμουδιάσω από το άκουσμα του Six Feet Under... Όσον αφορά τη μελωδία δεν περίμενα να ακούσω κάτι λιγότερο από αυτό που άκουσα. Εκεί που πραγματικά έμεινα ήταν οι στίχοι, δεν ξέρω πως εμπνέεται κάποιος να γράψει τόσο ωραία λόγια, ίσως γιατί είναι κάτι που δεν κατάφερα ποτέ. Η φωνή και ο τρόπος που το τραγούδησες έδεσε άψογα με το σύνολο. Συγχαρητήρια  :)

  3. Μου άρεσε πάρα πολύ!! Από την Κυριακή είμαι κι εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος RP1000  ;D η αλήθεια είναι όταν τη σύνδεσα στο pc με usb οι ήχοι δε μου πολυάρεσαν. Θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ το λούπερ μετά το βιντεο σου  :)

  4. Ευχαριστώ για την απάντηση  :) η αλήθεια είναι ότι η κιθάρα χρειάζεται επειγόντως service/setup εδώ και καιρό και όλο το αμελώ... όσο για τον ήχο δεν έχω πολλές επιλογές μιας και δεν παίζει πεταλιέρα ή πετάλια, οπότε είχα να επιλέξω από τις προσομοιώσεις του ενισχυτή και αυτή μου φάνηκε ότι ταίριαζε περισσότερο από όλες με το song. Όταν το έπαιζα έκανα Palm muting με το δεξί αλλά επειδή δεν έκοβε όσο ήθελα χρησιμοποιούσα και το αριστερό , αλλά με το που ακουμπούσα το αριστερό χέρι στη Μι χορδή έβγαζε αυτό τη βρώμα....  :)

  5. Να πω εξαρχής ότι με την κιθάρα είμαι εντελώς αρχάριος... και μια ερώτηση.. όταν κάνω Palm muting στο τέλος της φράσης να κόψω τον ήχο, τις περισσότερες φορές φορές αφήνει μια βρωμιά από πίσω που με χαλάει, θα το παρατηρήσετε στο ξεκίνημα ειδικά.

     

    Τo backing track με τη φωνή το βρήκα κάπου στο Youtube... λείπει το σόλο φυσικά μιας και δεν έχω skills....

     

    Προσπάθησα 3-4 φορές να το ανεβάσω σαν attachment αλλά δεν τα κατάφερα οπότε βάζω Link για rapidshare

     

    http://rapidshare.com/files/415610202/SYmphony_Cover.mp3  ;D

     

  6. Βάζω και ένα που έκανα μόλις τώρα με μεγαλύτερη διάρκεια που ζήτησες στο intro της φωνής, πλησιάζει περισσότερο στο video που έχεις βάλει. Αν χρειάζεσαι παραπάνω οδηγίες πες μου.  :)

     

    P.S. Νομίζω ότι το thread έπρεπε να μεταφερθεί στο

    Recording & P.A. - Απορίες και λύσεις γύρω απο την ηχογράφηση και τον ήχο live.

    και όχι στο computers με τις κάρτες ήχου και τα hardware.

    effe_fwnis2.mp3

  7. Ένας ίσως πιο εύκολος τρόπος ,

     

    1. Πάρε το track της φωνής.

    2. Reverse όλο το track

    3. Βάλε το echo/delay στο σημείο που θέλεις

    4. Επανέφερε το στην κανονική μορφή

     

    Θα ανεβάσω κάποιο παράδειγμα το απόγευμα όταν γυρίσω από τη δουλειά.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου