Προς το περιεχόμενο

torpilas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    34
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από torpilas

  1. Σε ρώτησα αν είναι 100v ξενοδοχειακού τύπου στην αρχή 8)

     

    Υπάρχει ενισχυτής 100vμε ενσωματωμένο usb player + ανακοινώσεις με υποδοχή μικροφώνου δεν θυμάμαι μοντέλο αν το βρω θα στο ποστάρω χρειάζεσαι και κατάλληλα ηχεία οι κόρνες δεν ξέρω αν μπορούν να συνδεθούν ωμικά οι στα 100 volt.

     

    όλα θα ήταν πιο εύκολα αν ήσουν λίγο πιο συγκεκριμένος στην αρχή για την εγατάσταση :)

     

    Έχω βρει αρκετές επιλογές αλλά όλα είναι κινέζικα και δεν ξέρω αν κάποιος έχει εμπειρία με τέτοιου είδους συσκευές. Γενικότερα η 100V εγκαταστάσεις είναι μπέρδεμα μιας και εξαρτάται από τον χώρο! Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

  2. Πολύ καλές λύσεις "όλα σε ένα" και σε λογική τιμή είναι αυτές:

    PROEL Freepass 8USB ΦοÏηÏÏ Î£ÏÏÏημα PA | eNakas music

    PROEL Freepass 10USB ΦοÏηÏÏ Î£ÏÏÏημα PA | eNakas music

     

    Δεν μας κάνουν αυτά. Ίσως για αίθουσα εκδηλώσεων να είναι οκ αλλά εμείς χρειαζόμαστε ηχεία για διαδρόμους! Και ενισχυτή για 5 ηχεία και 2 κόρνες.  O0

  3. Τα 100 Volt από που τα συμπέρανες καταρχήν στο είπε κάποιος ή το είδες κάπου? Το δίκτυο στην ελλάδα είναι ονομαστικής τάσης 220V/60Hz, 110 είναι στην Αμερική, οπότε εκτός αν είσαι στο Νιου Γιορκε μείνε μακρυά από τα 100V εκτός αν εννοούσες watt ή πας για 100V εγκατάσταση ταβανιού ξενοδοχειακού τύπου. ;D

     

    Κατά δεύτερο είναι δύσκολο να δώσει κάποιος μια απάντηση από εδώ διότι χρειάζεται μελέτη χώρου και τα ηχεία είναι πολλών τύπων πχ μόνο για ομιλία θέλετε ή και για μουσική-εκδηλώσεις, θα μπουν σε τοίχο με βάσεις ή είναι για αμφιθέατρο?

     

    Υπάρχουν πολλές επιλογές και με ενσωματωμένο usb player+μικρόφωνο αλλά χρειάζονται και watt/ohm από τις κόρνες για πλήρη μελέτη, οπότε το καλύτερο επειδή ακριβώς είναι σχολείο και θα χρειαστεί εγκατάσταση είναι να πας σε μαγαζιά με pa και να πάρεις προσφορές να δες τι σε συμφέρει.

     

    Μιλάω για 100βολτικό ενισχυτή. :)

    http://www.djshop.gr/dt/100v-audio-systems-pa-14351.htm?lang=el&path=-2045844708

  4. Γεια σας,

    χρειάζομαι βοήθεια στην επιλογή Ενισχυτή και ηχείων για το σχολείο μας.

    Ξεκινώ με το budget που είναι 500€.

     

    Ψάχνω για μια πηγή με USB, μάλλον 100V και 5 ή 6 ηχεία. Επισημαίνω ότι έχουμε και 2 κόρνες για εξωτερικό χώρο που θα μπουνε και αυτές στον ενισχυτή. Μια υποδοχή για μικρόφωνο καλοδεχούμενη.

     

    Παρακαλώ όποιος έχει εμπειρία ας βοηθήσει.

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  5. έχω τους 57/62!!! κορυφαίοι μαγνήτες, γεμάτος ήχος, ωραία πρίμα! Γκάζι στην 1,5. Κλασικός ήχος στα 2,4. Τον 3 δεν τον χρησιμοποιώ πολύ!!! Για τους texas δεν έχω γνώμη, δεν τους έχω χρησιμοποιήσει. Τους άλλους όμως τους προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Οχι ειναι ολοκαινουριο....δεν περιμενω...δεν ξερω γι αυτο εγραψα σε φορουμ...αν ηξερα δεν θα ρωτουσα

     

    Αστειεύομαι φυσικά :) καλύτερα μην το ζορίσεις δεν πρόκειται να επιτύχεις αυτό που φαντάζομαι ότι θες να επιτύχεις!

  7. στο καθαρο καλος ειναι...σε overdrive kai distortion ομως ειναι χαλια.μια απλη συγχωρδια βαρας και η λασπη παει συννεφο..ξεσηκωνονται τα τζιτζικια!!!

    και περιμένεις το LG να φυσάει σε overdrive και distortion;

     

    Μάλλον πιο πολύ απ΄ όλα βαρέθηκες το LG και θες καινούριο Home Cinema και προσπαθείς να το ανατινάξεις!!!

  8. ευχαριστω φιλε ...απλα ο ενισχυτης μου ειναι πολυ κακος και ελεγα μηπως μεσω του home cinema ειχα καλο αποτελεσμα...εχω εναν marshall mg15fx και το bossds1 kai home cinema ενα lg

     

    Μια χαρά είναι ο συγκεκριμένος ενισχυτής!

  9. Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά,

     

    θέλω να αλλάξω ένα τάστο στην Fender Stratocaster μου αλλά εδώ (επαρχία) δεν έχουν αυτό που χρειάζεται (61/50) και μιας και θα ταξιδέψω για Σέρρες (μέσω Σαλόνικας) θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον που ίσως να έχει! Είτε Σέρρες είτε Σαλόνικα.

     

    Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!

  10. Κατ' αρχάς ευχαριστώ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας...

     

    Βλέπω η Yamaha έχει ρίξει τρελό promotion στο thr, τα youTube videos είναι απίστευτα τα περισσότερα, όντως σαν να ακούς δυναμικές από alltube amp, αλλά επειδή δεν εμπιστεύομαι  τα βιντεάκια, γι αυτό ζήτησα την προσωπική σας εμπειρία, και απ΄ότι βλέπω μου επιβεβαιώνετε την ηχητική ποιότητα  του. 

    Δεν ζητάω τίποτα περισσότερο απλά ένα home practice amp με γαμάτο ήχο (σε χαμηλές εντάσεις) και μερικά βασικά εφφεδάκια. 

     

    Επίσης ένα μεγάλο θετικό του Yamaha είναι ότι θα αρέσει και στη γυναίκα μου εμφανισιακά, και λόγο μεγέθους  (αφού πρώτα μάθει ότι θα τον αποκτήσω στη προνομιακή τιμή των 50 € brand new….. είναι η maximum δοκιμασμένη τιμή πριν τη παντόφλα) ;)

     

    λιώνω στο γέλιο βραδιάτικα!!!!

     

    Τελικά τον πήρες; Πως σου φάνηκε;

     

    Πως ξεχωρίζουμε V2 απο V1?

  11. Καλημέρα,

     

    όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, έχω 3 πετάλια της TC Electronic στο board μου αυτή τη στιγμή, και είχα και άλλα 2 πιο παλιά, ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και θεωρώ ότι αυτά που κυκλοφορούν στο net όχι μόνο υπερβολικά αλλά ακόμα ίσως και εκ του πονηρού.

     

    Όσον αφορά το γιατί το θεωρώ καλύτερο από οτιδήποτε άλλο, είναι γιατί σου προσφέρει απεριόριστους συνδυασμούς sub-divisions, την δυνατότητα να κάνεις stack οποιουσήποτε 3 διαφορετικούς delay ήχους, σε οποιονδήποτε συνδυασμό sub-divisions, παράλληλα ή σε σειρά, με δυνατότητα να συγχρονίσεις μέχρι και τους 3 ή όχι. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο delay μηχάνημα στην αγορά αυτή τη στιγμή που να στα δίνει όλα αυτά.

     

    Και δεν πιάνω καν τη δυνατότητα των Toneprints, τα οποία, ιδιαίτερα για studio χρήση, ανοίγουν έναν άλλο κόσμο delay ήχων, αν έχεις όρεξη να ανακαλύψεις και να δημιουργήσεις νέα πράγματα...

     

    Μπορείς εκτός από midi sync να συγχρονίσεις το τεμπο μέσω usb?

  12. Αν εχεις την οικονομικη ανεση παρε ενα roland space echo re-201.Το βρισκεις πανευκολα

    Θα  το χαρεις περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο και ειναι και σκυλι κατασκευη .

     

    όποια οικονομική άνεση και να σε "διακατέχει" με 700€ παίρνει ένα synth! και με τα service που ίσως χρειαστεί δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο! Ψάχνω κάτι αντίστοιχα καλό γιατί αυτή η μανία με τα vintage έχει καταντήσει αηδία πια. Πάντως αν κάποια στιγμή βρεθεί μπροστά μου δεν θα μπορέσω να αντισταθώ (στο re-201).

  13. Βασικά σε αυτά που έγραψα και στο πρώτο post.Μπορείς να το ακούσεις στον Καγμάκη στην Σόλωνος αν είσαι απο αθήνα.

    Επίσης στο google μπορείς να τσεκάρεις και τα manual των πεταλιών που σε ενδιαφέρουν να δείς και τι δυνατότητες έχουν.

    Το strymon πχ στην δική μου περίπτωση κάνει πολύ περισσότερα και απο αυτά που εγώ χρειαζόμουν απο ένα delay.

    To re-20 δεν το έχω δοκιμάσει.

     

    δυστυχώς βρίσκομαι μεταξύ Χίου και Μυτιλήνης και εδώ αυτά τα πετάλια δεν υπάρχουν. Γι' αυτό και ζητάω την βοηθειά σας!

  14.  

    Κατά την γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερο delay pedal στην αγορά για studio χρήση, ανεξαρτήτως τιμής / κατηγορίας χρημάτων, από το TC Electronic Triple Delay. Ούτε Strymon (είχα το Brigadier - εξαιρετικό), ούτε Boss (όχι, ούτε το νέο DD-500), ούτε Eventide (αν και το Timefactor σπέρνει). Τονίζω, για studio χρήση. Σκέφτεσαι τί θες και το κάνει. Χωρίς κανένα, απολύτως, περιορισμό. Απερίγραπτο delay μηχάνημα.

     

    κοίτα το petal το θέλω 80% για studio και 20% για live!

     

    O ήχος που θέλω είναι περίπου αυτός

    αυτός βέβαια έχει το roland re 201..

     

    Έκτορα έχω διαβάσει ότι το TC έχει τα θέματά του ως προς την ποιότητα κατασκευής και ότι βγάζει προβλήματα. Μπορείς να μου πεις λιγάκι γιατί το θεωρείς καλύτερο κατά τη γνώμη σου; Ευχαριστώ!

     

     

  15. Όχι φυσικά δεν εννοώ αυτό.

    Εννοώ οτι είναι 2 πολύ καλά delay με το strymon να είναι εμφανώς καλύτερο αλλά δεν ξέρω αν δικαιολογεί και 3,5 φορές την τιμή του πρώτου.Αν όμως μπορείς οικονομικά να το πάρεις σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις.

     

    Ευχαριστώ πολύ savatage!!!! Μήπως έχεις; δοκιμάσει το re-20? Το Strymon που έχεις σε τι είναι καλύτερο από το digitech?

    Ευχαριστώ!

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου