Προς το περιεχόμενο

randy_mars

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    29
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από randy_mars

  1. Καλησπέρα. Ξεθάβω το θέμα για να μην ανοίγω καινούριο. Θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω τη συλλογή μου απο pink floyd βινύλια. Έχει ο πατέρας μου ένα αρχαίο πικαπ το οποίο απ'οτι μου λέει χρειάζεται βελόνα. Το μοντέλο είναι Technics sl q200. Η ερώτηση μου είναι που μπορώ να βρω βελόνα (και φυσικά ποια να διαλέξω). Επίσης αν είναι εύκολο να την αλλάξω μόνος μου ή πρέπει να πάω σε κάποιο μαγαζί. Ευχαριστώ

  2. Οι ιοί πάνε ανάλογα με την απήχηση που έχει το κάθε λειτουργικό στον κόσμο. Προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία των....hackers (:p) έχουν στόχο τα Windows. Παρόλα αυτά, με λίγη προσοχή μπορείς να αποφύγεις τους κινδύνους στο Internet ακόμη και χωρίς antivirus (προσωπικά χρησιμοποιώ avast). Τώρα αν πατήσεις το popup που σε ενημερώνει ότι μόλις κέρδισες 10.000.000 ευρω δεν φταίνε τα windows..

     

    Η μπλε οθόνη έχω ξεχάσει πως είναι με τα windows 7..

     

    Όσο για φορμάτ δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ..

  3.  

    Εν τάχει, πριν αρκετά χρόνια η Apple ήταν η μόνη που μπορούσε να υποστηρίξει την πλατφόρμα των Pro Tools, η οποία έγινε το industry standard στα recording studios οπότε υπάρχει πολύς κόσμος που χρησιμοποιεί Mac από τότε και έχει μείνει σε αυτά.

    Εκτός αυτού, είχε διαφορετική αρχιτεκτονική σε επίπεδο hardware (PowerPC επεξεργαστές αν έχεις ακουστά) και γενικά θεωρούνταν πιο "επαγγελματικά" εργαλεία σε σύγκριση με τα PC της εποχής τους, πεποίθηση που κρατάει ως ένα βαθμό και στις μέρες μας, παρ' όλο που πλέον τα Mac και τα PC παίζουν πάνω σε σχεδόν ίδιο hardware.

     

    EDIT: Για να είμαι και δίκαιος, στην εποχή που αναφέρω, τα Mac ήταν όντως πιο επαγγελματικά εργαλεία γιατί προσέφεραν μεγαλύτερη σταθερότητα και αξιοπιστία από τα PC, καθώς τα τελευταία πάλευαν με τα όχι-και-τόσο-αξιόπιστα Windows που υπήρχαν τότε και hardware πολύ χαμηλών προδιαγραφών. Ευτυχώς πέρασαν αυτές οι εποχές!

     

     

    Παράκληση προς όλους: μην το γυρίσουμε πάλι στον πόλεμο Mac vs PC.

     

    Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου