Προς το περιεχόμενο

Kanimothrios

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    847
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    4

Kanimothrios ήταν Μέλος της ημέρας 15 Ιανουαρίου

Kanimothrios είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Καθηγητής κιθάρας
  • Τόπος
    Ελβετία

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Kanimothrios

Musician

Musician (2/4)

  • Great Support Rare

Badges

125

Φήμη

  1. Πιστεύεις ότι στον νεοελληνικό κλαψομουνισμό, έχει παίξει μεγάλο ρόλο που μεταπολιτευτικά τα περισσότερα τραγούδια από το έντεχνο μέχρι το λαϊκό, ήταν κλαψ, κλαψ, καταραμένο σύστημα,άδικη ζωή, ωχ η Σούλα με παράτησε ας φαρμακωθώ; Συνετέλεσε δηλαδή στη διαμόρφωση μιας γενιάς μπουχεσοειδών που για όλα πάντα τους φταίνε οι άλλοι και που στη νεότερη εκδοχή τους φτύνουν ακατανόητους στίχους κραδαίνοντας όπλα, ενώ αν πάνε στο χωριό και δουν κάναν κόκορα να τρέχει χωρίς κεφάλι θα τους μαζεύει το ΕΚΑΒ; Ήρεμα ρωτάω, είναι αμιγώς μουσικοκοινωνική η ερώτηση μου.
  2. Άμα φώναζε και κάνα free palestine κατά τη σύλληψη εκεί να δεις views και publicity
  3. Πάντως εδώ Ελβετία που ήμουν χθες στη γύρα, ούτε μια κόρνα δεν άκουσα, ούτε σε κάνα μαγαζί είδα καμιά τηλεόραση να το δείχνει..
  4. Φυσικά όλοι αυτοί οι κλόουν, αν τους πουν να πάρουν ένα παιδάκι από τη Γάζα για μια βδομάδα σπίτι τους, θα κάνουν τους νεκρούς στους κάδους..
  5. Την ανάγκασαν να ανασκευάσει τα σιωνιστικά συμφέροντα και ο Zuckerberg,γιατί ως γνωστό, πολλές κοινωνικές επαναστάσεις ξεκίνησαν από τα κρυμμένα επαναστατικά μηνύματα των τραγουδιών της γιουροβιζιον. Χικ!
  6. Ε, ναι.. Αν δεν πάρει θέση για το παλαιστινιακό η Σάττι, η Μποφίλιου, ο Αντετοκούμπο και ο Κατσουράνης, αυτοί οι ...τιτάνες της διανόησης, πως θα πορευθούμε στο αύριο εμείς οι πληβείοι.. Κώστα, στην Ευρώπη που ευαγγελίζεσαι, βίωσα να αποβαλλονται Ρώσοι φοιτητές από γερμανικά Πανεπιστήμια, απλά επειδή ήταν... Ρώσοι. Αθλητές να αποκλείονται από αγώνες απλά επειδή ήταν...Ρώσοι. Να απολύονται από δουλειές, για τον ίδιο λόγο. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Οι Εβραίοι είναι στόχοι παντού και μάλιστα περισσότερο των δήθεν αντιφασιστων. Η Ευρώπη λοιπόν αυτή, αρέσκεται στην ελεύθερη γνώμη, μόνο όταν η γνώμη αυτή συμβαδίζει με την γραμμή που έχει χαραχτεί.
  7. Ε και αυτή τώρα με εμφάνιση νάρας μου θέλει γιουροβιζιον 2025,λες και είμαστε αρχές 2000. Αν μέχρι του χρόνου βάλει καμιά 30 κιλά, βάψει τα μαλλιά της πράσινα, αφήσει καμιά γάμπα αξυριστη, φορέσει κάνα τσουβάλι και αυτοπροσδιοριστεί ο/η/το κρατώντας ουκρανοπαλαιστινιακή σημαία, την έχει τη συμμετοχή στο τσεπάκι της
  8. Φίλτατε, έχοντας το "ηθικό πλεονέκτημα", στάθηκε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, οπότε ανέβασε τις πιθανότητές της για διάκριση στο ευρωπανηγυράκι.. Θα μπορούσε να κάνει ακτιβισμό μέσα από τα βιντεοκλίπ της, όχι εκπροσωπώντας τη χώρα.. Αλλά όπου τον παίρνει τον καθένα.. Άλλωστε στην Ελλάδα μεγάλωσε, τέτοια γράμματα έμαθε από τους προγενέστερους επαναστάτες καλλιτέχνες του πωπού..
  9. Το μοναδικό μεγάλο συναυλιακό δρώμενο της χρονιάς.. Τραγικό.. Το 2023 στην πόλη που έμενα είδα από Greta Van Fleet και Weekend, μέχρι Placebo και Scorpions Mην πω ότι 2 ώρες μακριά είδα Guns n Roses και 4 ώρες Muse Kαι είχα τους φίλους μου Ελλάδα να περιμένουν όλη τη χρονιά να δουν...Iron Maiden
  10. Τότε που για παράδειγμα σε γνωστά φεστιβάλ το line up ήταν η αφρόκρεμα, μετά έρχονταν κάτι δευτεροτρίτοι ή παλαίμαχοι και πλέον τα περισσότερα φεστιβάλ δε διεξάγονται καν... Eδώ οι Scorpions στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία φέτος παίζουν ακόμη και στο Καζακστάν,αλλά από την Ελλάδα αραίωσαν, που κάποτε έπαιξαν ακόμη και στα Γιάννενα και στη Ξάνθη..
  11. Θεωρώ ότι στην Ελλάδα πλέον έρχονται κατά κύριο λόγο παλαίμαχοι μουσικοί/μπάντες, καμία σχέση δηλαδή με το παρελθόν, τότε που η ειδικά η Αθήνα ήταν σχεδόν πάντα στην ατζέντα όλων. Εγώ θα τον δω την Πέμπτη.
  12. Kαι τι φταίει αυτός αν είναι απλά κλεπταποδόχος εν αγνοία του; 10 χρόνια πέρασαν, η κιθάρα μπορεί να έχει περάσει από 1000 κύματα. Στην περίπτωση του φίλου, πρόκειται και για partcaster,δηλαδή τρέχα γύρευε.. Είχα αγοράσει/πουλήσει, καλή τη πίστει, πράγματα μέσω noiz που για τα περισσότερα δεν υπήρχε ούτε απόδειξη,ούτε συσκευασία και χαλαρά θα μπορούσαν να είναι επίσης κλεμμένα. Αν πάντως είχα serial number ή κάποιες χειροπιαστές αποδείξεις, το πρώτο που θα έλεγα από κοντά στον πωλητή είναι ότι θα καλέσω την αστυνομία, έτσι για να δούμε τι και πως..
  13. Μια χαρά ασφάλεια υπάρχει σε συγκεκριμένες μεγαλουπόλεις, βλέπε πολωνικές,ουγγρικές,τσέχικες,βαλτικών χωρών και γενικά πόλεις που έχουν σαν προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών τους και δεν κυβερνώνται από ουτοπιστές εναλλακτικούς μπαρουφολόγους που στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να οδηγούν τον ντόπιο πληθυσμό στα άκρα και μετά να το παίζουν έκπληκτοι.
  14. Μάλλον εννοεί ότι σαν απλός πολίτης έχεις το κράτος που σου αξίζει. Αυτό που ο Έλληνας όταν πρόκειται για ατομική ευθύνη σφυρίζει κλέφτικα και θέλει μόνο να καταγγέλει τα κακώς κείμενα "των άλλων", είναι μια φαρσοκωμωδία. Πιστεύω απόλυτα ότι το πολιτικό προσωπικό, είναι καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας. Το άλλο θα μπορούσε να είναι άλλωστε...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου