Προς το περιεχόμενο

axilleas17

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    19
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από axilleas17

  1. λοιπόν ευχαριστώ φίλε μου :) όντος ακούγεται μόνο απο το αριστερό κανάλι κατι πρέπει να έκανα λάθος εκεί στις ρυθμίσεις  και όσο για το χρονο το ξερω δεν ειχα βάλει μετρονόμο ::)

  2. γεια σας φίλοι μουσικοί ψάχνω αρκετό καιρό για μια καλούτσικη sg κιθάρα με budget γύρο στο 500άρικο και έπεσα στη συγκεκριμένη αγγελία του noiz http://smart.noiz.gr/details.php?id=90347 μου φαίνεται αρκετά καλή κ έτσι μου περισσεύουν και χρήματα για κανα πεταλάκι εσάς πως σας φαίνεται η αγγελία?? αν έχετε κατι να προτείνεται μη διστάσετε  ;)

  3. αυτό λέω και γω δεν γίνετε να πάρεις 120w σε σπίτι με γείτονες είναι μόνο για live εγώ έχω http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=101354 και δεν το βάζω πάνω από το 1/4 γιατί τρέμει το σπίτι και είναι 15W!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ TO 120W

  4. αφου τον θες για σπίτι πάρε κάτι πιο ελαφρί εγώ εχω  http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=101354 που σε σπιτι δεν μπορεις να ξεπερασεις ουτε το μισο για να μην πω το 1/4 του volume και ειναι ακριβος για τα ειδη που θες και δεν ειναι και ακριβός πήγαινε να τον δοκιμασεις σε ενα καταστημα του νακα που υπαρχουν παντου και πίστεψε με δεν θα χασεις 8)

  5. Γεια σας ρε τρελοί τρελοί ροκάδες έχω ένα συνηθισμένο πρόβλημα ψάχνω για μια καλή ηλ. κιθάρα θέλω κλασικό σχήμα έχω ψάξει στο doremi και στο thomap σκευτόμουν για bc rich αλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και να μην είναι πολύ ακριβή μέχρι 300 τώρα στείλτε  εσείς και βλέπουμε  :) :)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου