Προς το περιεχόμενο

johnkoutsou

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    259
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από johnkoutsou

  1. Υπάρχει τρόπος να ελέγχεις το pc μέσω μιας συσκευής midi; Αν ναι, πώς;

     

    το ερώτημά μου δηλαδή είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το midi controller μου ή το midi keyboard μου εκτός DAW, για να χαμηλώσω τον ήχο στο pc ή για να πατήσω next track στο music player πχ.

     

    ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  2. αν με ρωτούσες ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα σ αυτό το φόρουμ πιθανότατα θα σου απαντούσα πως είναι ότι αυτό που λέμε "ηλεκτρική κιθάρα" δεν είναι αυτό

    classic%20guitars%20gibson%20les%20paul%20goldtop.jpg

     

    αλλά αυτό

     

    IMG_2300.jpg

     

    ;D

     

    Ότι δηλαδή ο ενισχυτής είναι ουσιαστικά κομμάτι του οργάνου, ένα αναποσπαστο κομματι της αλυσιδας. Γι αυτό θα σου προτείνω κι εγώ να πάρεις πρώτα ενισχυτή.

     

    κατα την άποψη μου λοιπόν η καλύτερη λύση (με γνώμονα την τσέπη πάντα) θα ήταν κάτι σαν αυτό που πρότεινε ο stamkosk. ένας ενισχυτής για να μάθεις, να γνωρίσεις ήχους, να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει, και να διαμορφώσεις τον δικό σου ήχο και τη δική σου αλυσίδα εφε. Έτσι ώστε όταν θα έρθει η ώρα που θα αποζητάς καλύτερο ήχο να ξέρεις ήδη τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει.

     

    EDIT:

    ΥΓ οι φωτογραφίες είναι τυχαίες ντε μη βαράτε

  3. το

    δεν είναι θέμα "καλού Έλληνα vs κακού ξένου"

     

    (με το οποίο συμφωνώ απόλυτα), νομίζω πήγαινε στο

     

    με τοσους ελληνες κατασκευαστες πλεον ηρθε νομιζω η ωρα να τους γραψουμε ολους...

     

    το θέμα είναι να μη μας πουλάνε άμμο. η εθνικότητα δε νομίζω οτι σχετίζεται κάπως με αυτο. εκτός αν υπάρχει κάποια πεποιθηση οτι οι έλληνες είμαστε όλοι άγιοι και καλοί και δεν υπάρχουν έλληνες απατεώνες.  :)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου