Προς το περιεχόμενο

Qtron

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    26
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Qtron

  1. Γεια σας. Είμαι κάτοχος ενός stingray και θα μ'ενδιέφερε ν'ακούσω (διαβάσω) τον τρόπο με τον οποίο ηχογράφει ο καθένας σπίτι του.

    Επειδή δεν ήμουν κάτοχος active μπάσου θεωρείτε σωστό να το συνδέω κατευθείαν με την κάρτα ήχου μου ή χρειάζεται ένα DI; Έχω την m-audio fast track pro.

  2. Γεια σας. Σκεφτομαι να αγορασω ενα ραδιο για ενα παλιο αμαξι. Μ ενδιαφερει να ειναι ανθεκτικο και να χει καλη ποιοτητα ηχου. Τωρα για usb απ 'οτι εχω δει ολα σχεδον εχουν usb και line-out.

    Θελω επισης να μου προτεινετε και καποια ηχεια.

    Μπορω να δωσω για ραδιο και ηχεια μαζι γυρω στα 180-200. Οποτε οι τιμες να ειναι μεσα στα πλαισια ή και χαμηλοτερες.

    Ευχαριστω!

  3. Καλησπέρα. Έχει μήπως χρησιμοποιήσει κανείς το dod fx25? Το αγόρασα πρόσφατα και έχω κάποια θέματα με τις ρυθμίσεις του. Αν βάλω το sensitivity τέρμα χανει εντελώς τα μπάσα του. Αν χαμηλώσω το sensitivity τότε αναγκάζομαι να χτυπάω πιο δυνατά τις χορδές 

    και αφου βγει ο ήχος και τον αφήσω λίγο, μου τα χαλαει στο low end και ακούγεται μια βαβούρα.

  4. Καλησπέρα σας. Εχω ενα stingray με το εξης θέμα. Το κλειδι της G ειναι χαλαρό και όταν το τραβήξω λιγο βγαίνει απ τη θεση του. Η λύση ποια είναι? Να σφίξω απλα τη βάση του? Εκει που κουμπώνει δηλαδή.? Επειδη δεν Ξέρω πως ακριβώς να περιγράψω το θέμα όσοι έχουν ή ειχαν stingray λογικά θα καταλάβουν.

  5. Το rick θέλει οπωσδήποτε αντρικό παίξιμο. Δες και παρακάτω.

    Warpaint - Bees (Live Session)

    Αν δεν μπορείς να παίξεις τόσο αντρικά μην το αγοράσεις.

    Γνώμη μου είναι να μην πουλήσεις το musicman σου και να μαζέψεις λεφτά για το rick και ας σου παρει και 1-2 χρόνια για να γίνει αυτό. Θα το δοκιμάσεις στο σπίτι σου με τον ενισχυτή σου και αν δε σ'αρέσει θα το βάλεις στις αγγελίες του noiz και σίγουρα θα βρεθεί καποιος άντρας να το αγοράσει και σε καλή τιμή(αντρική).

    Η μουσική δεν έχει όρια ούτε και περιορισμούς.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου