Προς το περιεχόμενο

Bith

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    27
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Bith

  1. Επιτελους η κιθαρα τελειωσε σεταριστηκε και μπορω να μπω οτι παιζει και παρα πολυ καλα! Τωρα με τον καιρο θα αλλαξω καποια πραγματακια πανω της (frets,κλειδια..) αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ετοιμη! Ευχαριστω για ολες τις συμβουλες και τα σχολια...επομενο προτζεκτ ( οσο πιο συντομα μπορεσω :Ρ ) : Custom jazzmaster...

    1389451259179.thumb.jpg.e460378c2480a102b31ce7da6535840e.jpg

  2. Και μετα απο μερες απουσιας καταφερα επιτελους να ασχοληθω και εδω ειναι τα πρωτα αποτελεσματα!! Νομιζω παει πολυ καλα!  ;)

    Αρχικα περασα μερικα layers μαυρου μελανιου την αφησα να στεγνωσει και περασα στο τριψιμο...Ως αποτελεσμα καταφερα να γεμισω ολες τις φθορες (τεχνητες και μη  :P) με μαυρο μελανι...Και στη συνεχεια περασα 2-3 layers κοκκινου μελανιου οπως φαινεται! Στο επομενο βημα ισως προσθεσω μερικα ακομα layers κοκκινου και συνεχιζω με πισω πλευρα και λαιμο...To be Continued!  :)

    Staining.thumb.jpg.34553b717c4f350969c8409d8d261bc3.jpg

    Sanding.thumb.jpg.6f0784425a85ada850dc11e28eb27220.jpg

    Red1.thumb.jpg.c8013ba52fc6703ba67409944fae016a.jpg

    Red2.thumb.jpg.c1affcbdd8a8f5034098a151e35e111e.jpg

  3. Το βαψιμο που σκοπευω να κανω ειναι stain εχω δεν εχω νερα...! Σ' αυτο εχω καταληξει :P

    Τωρα οσον αναφορα το 'θωρακισμα' που λες κ συ ειμαι λιγο φοβισμενος για να το κανω μονος μ...Κ λεω να το παω καπου να μου το κανουν... Τωρα για βερνικι η Tru Οιl εχεις να μου πεις διαφορες μεταξυ τους? Γιατι απ οτι εχω δει σε διαφορα site το αποτελεσμα του tru oil μου αρεσε παρα πολυ...Επισης σε περιπτωση που αποφασισω να το κανω μονος μου και αυτο ( αν και εχουμε καιρο ακομα για να φτασουμε μεχρι εκει  :P) που μπορω να τα προμηθευτω αυτα?

  4. Κατσε γιατι τωρα με μπερδεψες :P Ολα τα tutorial που ειδα Tru Oil χρησιμοποιουσαν...οποτε να φανταστω οτι αλλη δουλεια το Tru Oil και αλλη το βερνικι??? Eγω νομιζα στην ουσια το Tru oil ειναι το βερνικι...γιατι καναν και τι διαδικασια του buffing!

    Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες γιατι με σωζεις ! :P

  5. Το ξερω οτι το ξυλο μ δεν ειναι το καταλληλο για να τα αναδειξει απλα λογω του οτι εχει σημαδια "φθορας" και επισης παρατηρησα οτι σε διαφορα σημεια εχει κρατησει το μαυρο σαν αυλακωσεις ειπα να προσπαθησω κατι σε stain...τωρα αν δω οτι δν καταφερνω να αναδειξω νερα ισως το γυρισω σε κατι πιο solid :P Τι αλλες προσεγγυσεις εννοεις??

  6. οχι δεν νομιζω να ασχοληθω με solid...μου αρεσε το ξυλο της κιθαρας και λογω νερων και σημαδιων που εχει και τα οποια μπορουν να "γεμισουν" λεω να παω σε κατι stained....ελπιζοντας οτι θα βγει κατι καλο! Οσο για το βερνικι μαλλον θα το παω σε μαστορα γιατι φοβαμαι το buffing....

  7. Εχω το ιδιο mousepad  ;D με τον taz  :D :D

     

    Γιατι εφοσον την εχεις ξυσει εντελως σε διαφορα σημεια σε αλλα εχεις αφησει το χρωμα ? Υπαρχει καποιος λογος ? Αν ναι πες μας,αλλιως να σε προλαβω και να σου πω οτι αν σκοπευεις να ξαναβαψεις επανω στο χρωμα τοτε δεν θα εμποτιστει καλα σε σχεση με το υπολοιπο  :)

     

    Απλα επειδη καποια σημεια ειναι δυσκολα πρωτα τελειωνω με τις μεγαλες επιφανειες και θα ασχοληθω στο τελος με τις λεπτομερειες!

    Αν εχετε να μ προτεινετε ιδεες γραψτε οτι σκεφτεστε γιατι ειναι πρωτη φορα που κανω κατι τετοιο οποτε θα με βοηθουσε το οτιδηποτε γνωριζετε!

  8. Καλώς όρισες Bith και καλή συνέχεια στο project σου.

    Δεν μας είπες όμως πως την "έγδαρες" και τι σκοπεύεις να κάνεις.

     

    Το πως σκοπευω να την βαψω ακομα δεν ειναι σιγουρο  :P

    Μολις το σιγουρεψω θα σας ενημερωσω! Οσο για το "γδαρσιμο" γυαλοχαρτο απο 50 - 80 για τα πρωτα layers κ μετα 150 και 200 για τα χαμηλοτερα...

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου