Προς το περιεχόμενο

Apatilos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    56
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Apatilos

  1. Δεν είσαι σε καλό δρόμο.

    χαχα

     

     

    Έχω βάλει κατά καιρούς από τα άλλα κομματάκια και μου έχετε πει τη γνώμη σας και σας ευχαριστώ,αλλά τώρα να μπω στη διαδικασία να σας κάνω link παλιά δεν το κάνω,ειδικά από τη στιγμή που έχει γίνει μπουζικοσυζήτηση το θέμα

  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Γενικά παίζω metal και προσπαθώ να παίζω κάποια πράγματα του malmsteen(όχι ότι τα καταφέρνω κιόλλας :P)

    Blues ακούω κάπου κάπου αλλά δεν έχω μελετήσει,απλά καμιά φορά μου έρχονται κάτι ιδέες σαν αυτήν και είπα να μου πείτε τη γνώμη σας

  3. Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας είναι χρήσιμες.

    Ναι 50% είναι ότι δεν παίζω πολύ καθαρά στα γρήγορα σημεία και 50% ότι έχει σκευρώσει το μπράτσο και θέλει service γενικά η κιθάρα.Η αλήθεια είναι ότι παίζω λίγο σφιγμένα στα πιο απαιτητικά σημεία  :)

  4. Ευχαριστώ που απαντάτε πρώτα από όλα.Γενικά και εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα ως προς το χρόνο που έχω αφιερώσει για αυτό τα ανέβασα για να ακούσω τη γνώμη σας.Από τη μία σκέφτομαι μήπως αρχίσω ωδείο μετά την εξεταστική από την άλλη μπορεί απλά να μην το 'χω.

  5. Καλημέρα.Σας ευχαριστώ που γράψατε τις γνώμες σας,γι'αυτό το λόγο το ανέβασα το κομμάτι.Τώρα για το ωδείο το σκέφτομαι να αρχίσω μετά την εξεταστική.Επίσης το κομμάτι το έκανα έχοντας στο μυαλό μου τη metal μουσική.

  6. Γεια σας.Ο αδερφός μου ενδιαφέρεται να πάρει ηλεκτρικό πιάνο(καινούργιο).Τα λεφτά που μπορούμε να διαθέσουμε είναι γύρω στα 1000 ευρώ.Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο μοντέλο σε αυτά τα χρήματα?

  7. Το ξέρετε ότι αν μας έκρινε ο malmsteen θα έλεγε:

    Και εσείς που προσέχετε τις κιθάρες σας δεν ξέρετε ούτε να τις παίζετε ούτε να γράφετε κάποια μουσική της προκοπής απλά τις έχετε για να λέτε ότι έχω την τάδε με τα τάδε spec.

     

    Όπως και να χει ο malmsteen έχει προσφέρει και έχει κάνει πάρα πολλά για να τον κρίνουμε τόσο αρνητικά στο κάτω κάτω δεν τις κατέστρεψε απλά δεν τις έχει σε ένα αποστειρομένο γυάλινο "κουτί" φωτιζόμενο από προβολάκια λες και είναι κανένα αρχαίο σε μουσείο.

     

    Και τέλος υπάρχουν πλούσιοι(είτε παιδιά πλουσίων) που κάνουν βλακείες και μερικοί λένε κοίτα τι μαγκιά έκανε,ενώ εδώ χωρίς να κάνει κάτι κακό ο malmsteen και παρόλ' αυτά που έχει προσφέρει μερικοί βγάζουν όλη τους την αντιπάθεια (που του έχουν για διάφορους λόγους) εξαιτίας αυτής του της συνήθειας

  8. Γεια σας είμαι 24,είμαι φοιτητής και πριν 5 μήνες μου ήρθε έμπνευση και πήρα το συνθεσάιζερ korg x50.Έπαιζα πιάνο στο δημοτικό 6 χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πολλά.

    Η ερώτηση είναι αν είναι αργά για να ασχοληθώ σοβαρά;

    Θα μου άρεζε να παίζω στο στυλ του Wirman(children of bodom).Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά είναι εφικτό σε αυτή την ηλικία?

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου