Προς το περιεχόμενο

barzucci

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    69
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από barzucci

  1. ευχαριστω πολυ για τα σχολια!!!

    ως αναφορα τα gear το κομματι  γραφτηκε στο logic ηχος κιθαρας positive grid bias τα υπολοιπα οργανα γραφτηκαν απο εμενα σε μιντι μορφη και χρησιμοποιησα ηχους απο plugins!!!!

  2. Η ηλεκτρικη κιθαρα ειναι μουσικο οργανο ή τουλαχιστον ετσι μου εμαθαν!!! Νε μεν δεν λεω, ωραιο το shreking :-) που και που, αλλα πλεον το οργανο το εχουν κανει για το τσιρκο. Ζογκλερισμοι και φορμουλα 1 στην ταστιερα δεν εχει κανενα "μουσικο  νοημα"....

    θα μου πειτε γιατι μας τα λες αυτα ρε φιλε?

    Τον πονο μου λεω γιατι δεν μπορει ο guthrie govan o tom quayle κτλ να εχουν πιο πολυ αναγνωρισημοτητα απ τον andy timmons και πολλους αλλους πραγματικα ροκ κιθαριστες!!!

  3. Ευχαριστώ πολύ.. :) Demo του eleven rack θα κάνω σύντομα.. Η ηχογράφηση έγινε κιθάρα καρφί στο eleven rack από την ψηφιακή έξοδο του 11r στην κάρτα ήχου μου και μετά στο cubase όπου δεν έγινε καμία επεξεργασία. Τον ήχο τον άκουγα από monitors Maudio. Ως αναφορά το amp simulator του 11 κατα την γνώμη μου είναι πολύ ανώτερο από τους ανταγωνιστές του στην ίδια τιμή σε τόνο , στο χέρι άλλη αίσθηση και πολύ καλύτερες δυναμικές.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου