Προς το περιεχόμενο

Fboy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    30
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Fboy

  1. Πριν από ο,τιδήποτε άλλο, πες μας επιτέλους γιατί φοράς περούκα.

     

    XAXAXA,την ολη φαση την βλεπω πολυ αστεια,πχ στο rebellion που βγαζω τη φλογερα κτλπ.

    Εδω τραγουδαω λιγο λεεεεμε τωρα.

    Κια η περουκα ειναι για να ειναι ακομα πιο οτι να ναι κατασταση.

    Εδω απο τη μια φαινεται η maria carey και απο την αλλη dimebag,maiden και ζακκ,βεβαια ηταν το δωματιο της αδερφης μου οποτε γιαυτο παρεμεινε η mariah.

    Τεσπα καλες γιορτες και καλη χρονια να εχουμε.

    Θα συνεχισω σιγουρα να κανω τετοια γιατι απλα περναω καλα!!!

  2. Καλησπερα παιδια.Θελω αν μπορεις καποιος να μου πει το pattern-βασικα αν μπορει να το γραψει εδω σε μορφη guitar pro ξερω γω, τι παιζει ο dime εδω

    στο 3,42 στο interlude.

    Eυχαριστω.

    Σε drop b Την εχω τη κιθαρα.

    Εχω στο μυαλο οτι ειναι ετσι αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

    --------------------5-------5-3-0-3-0-3-5-0

    --------5p3p0-------3

    --3p0-------------------------

  3. Kαλησπέρα, ειναι το πρωτο κοβερ που περασε απο editing.Ηχογραφηθηκε μεσω reaper και μετά πέρασα τον ήχο στο βιντεο.

    Να ρωτησω υπαρχει καποιος κινδυνος με τα πνευματικα δικαιωματα?

  4. Καλησπερα.Εχω δυο κιθαρες αυτη τη στιγμη.Μια no name που την εχω βαψει στα χρωματα της frankestrat του EVH με εναν bridge pickup που φοραει ηδη τον dimebucker και μια dean dbd t χωρις floyd με mighty mite motherbucker με push pull οποτε εχει και καταπληκτικα καθαρα.Δεν μπορω να κρινω ποιος ειναι ο καλυτερος για τα γουστα μου.Παιζω pantera megadeth anthrax γενικα thrash.Συγκριση δεν μπορω να κανω γιατι η μια εχει 9-42 χορδες, η αλλη 11/52 και κρινω πως δεν ακουγονται τα ιδια.Να μεταφερω τον dimebucker στην dean και για λογους οτι ο darell επαιζε με παρομοια κιθαρα + μαγνητη ή να τον αφησω ως εχει?

    Ευχαριστω.

  5. πήγα να δοκιμασω κουρδισμα σε μισο τονο κατω και τα κανα μανταρα. :P

    Τελικά αποφασισα να αλλαξω χορδες, πηρα κατι 10 αρες, εβγαλα το πισω πλαστικο, το εβαλα να κραταει τη γεφυρα στην ευθεια της, βγαζω ολες τις χορδες, περναω τις καινουργιες και μεχρι να κουρδιστουν σε standard tuning, δε φτάνουν και αρχισουν και σηκωνουν τη γέφυρα απτο τεντωμα υποθετω.Τι κάνω σε αυτη τη περίπτωση?

    Υπαρχει κανεις απο θεσσαλονικη που να θελει να μου δειξει απο κοντα?

    Ευχαριστω

  6. ωραιοι παιδες...Χιλια ευχαριστω!!!

    Κατι ακομα παιζω κατι τραγουδια των iced earth και λενε στο gp tuning Eb, για να την κουρδισω σε αυτο το κουρδισμα Eb ο δεικτης πανω στο κουρδηστηρι τι πρεπει να δειχνει? 440Hz ειναι η μεση στο κουρδηστηρι μου korg ga 30 στα ποσα πρεπει να ειναι για να ειναι Eb tuning?

    Eυχαριστω!!!

  7. λοιπον παιδες επειδη εχω μπερδευτει, αυτη τη στιγμη εχει ξεκουρδιστει η κιθαρα, για να την κουρδισω, ξεβιδωνω τις τρεις βιδουλες οι οποιες αυτη τη στιγμη δεν ειναι και πολυ σφηγμενες, κουρδιζω οπως προβλεπεται και ξαναβαζω τις 3 βιδουλες ή με το κουρδισμα θα αλλαξει το υψος της γεφυρας και θα θελει seturisma?

     

    ευχαριστω

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου