Προς το περιεχόμενο

hugo_chavez

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από hugo_chavez

  1. Η φωτο ειναι χαλια,αλλα μου φαινεται οτι λειπουν.

     

    Καλα, δεν εχεις την κιθαρα μπροστα σου να δεις αν επανω στο λεβιε ειναι τα πλαστικα που σου λεω;

     

    Το κουραζουμε.

     

    Δεν εχει τιποτα ο λεβιες επανω. Μονο σιδερο

  2. Να το ζητησεις απο εκει που σου δωσανε το λεβιε.

     

    Μια παπαρια ειναι,αλλα χωρις αυτη δεν γινεται η δουλεια. ;D ;D ;D

     

     

     

    Απ το μαγαζι εννοεις? Ε ρε τι @#$@%@ . Μεσω αλλου συνεννοηθηκα και μου το φερε γιατι ειμαι επαρχια. Δηλαδη αυτο αν καταλαβα λειπει απ την κιθαρα? Ή επρεπε να μου το δωσει με τον λεβιε?

  3. ΔΕΝ πρέπει να πέφτει. Λογικά πιάνει σαν βίσμα με ένα "κρακ". Δεν πρέπει να βγαίνει αν δεν τραβήξεις με κάποια δύναμη.

    Μήπως έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα; Τι έγινε ο προηγούμενος λεβιές;

    [/quot

     

    Χαθηκε ο προηγουμενος λεβιες. Την εχω παρει μεταχειρισμενη.

  4. δυστυχως δεν κλειδώνει κάπου, απλα το βάζεις μέχρι τέρμα και αυτό είναι..

     

    Nαι ομως παιζει, εχει κενο μεσα. Αν την γυρισω την κιθαρα αναποδα, πεφτει. Δεν πρεπει να κρατιεται καπως? Μηπως σφιγγει απο μια βιδα αλλεν που εχει απο πισω βγαζοντας το καπακι?

  5. η rg370dx φοράει το edge III οπότε χρειάζεσαι το bar με part number 2ED2C1B

    δηλαδή αυτό: http://www.thomann.de/gr/ibanez_2ed2c1btremolo_bar.htm

    απλά το πιέζεις μεσα στην τρυπούλα που σου είπα πριν και είσαι οκ.

     

    εαν έχεις πάρει bar για edge pro II (part number 2EL2-C1B), τότε την πάτησες γιατι στο pro II το bar είναι πιο λεπτό σε σχέση με το edge 3

     

    αν πάλι η κιθάρα σου είναι απο τις καινούργιες rg370 που φοράνε το edge zero II τότε θές το tremolo bar με part number 2TRX5BD001, το οποίο είναι και βιδωτό.

     

    αυτά τα λίγα, ελπίζω να σε βοήθησα.

     

     

    To 2ED2C1B πηρα μετα απο συνεννοηση απ τον Τριμμη, αφου του ειπα ποια κιθαρα εχω. Απλα βαζοντας το δεν βλεπω να κλειδωνει καπου. Απλα μπαινοβγαινει. Μηπως θελει κανενα βιδωμα απο πισω?

     

     

  6. Αν και θέλω πολύ να σε πειράξω τώρα, απλα θα κρατήθω και θα σου απαντήσω σοβαρά..οσο μπορώ.. ;D   :P (χωρίς παρεξήγηση ε!)

     

    οπως κοιτάς το tremolo απο επάνω, βλέπεις πουθενά μια τρυπούλα??

    ε, εκει χώστο! μεχρι να πάει όλο μέσα!μη το φοβάσαι! απλά σπρώξε το.  ;D ;D

     

     

    φαντάζομαι οτι είσαι νέος στο θέμα locking tremolo, δεν είναι κακό, απλα διευκρίνησε μου ακριβως ποιο tremolo εχεις, το edge PRO 2  ή το edge 3?? μιας και απλο edge 2 δεν υπαρχει..ή καλύτερα πές μοντέλο κιθάρας (μιας και λογικά μιλάμε για ibanez)

    για να σιγουρέψουμε οτι έχεις πάρει το σωστό bar...

     

     

    Απο floyd rose δεν ξερω. Ιbanez rg 370 dx

  7. Ετσι οπως τον δειχνει στη φωτογραφια οι δυο μικρες τρυπιτσες στο πλαστικο ειναι στα δεξια (οπως τον κοιτας). Επισης ,συνηθως τα καλωδια του μαγνητη βγαινουν στην κατω μερια! ;) Στο σπλιτ τι προβλημα να εχεις?

     

    Δεν ξερω λεω μηπως υπαρχει κανα μπερδεμα. Και αναποδα να ναι δεν παιζει κανενα ρολο δηλαδη? Αυτο με τις τρυπιτσες ειναι στανταρ?

  8. Άμα αλλάξεις και βάλεις απο μονό - διπλό δεν θέλει και άλλα pots? Απο 250αρια σε 500αρια δηλ.

     

    ..Δεν ξέρω , ρωτάω.

     

    Και γω δεν ξερω. Ξερει καποιος να μας πει αν αλλαξω τον μονο neck με διπλο, πρεπει να αλλαξω ποτενσιομετρα?

  9. Παιζω περισσοτερο thrash metal, hard rock αλλα και κανενα ελληνικουλι ροκ. Eχω καλο ενισχυτη (vox vt). Oι μαγνητες ομως που φοραγε πανω της δεν εκαναν για τιποτα. Εξαλλου τους designed τους βρηκα παμφθηνα. 10 ευρω ο neck. Δεν αξιζει να πεταξω παραπανω λεφτα σε μια φτηνη κιθαρα. Με τον humbucker σε neck τι θα παιζω? power chords? Δεν κανει για κανα σολο? Δεν θα εχω πιο γλυκο ηχο απο τον bridge? Αμα ειναι να μην αφαιρεσω τον middle.

  10. και συ billie joe :D ( http://www.gibson.com/Files/aaFeaturesImages2009/bja-blue.jpg ) κοψ'την κιας γίνει λίγο τσαπατσούλικο,κι εγω αυτο έκανα (αλλα το ξύλο ήταν ήδη σκαμένο αλλα χριαστηκε να φάω λιγο την ακρουλα διπλα στη γέφυρα) κι έβαλα duncan design μεταχειρισμένο και ο ήχος ειναι χοντρος και πιο γλυκος με λιγοτερα πρίμα,περισσότερα μεσέα και πιο πολύ gain οταν τον διαλέγω και μη κολλάς τοσο με τη μάρκα, αν παίζεις ωραια θα ακούγεσαι ωραία και μ'αυτους τους μαγνητες

     

     

    Για τον hb 102neck θεση εχεις αποψη?

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου