Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚιτο

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    360
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από ΠΑΟΚιτο

  1.  

     

    (σε συνομωτικό ύφος:-λοιπόν ακούστε, βγάζουμε στη φόρα μια τρολλιά, τραβάνε τα μαλλιά τους οι Gibson-a-go-go-s, με τα specs, μετά από λίγο, πέφτει μια διάψευση, βγαίνουν τα νέα μονδέλα, και όλοι είναι χαρούμενοι που θα είναι μόνο 10% ακριβότερες και δεν θα 'χουν και τα κέρατα που τους τσαμπουνούσαμε πριν, έ, παιδιά? δεν θα πιάσει λέτε?)

     

    Φοιτήσαν και αυτοί στα ΙΕΚ ΠΑΣΟΚ
  2. ωραιος ο Σταροβας...δεν ηξερα οτι ειναι τοσο καλος παιχτης...τον ειχα κ γω γενικα για χαβαλετζη (με την καλη εννοια).πρωτη φορα βλεπω κλιπακια του με κιθαρα,καθως απο χρονια δε εχω καν τηλεοραση σπιτι... ;D

     

    θυμαμαι (οταν ειχα τηλεοραση σα φοιτητης  ;D )  κ χαζευα fame sτory ...θυμαμαι εκεινον τον Γουναρη (που  ηταν δασκαλος των υποψηφιων ταλεντων),ειχε βγει μια Κυριακη στο live fame sτory κ επαιξε πολυ ωραιο σολο με μια λευκη ibanez (αν θυμαμαι καλα)...αν υπαρχει κλιπακι πολυ θα ηθελα να το ξαναδω.... :)..δεν ξερω αν το εχει δει κανεις σας ή αν θυμαστε...

    Σαντάνα είχε παίξει, το θυμάμαι και εγώ, πολύ καλός
  3. Gdevelek να θυμίσω ότι πολλοί κατεβάζουν μουσική παρανόμως από τα ιντερνέτ.

    Πρόσεχε φίλε μου. Πάνω από όλα η νομιμότητα.

     

    Αφού λοιπόν κατεβάζουμε παράνομα από το ίντερνετ τότε να κάνουμε και όποια άλλη παρανομία θέλουμε. Καλή λογική. Βέβαια εσύ δε θα πάθεις καρκίνο επειδή εγώ κατεβάζω αλλά κλάιν μάιν.
  4. στα παλια μου τα υποδηματα τους γραφω τους....αντιρουφιανους  ;D...σου εχω δωσει την εντυπωση οτι με ενδιαφερει εντονα η γνωμη των Ελληναραδων  ή οτι εστω με χαλαει αν ειναι αρνητικη ?  ;D

     

    να με κρινει κανενας ΣΟΒΑΡΟΣ ανθρωπος δε λεω, να προβληματιστω..αλλα να χαλασω τη ζαχαρενια μου για τον καφρο που φυσαει τον καπνο στη μαπα του παιδιου μου λιγο...χλωμο το κοβω...

     

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... ;) γινεται δε ΠΟΛΥ ευκολα τωρα με τα...ΚΙΝΗΤΑ...βγαινεις λιγο ΕΞΩ για να ΠΑΡΕΙΣ ΑΕΡΑ και επ ευκαιρια κανεις και ενα τηλεφωνακι... :D

     

    τα παιδια στη γραμμη κανουν πολυ ..παθιασμενα τη δουλεια τους πραγματικα εντυπωσιαστηκα.

    Που παίρνεις τηλ.; Πες μας να ξέρουμε. 1142 για όλες τις περιπτώσεις;
  5. Χαχα, καλό. Υπάρχει και ένα του Χατζηγιάννη -νομίζω- που το έχει πάρει από το Sweet Home Alabama αλλά δε το θυμάμαι ποιό είναι.

    Και μη ξεχνάς των Garbage το 007 the world is not enough με το Είμαι ο ήρωας του Χατζηγιάννη πάλι

  6. Ξεκολήστε ρε παιδιά. Αφού ο άνθρωπος έχει λεφτά να δώσει ας τα δώσει. Δε μπορώ να καταλάβω τι σας νοιάζει εσάς.

    Για το θέμα της ορθογραφίας μικρός είναι ακόμα σιγά σιγά θα μάθει. Άλλωστε στην ιατρική σε κάποια φάση θα γράφεις εκθέσεις οπότε θέλοντας και μη θα μάθεις.

    Η γνώμη μου είναι να κινηθείς κάπου στα 1500-2000€ για κιθάρα και κάπου στα 1500 για ενισχυτή.

    Για πετάλια δε ξέρω, υπάρχουν και οι πεταλιέρες που είναι καλή λύση στα πολύ 500€ όμως δε ξέρω αν θα σου έκανε καλό να μπλέξεις με εφέ από τόσο νωρίς.

    Δώσε λοιπόν περί τα 3000€ για κιθάρα και ενισχυτή και ψάξε κάποιον καλό καθηγητή για να μάθεις να τα αξιοποιείς.

  7. Έπρεπε να σε έχω την Δευτέρα, που πήγα σε σπίτι φίλου συμφορουμίτη, και παίζαμε με τις ρυθμίσεις vol και tone μιας κιθάρας με δύο humbuckers, να δεις και να ακούσεις πόσους διαφορετικούς συνδυασμούς ήχων μπορείς να πάρεις. ;)

    Κι εμένα πολύ με άρεζε. :D

    Το καταρχΆς είναι σωστό μαν, το καταρχήν είναι λάθος γιατί θα πει επί της αρχής. Δηλ. ψηφίστηκε ο νόμος επί της αρχής ή καταρχήν.
  8. Καλημέρα, έγινε το αυτονόητο, ο τύπος μέχρι χθες ήταν επιθετικός και σήμερα το πρωί έχω ήδη λάβει 2 mail μεταμέλειας, προφανώς γιατί διαγράψατε την αγγελία και του στείλατε μήνυμα ... ειδάλλως ακόμα θα με έβριζε.

    Συν τοις άλλοις στο σημερινό mail μου ανάφερε οτι είχε πουλήσει την κιθάρα κάπου και αυτός ήταν δικηγόρος και τον κυνήγησε ! Τα mail είναι στην διάθεση της διαχείρισης όπως και το ονοματεπώνυμο του και το τηλ. για κάθε νόμιμη χρήση. Καλό θα ήταν να έχετε τον νου σας στο τι "ανεβάζει" στις αγγελίες ο συγγεκριμενος ... δεν ήταν μόνο η Gibson.

     

    Εν κατακλείδι να έχετε το νου σας σε "ευκαιρίες" που μπορεί να είναι απάτες, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    Σωστός εγώ δεν είχα καταλάβει διαφορά μέχρι που έβαλες την τελευταία φώτο δίπλα δίπλα.
  9. Αν και δεν ειμαι γνωστης της πεταλιερας και γενικα του ψηφιακου ηχου,

    λογικα δεν εχει equalizer επανω η rp 355 η ψαξου λιγο με τα πριμα του ενισχυτη σου... :)

    Έχει, αλλά έχεις πρόσβαση ψηφιακά. Το καλύτερο είναι να τα πειράζεις μέσα από το PC.
  10.  

    Πιστεύω ότι , έστω εγκυκλοπαιδικά , καλόν είναι να γνωρίζουμε και για άλλα όχι τόσο γνωστά αξεσουάρ κιθάρας και ίσως παρουσιάσετε και εσείς κι άλλα που μου διέφυγαν. Τα περισσότερα απ’ αυτά δεν θα τα βρείτε σε ελληνικά μουσικά καταστήματα αλλά μόνο με παραγγελία μέσω διαδικτύου.

    Δείτε τα ΕΔΩ:  http://musiciandata.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

     

    Ωραίος, πλάκα έχουν μερικά.
  11.   Καλά, πέρα από αυτές τις "περίεργες" μεταλάδικες, δεν θα έπαιρνα ποτέ PRS. Μου φαίνονται πολύ άοσμες, άχρωμες, βαρετές κιθάρες. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλό playability (απ'όσο έχω παίξει και φαντάζομαι), προσεγμένες. Σαν μιά σύζυγος όμορφη, καλοντημένη, με τρόπους (γαλλικά και πιάνο ίσως ;D), αλλά παράλληλα ψυχρή και απρόσωπη, που δεν σε εμπνέει γιά παιχνιδάκια......;) ::) 8)

    Σαν τη Νικόλ Κίντμαν δηλαδή;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου