Προς το περιεχόμενο

John Goumis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.955
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    8

Αναρτήσεις από John Goumis

  1. 15 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

    Ναι, το παλιό ήταν έτσι... Αλλά μοντέρνοι καιροί Γιάννη μου 😄, έβγαλε άλλο κούτσουρο.

     

    YFENDER11890009__79729.jpg

     

    Μού θύμισες αυτό το βίντεο όπου ο reviewer (όντας άλλου στυλ παίκτης) ''απολογείται'' κάθε φορά που παίζει licks του Harris... 😄

     

     

    • Like 1
    • Χαχα 1
  2. 1 ώρα πριν, Shelter είπε

    ειναι γεγονός ότι έχουν εναν μοναδικό ήχο στον οποίο μεγάλο ρόλο παιζει το τρέμολο με όλο το συστημα του. Δηλαδη τις κοιλότητες πισω, ελατήρια κλπ.

     

    συμφωνώ και εγώ, προσωπικά δεν κουμπώνω καν το τρέμολο αρμ όταν παίζω με την στρατ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούσα απλά να παίζω με hardtail στρατ γιατί η συγκεκριμένη γέφυρα είναι ένας από τους παράγοντες που δίνουν στην κιθάρα τον χαρακτήρα της, είτε χρησιμοποιείς το τρέμολο είτε όχι.

     

    Όπως το ίδιο ακριβώς κάνω με την PRS (αν και διαφορετική περίπτωση με πολλά established μοντέλα με σταθερή γέφυρα)

    • Like 1
  3. 18 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

    Απ' το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Βρασίδα πίσω στα 1990 στο οποίο εμφανίζεται σαν συν-συνθέτης και κιθαρίστας ο Janick Gers, που λίγο αργότερα ανέλαβε τα ίδια καθήκοντα και στους Iron Maiden.

     

    εγώ τώρα πρόσφατα πήρα το τελευταίο του άλμπουμ το οποίο είναι ΟΚ, στην αρχή με ξένισε αρκετά αλλά όσο το ακούω περισσότερο κάτι γίνεται.

     

    Στο παρακάτω κομμάτι (το οποίο το χρησιμοποίησαν και οι Maiden) παίζει ο ''δικός μας'' Gus G το σόλο

     

    • Like 1
  4. Αν ήμουν υπέρ των modelling ενισχυτών αυτής της κατηγορίας σίγουρα θα προτιμούσα αυτούς της Boss. Έχω παίξει και λάιβ με Κατάνα και ήμουν ικανοποιημένος. Αυτή η εταιρεία γενικά ο,τι και να βγάλει είναι εγγύηση. Πολύ αγαπημένη εταιρεία. 

    • Συμφωνώ 1
  5. 53 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

    Αφού πιάσατε τους greatests, ας βάλω κι εγώ την μεγαλύτερη ελληνική μπάντα που στην πορεία της παρήγαγε δίσκους κολοσσούς με κορυφαίες πωλήσεις, εκπληκτικά τραγούδια και sold out λαηβ εμφανίσεις που έχουν και το ρεκόρ νομίζω προσέλευσης κόσμου.

     

    Τόσο πολυδιάστατη συνθετικά μιας και γράφανε πολλοί τα κομμάτια τους που θεωρώ ότι είναι οι Έλληνες Beatles.

     

    The greatest greek band of all times λοιπόν.

     

     

     

    Συμφωνώ απόλυτα και κατά γράμμα με το ποστ σου, μάλλον μπερδεψες το όνομα όμως και ήθελες να βάλεις το Πυξ Λαξ Νταξ (από το πρόσφατο άλμπουμ)

     

     

    Όντως το πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα, και στην Αμερική γίνεται χαμός με το νέο άλμπουμ (παρά την γκρίνια κάποιων Ελλήνων οπαδών, οι οποίοι ξεχνάνε ότι οι RC έχουν πλέον περισσότερους οπαδούς στην Αμερική, Γερμανία και Σκανδιναβία και μετά έρχεται η Ελλάδα), και δεν εννοώ σε underground κυκλώματα αλλά στην mainstream metal κοινότητα.

    • Like 1
    • Χαχα 1
  6. Δεν είμαι ειδικός στους Death αλλά έχω τον συγκεκριμένο δίσκο.

     

    Πολύ επαγγελματικό cover και συγχαρητήρια. Όντως πολύ ωραία η ηχητική προσέγγισή σου αν και δεν με χαλάει η ορίτζιναλ, αυτή όμως σίγουρα ακούγεται πιο μοντέρνα.

     

    Τα φωνητικά επίσης μου άρεσαν αν και τα ορίτζιναλ τσιριχτα vocals του Chuck είναι πολύ χαρακτηριστικά. Ωστόσο μου άρεσε που άκουσα άλλα φωνητικά στο κομμάτι, σε φάση πως θα ακούγεται το κομματι αν το είχε γράψει άλλη μπάντα. 

     

    Πάντως και πάλι μπράβο, εξαιρετικό και απαιτητικό κομμάτι. 

  7. 18 ώρες πριν, Makis.man είπε

    Παιδιά χίλια ευχαριστώ . Τελικά έφταιγε η πολικότητα . Που να φανταστώ .Μέχρι τώρα νόμιζα ότι αυτές οι συνδεσμολογίες είναι fix. Τώρα ένα θεματακι που έχω είναι ένα μικρό βουητό ,πιθανόν απ'ότι διάβασα να ευθύνεται το τροφοδοτικό . Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό ή να κοιτάξω για πιο αξιόπιστο τροφοδοτικό ( αυτό που μου προτείνατε)

     

    Το βουητό βέβαια μπορεί να μην είναι λόγω του τροφοδοτικού αλλά του πεταλιού ή της κιθάρας και να μην αλλάξει δραματικά αν πάρεις άλλο τροφοδοτικό οπότε μην πετάς τα λεφτά σου.

     

    Αν η κιθάρα της κόρης σου έχει μονοπήνιους μαγνήτες (πχ στρατοκάτερ-τελεκάστερ) και βάζεις πολύ ψηλά το gain του πεταλιού ένα hum  θα το έχεις πάντα (εκτός αν πάρεις κάποιο noise gate).

     

    Να το πω απλά, αν την ώρα που παίζει η κόρη σου το βουητό δεν ακούγεται, παρά μόνο όταν απλά είναι συνδεδεμένη η κιθάρα με ενεργοποιημένο το πετάλι αλλά χωρίς να παίζεις, μην ασχοληθείς καν, είναι θέμα της κιθάρας (ή πάρε ένα noise gate αλλά θα σου βγει 3 φορές πιο ακριβό από το πετάλι).

  8. 1 ώρα πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

    Το πιο πιθανό είναι λάθος τροφοδοτικό με λίγα αμπέρ. Πήγαινε στο κατάστημα με το πετάλι και δοκίμασε το με άλλο μέχρι να ανάψει το λαμπάκι.

     

    Τα πετάλια τύπου od/distortion δεν είναι και τόσο ενεργοβόρα ώστα να απαιτούν πολλά mA που το τροφοδοτικό να μην μπορεί να τα δώσει, συνήθως πετάλια όπως delay-looper και τέτοια απαιτούν πιο πολλά mA. Δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα. Ωστόσο συμφωνώ 100% να πάει με το πετάλι σε κατάστημα να το δοκιμάσει. Μάλλον είναι η πολικότητα ανάποδα...

  9. 53 λεπτά πριν, Makis.man είπε

    Όταν το έχω ξεπατημενο ,ο ήχος δεν μεταφέρεται στο ηχείο, όταν το πατάω ο ήχος μεταφέρεται αλλά δεν ανάβει λαμπάκι ούτε επιδρά στον ηχο

     

    Στην πραγματικότητα γίνεται το ανάποδο από αυτό που λες, δηλαδή όταν το έχεις ενεργοποιημένο σου κλείνει τον ήχο (ειτε γιατί είναι χαλασμένο είτε γιατί δεν είναι σωστό το τροφοδοτικό) και όταν το απενεργοποιείς ο ήχος βγαίνει από το ηχείο χωρίς επίδραση σαν να μην υπάρχει το πετάλι γιατί το πετάλι έχει bypass κύκλωμα.

     

    Στείλε φωτό του τροφοδοτικού, να τσεκάρουμε την πολικότητα (αν και αμφιβάλλω ότι είναι ανάποδη η πολικότητα, συνήθως τα περισσότερα πετάλια, όπως και το δικό σου έχουν αρνητική πολικότητα στο κέντρο και τα τροφοδοτικά που πουλάνε συνήθως τα μουσικά καταστήματα έχουν αυτή την πολικότητα). Παρόλα αυτά στείλε φωτογραφιες του τροφοδοτικού.

     

    Επίσης το συγκεκριμένο πεταλάκι δεν χρειάζεται να το έχεις συνδεδεμένο με κιθάρα και ενισχυτή για να ανάψει το λαμπάκι. Μπορείς δηλαδή να το πας στο κατάστημα μουσικών οργάνων που αγόρασες το τροφοδοτικό  ή οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών και να το συνδέσεις με τροφοδοτικό και να δεις αν ανάβει όταν το ενεργοποιείς.

     

     

     

     

  10. 2 ώρες πριν, kpeyos είπε

    Δε χρειάζεται να ξεκουρδίζουν τα κλειδιά για να θεωρούνται κακά (ή χειρότερα). Μπορεί απλά να θέλει κάποιος κλειδιά που να κουρδίζουν πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ακρίβεια σε λιγότερο χρόνο. Και που να είναι πιο στιβαρά.

     

    Συμφωνώ και εγώ, το ότι δεν ξεκουρδιζουν δεν λέει κάτι, προσωπικά παίζω πολλές ώρες λάιβ με την συγκεκριμένη κιθάρα χωρίς να χρειαστεί να κουρδησω καθόλου (αν και δεν χρησιμοποιώ το τρέμολο αλλά και λίγες φορές που το κούμπωσα μια χαρά ήταν).

     

    Απλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν την αίσθηση στιβαρότητας που έχουν άλλα κλειδιά. Το "πρόβλημα" μου είναι ότι κατά την μεταφορά με μαλακή θήκη ξεκουρδιζουν πανεύκολα. Με την ίδια ακριβώς μαλακή θήκη με άλλες μου κιθάρες (και αυτές χωρίς locking κλειδιά επισης) δεν συμβαίνει αυτό. Όχι ότι είναι deal-breaker αφού όπως είπα αφού την κουρδησω και ξεκινήσω να παίξω δεν θα χάσει ποτέ σε κούρδισμα οπότε μικρό το κακό (γι'αυτό και δεν τα έχω αλλάξει) αλλά μια αίσθηση κάπως φθηνιας την έχουν (και μη στιβαρότητας κατά την μεταφορά)

     

    Συμφωνώ ότι οι PRS είναι πιο dark sounding αλλά επιβεβαιώνω και εγώ τον @gkourmoul1 ότι η SE όντως είναι αρκετά πιο πριμαριστη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το μανίκι είναι maple. Πάντως με αμερικανικούς 85/15 δεν έχω παίξει. Οι 85/15s είναι όντως not great,not terrible, και το split coil είναι αξιοπρεπέστατο 

    • Like 1
  11. 1 ώρα πριν, Nestoras είπε

    Θεωρώ άθλια αυτά που ακούν οι θυγατέρες μου

     

    εγώ δεν έχω παιδιά αλλά ο πατέρας μου με τον αδερφό μου ακούνε ακριβώς τα ίδια (Λοϊζο, εντεχνολαϊκά) αλλά και το classic rock του αρέσει που ακούω εγώ (άκουγε και αυτός μικρός)

     

    ο πεθερός μου όπως και η κόρη του είναι φανατίλες Springsteen αλλά και Thunder - Guns n Roses - Def Leppard κτλ κτλ και έχουν πάει σε πολλά λάιβ μαζί ενώ ο πατριός-πεθερός είναι φανατικός με Marillion-Genesis (παλιούς) και όποτε πάω σπίτι τους στο UK μου βάζει dvd και βλέπουμε παρέα

  12.  

    Φυσικά και μπορείς να αγοράσεις μουσικό εξοπλισμό και να απαλλαγείς από το ΦΠΑ (αν αγοράζεις από Ε.Ε.) είτε ή να σου επιστραφεί - εκπίψει από το ΦΠΑ που θα αποδώσεις στο κράτος στο τέλος του τριμήνου (αν αγοράσεις από Ελλάδα), αρκεί φυσικά να είσαι δηλωμένος επαγγελματίας μουσικός αυτασφάλιστος (όχι δηλαδή να σε ''προσλάβει'' κάποιος σαν μουσικό, αλλά εσύ να του κόβεις τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών) με το αντίστοιχο ΚΑΔ.

     

    Μάλιστα κανονικά το gear που έχεις αγοράσει ως επαγγελματικό και θα το πας να το χρησιμοποιήσεις για να παίξεις κάπου πρέπει να συνοδεύεται από το αντίστοιχο δελτίο αποστολής το οποίο συμπληρώνεις πριν πας εκεί σε περίπτωση ελέγχου αλλά λεμε τώρα

     

     

     

  13.  

    Πάντως εγώ έχω παρατηρήσει ότι όλα σχεδόν τα μαγαζιά παίζουν μουσικές με τις οποίες μεγάλωσα και εγώ.

     

    Δεν μιλάω για μαγαζιά εξειδικευμένα που απευθυνονται σε μεγαλύτερους σε ηλικία ή κάτι τέτοιο αλλά γενικά σε μαγαζιά που μαζεύεται πιτσιρικαρία.

     

    Είχε ένα roof party πρόσφατα απέναντι από το σπίτι μου και ήταν μαθητές λυκείου (κάποιο φροντιστήριο έκανε πάρτυ, για λυκειοπαιδα μαθητές) και τα τραγούδια ήταν επίσης τα κλασσικά ελληνάδικα που ακούγονταν όταν και εγώ σαν εικοσάρης πήγαινα σε ελληνάδικα πριν 20 χρόνια. Τα ήξερα σχεδόν όλα που έπαιζε ο dj. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε τουριστόμπαρα που πάει η πιτσιρικαρία να ξεσαλώσει αλλά και το βλέπω ο ίδιος σε μέρη που εργάζομαι ως μουσικός.

     

    Δηλαδή αυτό το ''ο παππούς μου θεωρούσε άθλιο αυτό που άκουγε ο πατέρας μου ο οποίος θεωρεί άθλια αυτά που ακούω εγώ'' δεν νομίζω ότι ισχύει πια. Ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει το εξής φαινόμενο, τα παιδιά να γουστάρουν την μουσική των γονιών τους και να πηγαίνουν μαζί σε συναυλίες των Maiden ξερω 'γω.

     

     

     

     

    • Like 1
  14.  

    Μπα, έτσι κι αλλιώς με 1350 ευρώ πλέον αμερικάνικα όργανα δεν βλέπεις ούτε με τα κυάλια. Αυτές οι εποχές μας άφησαν προ πολλού  (που αγόραζες ''standard'' όργανο usa... ακριβά υπήρχαν πάντοτε, τώρα πλέον η ''standard'' σειρά μεταφέρθηκε στας Ανατολάς και τα αμερικάνικα πλέον θεωρούνται τα ''premium'', τουλάχιστον σε μαρκετίστικους όρους).   

     

    Ούτως ή άλλως αυτά τα 1350 ευρώ του 2024 ουδεμία σχέση έχουν με την αγοραστική αξία που είχαν πριν το 2020.

     

    4 ώρες πριν, kpeyos είπε

    Τώρα για διαφορά στην αίσθηση: Το pau ferro δε μου χει κάνει τόσο μεγάλη διαφορά από το rosewood στο χέρι όσο το maple ή ο έβενος ή το wenge. Το laurel μου άφησε αρκετά κακή εντύπωση (ήταν πιο ξηρό και σαν να κόλλαγε το χέρι) αλλά ήταν και φθηνό το όργανο, οπότε πολλά μπορεί να μου έφταιγαν παράλληλα.

     

    Εμένα προσωπικά μου κάνει διαφορά στην αίσθηση και από rosewood σε rosewood... η SG μου που είναι του '18 με την ξεθωριασμένη rosewood ταστιέρα μου αφήνει σίγουρα μια πιο ''ξερή'' αίσθηση σε σχέση με την ''γλυκιά'' αίσθηση της rosewood ταστιέρας της Les Paul ή της PRS μου. Έχω και μια PRS SE ίδιας χρονολογίας με την SG (τότε τις έφτιαχναν Κορέα) και ενώ σίγουρα το rosewood της δεν έχει την ίδια γλυκιά αίσθηση των προαναφερθέντων κιθαρών, σίγουρα την προτιμώ από της SG (στο θέμα της ταστιέρας).

     

    Βέβαια θα μου πει κάποιος ''και από maple σε maple ή από έβενο σε έβενο μπορεί να δεις διαφορά'' αλλά στο maple παίζει ρόλο και το βερνίκι ενώ στον έβενο (που για μένα είναι η απόλυτη αίσθηση σε ταστιέρα) υπάρχουν και εκεί διάφορα είδη που τα βαφτίζουν έβενο αλλά ουδεμία σχέση έχουν σε αίσθηση αλλά και οπτικά με το κατάμαυρο έβενο που είχαμε συνηθίσει στις USA κιθάρες. 

    • Συμφωνώ 2
  15. Στις 6/5/2024 στις 12:11 ΜΜ, Jazzjoker είπε

    Επειδή προσφάτως είχα κουβέντα με γνωστό μου κιθαρίστα, ο οποίος ενώ παίζει αρκετά χρόνια και σε πολύ καλό επίπεδο, έχει πρόβλημα στην ακουστική αντίληψη/αναγνώριση των τρόπων της ματζόρε κλίμακας, είπα να κάνω μια προσπάθεια να δώσω το ύφος του κάθε τρόπου με ηχητικά κλιπάκια τα οποία και του έστειλα.

     

     

    Πολύ ωραία τα κλιπάκια και η προσπάθεια απόδοσης του κάθε mode

     

    Eγώ αν γνώριζα τον γνωστό σου κιθαρίστα, θα του έλεγα να συνδιάσει τις παρακάτω μελωδίες με τα modes της ματζόρε κλίμακας, με την έννοια του ότι εκτός από πασίγνωστες - catchy μελωδίες είναι πολύ αντιπροσωπευτικές, πχ

     

    Ioanian - Top Gun Theme (όχι ότι χρειάζεται αλλά λεμε τώρα)

     

    Dorian - Oye Como Va του Santana 

     

    Phrygian : Wherever I may roam των Metallica 

     

    Lydian : The Simpsons Theme (αν και πρέπει να έχει και μια έκτη μικρή προς το τέλος, την προτελευταία νότα, που μας τα χαλάει αλλά δεν μου έρχεται μια πιο διάσημη μελωδία σε lydian, αν και Dream Theater - Rush κτλ έχουν λιώσει το συγκεκριμένο mode)

     

    Mixolydian : Thunderstruck των AC/DC

     

    Aeolian - Europa του Santana  (όχι ότι χρειάζεται αλλά λεμε τώρα)

     

    Locrian - το theme του παιχνιδιου Doom

     

    (μιλάω πάντα για τις main μελωδίες και όχι για ολόκληρο το κομμάτι που μπορεί να περιλαμβάνει και άλλα πράγματα μέσα, στα ακκόρντα, στα ρεφρέν, στα σόλος κτλ)

    • Like 1
  16. 26 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

    Γι' αυτόν εδώ τι έχετε να πείτε?

     

    https://www.thomann.de/gr/engl_e633_fireball_25.htm

     

    Εχω τον 60αρη fireball τον παλιό αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτόν τον καινούργιο τον μικρό. 

     

    Απλά αυτοί οι ενισχυτές είναι one trick pony, εξαιρετικοί για μέταλ αλλά με καθαρά που είναι κάπως πιο sterile τα οποία βέβαια ταιριάζουν σε μέταλ καταστάσεις που θες πιο ουδέτερα καθαρά (σκέψου καθαρά τύπου iced earth, αν βάλεις στην λουπα μπόλικο chorus και delay)....σαν πλατφόρμα πεταλιών δεν ξέρω τι λέει... Δεν έχω βάλει ποτέ πετάλια μπροστά (πέρα από booster), μιας και ο ενισχυτής έχει ήδη distortion να φάν και οι κότες 

    • Ευχαριστώ 1
  17.  

    Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι το θες το attenuation εφόσον θες ο ενισχυτής να έχει καθαρά.

     

    Συνήθως το attenuator το έχουμε για να ''πουσάρουμε'' τον ενισχυτή πιο εύκολα, δηλαδή το εντελώς αντίθετο από το headroom που γράφεις ότι επιθυμείς.

     

    Ο Bassbreaker 45 που τον είχα είχε και headroom, και attenuator (από τα 45 στο 1 watt, αν ήθελες να πετύχεις break up ήχους που στα 45 watt αποκλείεται να πετύχεις αν δεν κουφαθείς γιατί όπως προείπα είχε άπειρο headroom) και έπαιρνε και πετάλια πολύ καλά.

     

    Δες επίσης κάτι σε Bugera V22 - V55 που βγαίνει και σε κεφαλές. Ο 22άρης πάντως και λάιβ μου έβγαζε μια χαρά και διατηρούσε το headroom στο καθαρό κανάλι του, παρά τα 22 watt του και τις el84 (o ''μεγάλος'' έχει 6L6)... δεν έχει attenuator αλλά έχει pentode-triode για να πέφτει στα μισά βαττ... αν και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Πάντως αυτοί οι δυο ενισχυτές που ανέφερα για βάση για πετάλια ήταν σούπερ 

     

    • Συμφωνώ 1
  18. 1 ώρα πριν, Jet72 είπε

    Δεν ξέρω με τι να συγκρίνω κάθε τέτοια νέα δουλειά. Με το ένδοξο "τότε"; Με το χλιαρό "σήμερα"; Να μην συγκρίνω και απλά να ακούσω; (ναι, μάλλον αυτό). 

     

    Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα το συγκρίνεις με τις υπόλοιπες σόλο δουλειές του συγκεκριμένου καλλιτέχνη και όχι με το συγκρότημα με το οποίο έγραψε ιστορία στο ένδοξο παρελθόν.

     

    Βέβαια ακόμα και αν το πάμε σε ''συγκροτήματα'', οι Stones και οι Priest (αλλά και άλλοι, πχ Saxon) έβγαλαν άλμπουμ πρόσφατα που είναι εξαιρετικά. Καλά των Priest σκοτώνει, μας κάνουνε μεγάλη πλάκα τα γερόντια...

     

     

    • Συμφωνώ 1
  19. 4 ώρες πριν, Nekkon είπε

    Όντως, μεγάλες (και ηλικιακά).

    Πλάκα είχαν όταν υπέγραψαν τον Joe Walsh (the Eagles) και τον έβαλαν να κάνει το διαφημιστικό βιντεάκι.

    Η φωνή του ακουγόταν πιο vintage και από τον ήχο της κιθάρας του 😄

     

    Α και αυτός PRS? Μπαίνει και αυτός στο club με τον Santana, τον Martin Barre (Jethro Tull), Rich Williams (Kansas), Neal Scon (Journey), Mike Oldfield, Howard Leese (Heart, Bad Company) κτλ κτλ... μέλι έχει αυτό το όργανο πια 🙂

  20. Εγώ θα σου πρότεινα να πουλήσεις ό,τι θεωρείς παραπανίσιο και να κρατήσεις ό,τι

    usa έχεις (δηλαδή την les paul και τον fender ενισχυτή, αν είναι usa) γιατί οι τιμές για αμερικάνικα

    όργανα έχουν ξεφύγει, και αν θελήσεις κάποια στιγμή να ξανα-αποκτήσεις θα την πληρώσεις πιο ακριβά (και με χειρότερο rosewood στην ταστιέρα) ή θα πληρώσεις υπερεκτιμημένα μια μεταχειρισμένη και ο πωλητής θα βγάλει και κέρδος σε σχέση με πόσο την πήρε γιατί όλοι πουλάνε με βάση τις τρέχουσες τιμές (βέβαια από την άλλη και εσύ μπορείς να βγάλεις κέρδος πουλώντας την LP)

     

     

    • Συμφωνώ 1
  21. 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε

    Εξαιρετικοί είστε!  Ο ήχος παρά πολύ καλός, αλλά ένα πετάλι να λειτουργεί ως booster (πχ ts9) νομίζω το χρειάζεσαι. Σα να λείπει λίγο γκάζι και σφίξιμο. 

    Έχω το αντίθετο πρόβλημα νομίζω. Παρα-ειμαι γκαζωμενος-κομπρεσσαρισμενος. Έχω το gain ψιλά για να εξισορροπεί το καθαρό και το βρώμικο κανάλι. Θα λυθεί το πρόβλημα με ένα πιο κατάλληλο footswitch. Και εμένα μου αρέσει να παίρνω γκάζι από booster, ακούγεται το παίξιμο πιο φυσικό και όχι τόσο κομορεσσαρισμενο.

     

     

  22. 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε

    Περνάμε καλά είναι η αλήθεια. Σήμερα εμαθα ότι θα κάνουμε και συναυλία σε ένα σούπερ αρχαιολογικό χωρο, τον Ιούνη. Θα ανεβάσω τα συνήθη βίντεο…

     

    Αυτά είναι καλό να ... Γίνονται! Τα άλλα μέλη της μπάντας είναι επίσης του ωδείου? Ωραίο αποτέλεσμα, επαγγελματικό. Θα είναι πολύ ωραίο λάιβ 

    • Like 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου