Προς το περιεχόμενο

miglis-mrc

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    84
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από miglis-mrc

  1. Γιατί ρε παιδιά τόσο πολύ το m3 Ελλάδα?Εγώ από Ελλάδα πριν 2 χρόνια το αγόρασα 1900.Δεν μπορώ να πω ότι έκανες λάθος πάντως.Εγώ που έχω το m3 θα σου έλεγα ότι ακόμη δεν είμαι ικανοποιημένος στο λαικό κομμάτι και σκέφτομαι κάποια προσθήκη για αυτό της προηγούμενης σειράς.Το πιο πιθανόν βέβαια να πάρω μεταχειρισμένο extreme σε τιμή γύρω στα 1000.

    Πάντως άποψη μου θα ήταν να ξεκινήσεις με ήχους pcg.Εμένα προσωπικά με εκνευρίζει η όλη διαδικασία με τους ήχους που χρησιμοποιούν δείγματα(φορτωμα ξεφόρτωμα,προβληματικά samples και δεν συμαζεύεται)

    παιδια απο κοργκ ειμαι ασχετος παντα δουλευα γιαμαχα...τι ειναι οι ηχοι pcg?
  2. Λυπάμαι που σου του λέω αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι την πάτησες λιγάκι... :-\

    Το έχω κι εγώ το όργανο και προσωπικά δεν μου πολυαρέσει το κλαβιέ του. Αν τα δοκίμαζες και τα δύο και μόνο από αυτό θα πρέπει να επέλεγες το Μ50.

    Τώρα όσον αφορά τους ήχους ο φίλος σου προφανώς παίζει λαικά κι επειδή έχει βρει έτοιμους ήχους και έχει ακούσει ότι για την μηχανή σύνθεσης του Μ50 δεν έχει κυκλοφορήσει ελεύθερα (δωρεάν&ποικιλία) κάτι ακόμα (γιατί για TR έχει βρωμήσει ο τόπος) σου πρότεινε αυτό. Δεν ξέρω τι είδος μουσικής παίζεις αλλά το Μ50 έχει να σου προσφέρει πολύ περισσοτέρα πράγματα απ'ότι το TR και από ήχους αλλά και από ευκολία χειρισμού κυρίως την ώρα του LIVE αν σε ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσεις γι'αυτό τον σκοπό.

    Η δική μου άποψη είναι να το αλλάξεις ΑΝ μπορείς όσο είναι ώρα. Αν όχι μην αγχώνεσαι αφού και αυτό για την κατηγορία του είναι μια χαρά απλώς στα ίδια χρήματα το Μ50 είναι value for money.

    Όσον αφορά τις μνήμες πήγαινε στουρνάρη που έχει  κάτι μαγαζιά με ανταλλακτικά Η/Υ(παλιά) ψάξε για μνήμες από αρχαίους υπολογιστές, πάρε μία μνήμη δείγμα από το φίλο σου και αν βρεις κάτι αγόρασε το. Εγώ βρήκα από ένα μαγαζί και τη χρησιμοποίησα και δούλεψε κανονικότατα...(βέβαια βρήκα μόνο 2x16MB αλλά πήρα κι άλλο όργανο και δεν χρειάστηκε να ψάξω κάτι παραπάνω γι'αυτό αφού το χρησιμοποιώ για δεύτερο πλέον).

    Καλή Συνέχεια!

    καταρχας σε ευχαριστω για την βοηθεια...το τρ το θελω οντος για δευτερο οργανο και μονο για λιωε με λαικους ηχους
  3. καλησπερα παιδια παραγγειλα ενα τρ 76 και εχω καποιες αποριες...καταρχας υσχιει οτι για να φορτωσει σαμπλερ χρειαζετε ραμ? αν ναι που 8α βρω και ποσο εχουν?πιστευετε οτι αξιζει σαν οργανο?καμια συμβουλη γενικα? ευχαριστω.....

  4. φιλε Βουλοτη το εχω εδω και 2 χρονια μολισ πρωτοβγηκε ...λοιπον ακου και την δικη μου αποψη...αν εισαι τυπος που δεν θα κατσεις να το στεισεις και δεν θες να αφιερωσεις ωρες να κατασκευασεις δικους σου ρυθμους και ηχους απλα μην το παρεις...αυτα οσο αναφορα την <<σκυλαδικη μουσικη>>το μηχανιμα εχει απεριοριστες δυνατοτητες...μπορεισ να φτιαξεις απιστευτα πραγματα ...εχω πολλους ρυθμους που ζιλεψαν πολλοι φιλοι μου κοργκαδες...σε 8εματα μπαλαντας ροκ εν ρολ και τετοιου ειδους μουσικης ειναι απλα αψογο...εχει πολυ καλους ηχους και ρυθμους γενικα...εχω κατασκευασει πολλους ρυθμους και ηχους...θα σου στειλω μερικους ρυθμους και ηχους να πας και να τους δωκιμασεις στην εκ8εση.παντος εγω δεν θα το ανταλαζα ουτε με πα800 ηλικρινα σου μιλαω...αν ειχε και σαμπλινγκ δεν θα το αλλαζα ποτε...αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...αλλα οπως ειπαν και τα αλλα παιδια ο σωστοτερος κριτης εισαι εσυ...καλη αγορα

  5. παιδια επειγον βοηθεια σας παρακαλω....πως μπορω να συνδεσω 2 κονσολεσ αυτοενισχιομενες?δηλαδη στην μια να εχω πανω τα αρμονια μπουζουκια κτλ και στην αλλη να μην εχω συνδεμενο τιποτα πανω της...την θελω να δεινει σημα μονο στα ηχεια...δηλαδη την θελω μονο για εξτρα ηχεια ελπιζω να καταλαβατε....

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου