Προς το περιεχόμενο

koutsx

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    28
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Αναρτήσεις από koutsx

  1. Aρχικά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Yameth!Ναι οντως το δύσκολο κομμάτι είναι να προσπαθήσεις να εξομοιώσεις τον ήχο του lead πλήκτρου , να το πώ έτσι απλά , αλλά το πιο δύσκολο είναι αν πετύχεις το όλο laidback groove που έχει το κομμάτι και το σολιστικό φυσικά!Αυτό το "παίζω λίγο πιο πίσω απο το beat" ας πούμε.Ευχαριστούμε και πάλι!

  2. Καλησπέρα στην ομάδα.

    Παραθέτω έναν αυτοσχεδιασμό σε ένα Backing Track από το CoffeeBreakGrooves σε ύφος R'n'B / Neo-Soul προσπαθώντας να ενώσω γραμμές και νέες ιδέες στο παίξιμο μου!Χρησιμοποιώ την Musicman JP13, Axe Fx II και το Torpedo Wall of Sound VST plug-in για τα tones!

  3. Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου αλλα πριν εκφράσεις αυτά θα έπρεπε να ξέρεις οτι συνθετικά χρησιμoποιείται tension απο Chordal αρμονία πάνω σε Em minor and dorian scale καθώς και πολλές αναστροφές των συγχορδιών που μάλλον σου ακούγονται ξένες.2ον η χρήση του τρεμολο γίνεται φυσικά στο τέλος της φράσης γιατι παίζω μόνος μου και έτσι το έχω φανταστεί και 3ον δεν σκοπεύω σε κάποιο τελείωμα ας πούμε για να λήξει κάπου για τον απλούστατο λόγο οτι δεν είναι κομμάτι.

     

    Φιλικά

    Γιάννης Κούτσικας

  4. Kαλησπέρα παιδιά...αρχικά ευχαριστώ για τα σχόλια...προσωπικά εμένα με εξιτάρει αυτό δηλαδή το πώς καταφέρνει κάποιος να αλλάζει μελωδίες πάνω στα changes και συγκεκριμένα ωραίες μελωδίες...πιστεύω δεν είναι θέμα να την βρίσκω αλλα θέμα προσωπικού γούστου και φυσικά αν σε κάποιον δεν αρέσει είναι πάλι ευπρόσδεκτό!

    Φιλικά

    Γιάννης Κούτσικας

  5. Καλησπέρα παιδιά όπως έχω αναφέρει στον τίτλο ψάχνω γνώμες για τον συγκεκριμένο ενισχυτή απο κατόχους γιατί ναι μεν ακούω ωραίο ήχο(για τα αυτιά μου) απο youtube αλλα πήρε το μάτι μου κάτι ψιλοπροβληματάκια που ανέφεραν μερικοι συνφορουμίτες για την λειτουργεία του.η χρήση θα είναι για studio,live και ηχογραφήσεις!αν έχει κάποιος ή έχει δοκιμάσει θα ήμουν ευγνώμον αν μου απαντούσε ή αν μου προτείνει κάτι άλλο...ευχαριστώ!

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου