Προς το περιεχόμενο

vintage31

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    19
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από vintage31

  1. Εχουμε την χαρα και την τιμη να ανακοινωσουμε πως απο σημερα κυκλοφορει επισημα στην Αμερικη το νεο μας αλμπουμ ''Salvation Road'' καθως κ μια συλλογη με 20 τραγουδια απο τα 4 προηγουμενα αλμπουμ με τιτλο "Rock N' Roll For your Soul'' Απο την GROOVEYARD RECORDS, ROCHESTER NY,

    USA

    Η ΜΠΑΝΤΑ ( HUSH N RUSH ) ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ SUPER VINTAGE.

    Τη παγκόσμια διανομή τώρα ανέλαβε η δισκογραφική εταιρεία μας από το σάιτ της και σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμα από

    itunes-amazon-ebay κτλ

    Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια κόπια από εμάς χωρίς μεσολάβηση καρτών-Paypal κτλ,να μας ενημερώσουν ώστε αν χρειαστεί,να ξέρουμε περίπου πόσα cd να ζητήσουμε από την εταιρεία.

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη!

    SUPER VINTAGE

     

    http://supervintage.wix.com/supervintage

     

    http://www.grooveyardrecords.com/supervintagesalvationroad.html

     

    http://www.grooveyardrecords.com/supervintagerocknrollforyoursoul.html

  2. :) οτι εχω κανει κ οτι ιδεες εχω τις ξερει ο Παπ. :) εξαλλου οι παραγωγες που κανω στο σπιτι δεν ειναι κ τπτ σπουδαιο.καποια στιγμη που θα υπαρχει χρονος να ηχογραφησω κατι απο τα  δικα μου στο στουντιο θα ειναι μεγαλη τιμη να το μοιραστω μαζι σας εδω.

  3. Μπηκα κ εγω να δω τι γινεται στον κοσμο του νοιζ κ επεσα πανω σε ολα αυτα.Δεν εχω να προσθεσω τιποτα σε οσα εχει πει ο Σταυρος.Θα γινω γραφικος κ θα πω απλα οτι ειναι τιμη μου να ειμαι μεσα σε ολο αυτο κ να παιζω με τον Παπαδοπουλα κ ας θελει γερο στομαχι η κατασταση.Ευτυχως το τρωω ολο το φαι μου :)

  4. Γεια κ απο εμενα παλικαρια.η αληθεια ειναι πως στο θεμα ''σολο'' μια μικρη καταπιεση τη νιωσαμε στην αρχη.Η παραγωγη ηταν αμειλικτη.......αλλα μας βγηκε σε καλο ( συμφωνα μ αυτα που λετε ) :)

  5. Μου το εστειλε πριν λιγο η κορη ενος φυλαρχου απ την Μποτσουανα.θελει λεει να το γραψουμε κ σε παρτιτουρα για αφρικανικο μονοχορδο, για να το μαθει και να δαμαζει τους κροκοδειλους.Υπαρχει κανενας εθελοντης; :)

     

    http://www.youtube.com/watch?v=FpqCqVewwOY

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου