Προς το περιεχόμενο

sokratis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από sokratis

  1. Η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται και σε κάποιες κάρτες της εταιρίας(saffire). Το έχω δοκιμάσει με την Pro 24 dsp. Εντάξει, μην περιμένετε να ακούσετε Genelec μέσω Behringer. Νομίζω ότι η προσομοίωση γίνεται πιο αισθητά μέσω ακουστικών, αλλά όπως γνωρίζετε κανένα σύστημα monitoring δεν είναι τελείως flat. Οπότε όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, πρέπει να γνωρίζεις το σύστημα σου καλά ώστε να σε βοηθήσει να κάνεις ένα check.

  2. mporeis kanontas solo to kanali kai vlepontas ta meter na deis poso peftei i entasi tis fonis kai na mpeis mesa sto track tis kumatomorfis kai na kaneis change gain kai na doseis i na kopsis se simeia.

    einai ligo pio aplo apo to automation pou eipe o filos pio pano.

     

     

    Το automation με αυτό που περιγράφεις είναι διαφορετικά πράγματα. Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη μέθοδος σε κάποια DAW είναι destructive και εννοείται ότι δεν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με το automation.

     

    Αν σε βοηθάει να κάνεις monitoring το channel strip του DAW σου με οτιδήποτε έχεις φορτώσει(compressors,eq,effects, κ.τ.λ) και είσαι ο.κ από θέμα latency, τότε κάντο. Υπάρχουν μουσικοί που θέλουν να γράφουν dry και άλλοι που δεν μπορούν. Προσπάθησε να βρεις τι είναι καλύτερο για σένα :)

  3. Headphone out -> line in στον ενισχυτή ακουστικών. Όχι ότι καλύτερο βέβαια, αλλά από τους αντάπτορες καλύτερα. Είναι πιθανόν πάντος να έχεις παραμόρφωση ή φυσήματα, αλλά και αυτό πάλι εξαρτάται από τον ενισχυτή, από την έξοδο της κονσόλας, από τα ακουστικά..

  4. Πάρε line out από την κάρτα και πήγαινε στο input του ampeg και μετά πάρε το line out του ampeg και πήγαινε στο line in της κάρτας. To Audacity δεν το ξέρω, αλλά λογικά κάπου θα έχει ρυθμίσεις για να επιλέξεις από που θα παίρνει σήμα για να γράψεις. Όρισε το line in της κάρτας.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου