Προς το περιεχόμενο

karozas76

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    141
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από karozas76

  1. γενικα στα πιο πολλα daws κανεις ενα audio καναλι το οποιο παιρνει το σημα της κιθαρας και φορτωνεις το plugin (midi guitar)σ αυτο.Μετα κανεις ενα midi καναλι και στελvεις  ενα midi send  απο το πρωτο καναλι (audio) στo δευτερο στο οποιο φορτωνεις το vsti που θελεις π.χ. kontakt.EΚΤΟΣ αν εχεις το reaper οπου τα πραματα ειναι πιο απλα. ;)

  2. http://www.noiz.gr/index.php?topic=196152.0 λοιπον το χρησιμοποιω απο τοτε (ειμαι beta tester) και πιστευω οντως οτι η σημερινη του εκδοση 0.8.2 εαν βελτιωσει λιγο το latency (το οποιο ειναι και τωρα playable) αποτελει επανασταση στις audio to midi εφαρμογες
  3. messalion και infectme247 προφανως εχετε δικιο και προφανως κατι κανω λαθος.ισως ειναι η ποιοτητα του προιοντος ισως παλι να μην εχω καλη πιεση η κατι τετοιο.Απλα ηλπιζα οτι μπορουσα να εχω ευκολη προσβαση σε πολυεστερικο βερνικι (κατι που απο οτι καταλαβα δεν ειναι και τοσο ευκολο)προκειμενου να το δοκιμασω.Αnyway ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,ηταν παραπανω απο χρησιμες ;)

  4. Καπου εχεις χασει επεισοδια  ;)

    Το φινιρισμα σε ενα οργανο δεν τελειωνει με το που ριξεις το βερνικι και μολις στεγνωσει εχεις αυτο το "glass look" αποτελεσμα  ;) Υπαρχει αλλο 1 σταδιο στην ολη διαδικασια που λεγεται buffing.Google it  ;)

    αδελφε ξερω οτι πρεπει να κανεις wet sanding και μετα buffing με αλοιφες...το προβλημα μου ειναι ποσο σκληρο ειναι το βερνικι και ποσο durable.
  5. πες μας τι ακριβώς αν θέλεις δεν σου άρεσε και πιες μάρκες χρησιμοποίησες και όσοι ξέρουν από προϊόντα πολυουρεθάνης  που μπορούν να περαστούν και  με πινέλο (αποκλείω το νίτρο λόγω μεγαλύτερου κινδύνου υγείας   )  και μπορούμε να τα βρούμε εύκολα ας μας πούνε αν είναι εύκολο.

    εχω δοκιμασει της ερλακ το στλιπνο http://www.erlac.gr/prd/stilpno_a_b.aspx?prd_id=21823&prd_cat=201002&txt=  και αυτο http://www.erlac.gr/prd/finish_a_b_mat_satine.aspx?prd_id=21904&prd_cat=201002&txt=  καθως και το s 86 και ολα κανουν μια φλουδα η οποια ειναι πολυ πιο ελαστικη απο το βερνικι που θα βρεις σε μια κιθαρα εμποριου .να σημειωσω οτι η εφαρμογη γινεται με πιστολι.
  6. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια  

    Να μας εξηγήσεις γιατί κατέληξες σε πολυεστερικό βερνίκι για κιθάρα?

     

    Το πολυεστερικό έχει καταργηθεί χρόνια υπάρχει μόνο σε εφαρμογές για σκάφη.

    γιατι με το πολυουρεθανης ,αν και δοκιμασα διαφορα ειδη, παντα κατι δεν μου αρεσε σε οτι αφορα στην σκληροτητα.Δεν ξερω ισως κατι κανω λαθος. :)
  7. Δεν μιλάω φυσικά για αυτοσχεδιασμούς, αλλά για τα αγνά παρθένα φαλτσολάθη και τις "τσαπατσουλιές" επι σκηνής. Μια βολτίτσα απο google/tube θα σε πείσει  :)

     

    μακαρι να ειχα και εγω λιγο απο αυτην την τσαπατσουλια ;).Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν ηταν ηταν ετσι αυθορμητος ως κιθαριστας, δεν θα εμπνεόταν και ολα αυτα  τα απιστευτα riffs με τα οποια πολλοι απο μας εχουμε μεγαλωσει.
  8. Για να σου φύγει η περιέργεια δες αυτόν τον τυπά που πέτυχε ελαττωματική.

     

     

     

    παντως σε εμενα το review ειχε αντιθετη επιδραση ;D.Μια χαρα σωμα και μανικι μου φανηκαν.Ψηνομαι να παρω μια για διαφορα πειραματα. :o
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου