Προς το περιεχόμενο

Tzimania

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Tzimania

  1. δεν νομιζω να εχει θεμα το καλωδιο του μικροφωνου γιατι υποψιαζομαι οτι ειναι το usb διοτι οταν το κουναω οταν ειναι συνδεμενο στον υπολογιστη τρεμοπαιζει το σημα δεν ξερω εχω  τρελαθει....

  2. Καλησπερα παιδια, ξαφνικα το μικροφωνο μου δεν δινει δυνατο σημα στην καρτα ηχου..

    δηλαδη να φανταστειτε το εχω στην ενταση 10 και μου γραφει στο cool edit λες και εχω ενταση 3-4..αλλα ολο αυτο ξαφνικα.. μπορει να βοηθησει κανεις?

    το μικροφωνο ειναι Superlux Και  H Καρτα Ηχου Ειναι Saffire 6 usb...

  3. Εχετε δικιο παιδια,Ειμαστε 18 εγω 18 ο αλλος και 17 η Αλις.

     

    ενταξει για το θεμα "κοροιδια" ο καθενας το λαμβανει οπως αυτος ξερει

    δηλαδη ενταξει δεν περιμεναμε να βγουμε ξαφνικα και να λενε ολοι πωπω τι τελειο πωπω ειλικρινα αξιζουν και ολα τα συναφη... σκαλι σκαλι κατι θα γινει

  4. Να σας πω κάτι με όλο το συμπάθειο, εκτός του ότι η κοπελίτσα θέλει πολύ δουλειά ακόμη φωνητικά, γιατι το ''χάνει'', αυτή η προσπάθεια να ακουστεί η φωνή ''μάγκικη'', εμένα μου φαίνεται αστεία. Δεν είναι κακό που είσαστε πιτσιρικάδες, τραγουδήστε ως τέτοιοι, δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς. Η μουσική για το είδος της είναι συμπαθητική.

     

    Ναι ρε φιλε μα γιαυτο το ποσταραμε εδω για γνωμες και συμβουλες καθως φαντασου ειναι το τριτο μασ κοματι ουτε ηχομονωση 300 ευρω μηχανηματα τι να περιμενει κανεις?

    για την φωνη δεν καταλαβαινω γιατι το λαμβανετε ολοι ετσι,ετσι ειναι η φωνη μου μαγκικη δεν την κανω ετσι απλα μου βγαινει εμενα.

  5. Τα σκρατς τα είχε το βινύλιο ή τα πρόσθεσες εσύ μετά. (Εγώ λέω ότι τα είχε το βινύλιο-τζιμάνι είμαι). Άρα η μουσική δεν είναι δική σου. Δυστυχώς η Alis μου φαίνεται δεν είναι η γνωστή της wonderland, διότι δεν βάζει νότα μέσα. Τώρα όσον αφορά το στίχο τι να πω.  ::)

    Για να εξηγούμαι κιόλας, από πολλούς άλλους παίζει να είσαι και καλύτερος.

     

    Η Μουσικη Ειναι Instrumental Καθως Δεν Εχουμε Εναν Dj Beatmaker Απο Πισω Οπως Παρα Πολλοι, Για Την Alis Δεν Ξερω Τι Να Πω Η Φονη Της Προσωπικά Εμενα  Μου Αρεσει,Ευχαριστουμε Παντως Για Την Απαντηση.

  6. Ομολογώ ότι δεν είναι καθόλου στο στυλ μου άρα θα αποφύγω να πω τίποτε άλλο για το κομμάτι. Αντι αυτού όμως θα ρωτήσω αν ψάχνεις/ετε για κριτική γνώμη πάνω στο κομμάτι, ή απλά να το ακούσει κόσμος; :) Καλώς ήρθατε!

     

    Θα Θελαμε Και Μια Κριτικη Αλλα Και Να Το Ακουσει Κοσμος,Οπως Ειπαμε Και Πριν Στην Μιξη ΔΟυλεψαν Ερασιτεχνικα Χερια...

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου