Προς το περιεχόμενο

sakis29

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από sakis29

  1. γεια σας παιδια,

    ο τιτλος τα λεει ολα θελω να φτιαξω μια ηλεκτρικη κιθαρα τυπου stratocaster  και δεν ξερω τι ξυλο ταιριαζει με τον μαγνητη μου. επισης δεν ξερω τι ξυλο να βαλω στην ταστιερα. η κιθαρα θα ειναι solid body και επισης θα ειναι neck-through-body χωρις trussrod.

    σας ευχαριστω

     

  2. γεια σας παιδια,

    εχω ενα προβλημα

    εφτιαξα σωμα για flying v  κιθαρα απο ενα ξυλο παρεμφερες του μαονιου και θελω να της βαλω τον dimarzio dp 184 chopper humbucker χωρις ποτενσιομετρο. το προβλημα μου ειναι πως δεν ξερω ποια χρωματα του μαγνητη πανε στην γειωση και ποια πανε στο βυσμα και θα ηθελα την βοηθεια σας. ο μαγνητης εχει 5 καλωδια= κοκκινο, πρασσινο, ασπρο, μαυρο, και γυμνο.

    σας ευχαριστω πολυ

     

  3. Παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες,

    αγορασα τελικα μια vester με 150 ευρω απο ενα μικρο μαγαζι της γειτονιας και ειλικρινα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος, εχει πολυ καλο ηχο για τα λεφτα του.

    σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!

  4. ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις, μολις παραγγειλα απο τομαν μια fender squier bulet strat! ειναι η πρωτη μου κιθαρα, αν δεν αντεξει ο υπολογιστης θα παρω και την εξωτερικη.

    ευχαριστω και παλι πολυ!

    σακης

  5. σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τις συμβουλες! θα κοιταξω για τις κιθαρες που με συμβουλευετε.

    εχω μια επιπλεον ερωτηση :

     

    ειδα στο τομαν αυτο: http://www.thomann.de/gr/behringer_ucg102.htm

     

    να σας ρωτησω κατι-αυτο ειναι εξωτερικη καρτα ηχου? να το αγορασω σε περιπτωση που δεν αντεξει η δικη μου καρτα?

    με εκτιμηση

    σακης

  6. γεια σας παιδια, πρωτη φορα γραφω εδω. θελω την γνωμη σας, θελω να παρω μια κιθαρα που θα συνδεω στον υπολογιστη, και θελω να κοστιζει μεχρι 150 ευρω, τι μου προτεινετε? καταρχην να παρω απο thommann η να παρω απο καταστημα στην πολη μου (βολος).

    ευχαριστω

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου