Προς το περιεχόμενο

the funkover

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    68
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από the funkover

  1. με την παραδοχή πολυκατοικίας πάντα, και όχι μονοκατοικίας

    Οχι δεν ειναι πολυκατοικια 8),αλλα γειτονες εξακολουθουν να υπαρχουν :P...Αλλα ακουω συνεχεια πως τα πολλα βαττ ειναι απαγορευτικα και γεννηθηκε η απορια...

  2. Μπορεις να παιξεις αραγε σε λογικες εντασεις σπιτιου με καποιον ενισχυτη αρκετων βαττ(....50+),χωρις την χρηση καποιου attenuator και να εχεις ικανοποιητικο ηχο ??? Και αν οχι τοτε οσα περιπου βαττ ειναι το ''οριο'' ::) ::) ???

  3. Σας παρουσιάζω το "Tsadiri Pedalboard", που βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης ! Κάποια είναι πεταμένα χύμα και κάποια στη θέση τους..Νομίζω ότι έχω από τα πλέον ατσούμπαλα πετάλια!  8)

     

     

    Το τσαντιρι πρεπει να κανει αρκετα καλα τη δουλεια του... 8)

     

  4. Eυχαριστω ολους σας :D...αλλα ολες αυτες οι καμπινες ειναι καλυτερες κατασκευαστικα και στ υλικο για να εχουν τετοια διαφορα στην τιμη σε συγκριση με καποιες οπως http://www.thomann.de/gr/framus_fr212_cb.htm ,η οποια ειναι ετοιμη φορτωμενη με ν30'ς ??? ???

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου