Προς το περιεχόμενο

kyrioa

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από kyrioa

  1. Απο ενα γαμο παιδια,,,μας πηρε μαζι ο πατερας μου,,,και καθησαμε κοντα στην ορχηστρα,,,μικρος ημουν,καπου στα 13 αν θυμαμαι καλα,,και αυτο που θυμαμαι ειναι πως ενω αυτα που παιζανε, δεν καταφερα ποτε μου να τα συμπαθησω,,η κινηση του ντραμερ μου καρφωθηκε στο μυαλο,,.

    Ετσι λοιπον εβαζα τα σνερακια του σχολειου στη σειρα,,και βαρουσα ανελεητα οτι προλαβαινα,,ως που μερικα χρονια μετα, αφου ειχα αγορασει μεσω στερησεων της εποχης,μια μεταχειρισμενη aria,,και κουτσοεπαιζα με φιλαρακια,,αποφασισα να καταλαβω τι διαολο ειναι αυτα που παιζω..

    Ε,τα υπολοιπα ειναι μαλλον γνωστα,,,σχολη,,,διαβασμα-μελετη,,και φυσικα ερωτας για το οργανο.Και τι ερωτας ε??δεν ειναι σαν τους αλλους που ψιλοξεφτιζουν με τον καιρο,,αλλα δυναμωνει ο μπαγασας!!

    Ευχαριστω για το ποστ.....

  2. Επειδη το εχω ζησει χρονια να παιζω σε μικρους χωρους,και αν αυτο μπορει να θεωρηθει εμπειρια,,,εχω να πω πως ενα μικρο σετακι μικροφωνα,,,εννοω σνερ,μποτα,,και over,,ειναι μαλλον απαραιτητο ,για να βγαινει καποιος ογκος απο τα ηχεια,,εστω και πολυ χαμηλα,,και να μην ερχεται ο ηχος μονο απο την πλευρα του σετ,,πραγμα συνηθως πολυ ασχημο.

    Επισης χρειαζεται καλο κουρδισμα,,οχι σκληρο hi hat,μαλακο παιξιμο ως σεβασμο στους συναδελφους,και ενα σκαμπω με αναρτησουλα,,για να μπορεις να χορευεις!!!!!

  3.  

     

    χα χα! :) :) :) δραμινος εισαι?

     

    Ναι,,δραμινος,,,πολυ μικρος επινα καφε με τον παππου,,βοηθουσε πολυ ο ανθρωπος,,αλλα ενταξει,αναμνησεις τωρα,,παντως να σε καλα που ανεβασες αυτα,,και την ιδεα χωρις τομ,αν και εχω συνηθισει να παιζω με ενα στο σετ...

  4. Ο Μπαμπης ειναι καλυτερος ,μπορει να μην κανει τοσο καλο κορμο αλλα φτιανει ενα μιλφεϊγ ονειρο.

    Να στε καλα ρε παιδια,,μου φιαξατε το βραδυ,,αλλα,,μη ξεχασουμε να γνωρισουμε τον κωστα στον ανεστη,,και μετα να δοκιμασουμε ολοι μαζι το μιλφειγ του μπαμπη,,,

  5. ++.... Δεν χρειάζεται να επεμβαίνεις στα πιάτα σου. Αγόρασε ένα πιο προσιτό στα δικά σου δεδομένα.

    συμφωνω,,αν ομως δεν γινεται αλλοιως,,,ενα μικρο σφουγγαρακι τοποθετημενο,,,(κολημμενο)κατω ακριβως απο την καμπανα,,κανει πολυ καλη δουλεια,,,

    παιζοντας δε,,με τα μεγεθη του κομματιου που θα βαλει κανεις,,διαλεγεις στην ουσια και ηχο!!!

  6. Για να μην τα γραφω ξανα, δες αυτο εδω που ειχα γραψει παλιοτερα, θα σε βοηθησει να κατανοησεις καποιες βασικοτατες λειτουργιες του ανθρωπινου οργανισμου που σχετιζονται με την "ανεξαρτησια" των ακρων.

     

    Αν και σε βαθος χρονου αρχισα να αμφιβαλλω για το κατα ποσο ο ορος "ανεξαρτησια" ειναι δοκιμος, θεωρω τον ορο "συνεργασια" ως πιο ταιριαστο υποθετω.

     

     

    http://www.noiz.gr/index.php?topic=167030.msg313247#msg313247

    Να σαι καλα για την παραπομπη στα παλια σου γραφωμενα,,,αλλοιως δεν θα τα ειχα δει!!!

    Πολυ καλη σκεψη...

     

  7. Μεγαλη βελτιωση ειδα δουλευοντας πολλα paradiddle,,και μολις εφτανα σε καλη ταχυτητα καποιο απο αυτα,,,παιζοντας ενα ρυθμικο,,εβαζα στο δεξι η στο αριστερο χερι οτι του αντιστοιχουσε απο την ασκηση,,,δεν ξερω αν εγινα κατανοητος,,αλλα ειναι φανταστικο!!

  8. Αν και εχουν αρκετο δικιο οι παραπανω,,εγω θα σου πω πως μπορεις ανετα με πολυ λιγα χρηματα να βελτιωσεις ενα σετ,,,σε πολυ μεγαλο βαθμο,,,και να εχεις τον ηχο που θελεις εσυ...αν μπορω να βοηθησω,,,ευχαριστως να σου πω λεπτομερειες,,,

  9.    ...για να μην παρεξηγούμαι παίδες,χαλαρά και ήρεμα δε σημαίνει άχρωμα και άτονα.Απλά όσο πιο απαλά μπορείς να παίξεις τόσο πιο εύκολα μπορείς να αποδώσεις δυναμικές χωρίς να ξεκουφαίνεις κανέναν,χωρίς να μπουκώνεις το σύνολο,χωρίς να στερείς απο το όργανο μελωδικές αρμονικές και χωρίς να χρειάζεται να είσαι δεκαθλητής για να βγάλεις ένα πρόγραμμα!Όπως στον κιθαρίστα η ένταση βγαίνει σε ένα σόλο στο πρόσωπό του και όχι στο χτύπημα της χορδής αντίστοιχα και ο ντράμμερ πρέπει να αυτοσυγκρατείται σε ότι αφορά τη δύναμη που χτυπά το τύμπανο να ελέγχει την ένταση που βγάζει πάνω στο όργανο.

         Άλλωστε εάν βάλεις οποιονδήποτε άσχετο για πρώτη φορά να χτυπήσει ντράμς,κιθάρα,πλήκτρα αυτό που θα χαρακτηρίσει τις κινήσεις του θα είναι η ένταση και η σπασμοδικότητα.Το αντίθετο ισχύει για τους επαίοντες.

    Συμφωνω!!!το μαλακο και μελωδικο παιξιμο ειναι οτι καλυτερο,,για πολλες περιπτωσεις....για αυτο προτεινω,,,,stick control!!!!

  10. Δεν χρειάζετε να λυπάσαι!  ;D

     

    Αυτή είναι και η πραγματικότητα, αν αυτό που θέλεις να ηχογραφήσεις ακούγεται σαν τενεκές ε λογικό δεν είναι να ακούγεται και το ίδιο στην αναπαραγωγή? Ειδικά στα τύμπανα έχει υποθεί άπειρες φορές ότι πρώτα είναι ο παίκτης, μετά η κατάσταση του οργάνου και μετά όλα τ'άλλα!  ;)

    να σαι καλα,,τουλαχιστον δεν αισθανομαι μονος!!!!!

  11. Μετα απο χρονια σε δουλειες,,απο σχηματα διαφορων ειδων και πολλα λαικα δυστυχως παταρια....το συμπερασμα ειναι ενα,,,εαν τα τυμπανα δεν εχουν καλο ηχο..που προερχεται απο καλες μεμβρανες,,καλο κουρδισμα,,και μουσικο παιξιμο,,και δεν υπαρχει ηχολειπτης που να γνωριζει απο μουσικη,,,οτι και να βαλεις απο μικροφωνα,,δεν θα βγαλεις ακρη ποτε!!!Και φυσικα λυπαμαι που το λεω αυτο!!!

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου