Προς το περιεχόμενο

Johnny.T

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.392
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Johnny.T

  1. Φιλε mkm τον εχεις ακουσει τον συγκεκριμενο ενισχυτη?

     

    Η αποψη μου προσωπικα (μιας κ τον εχω ακουσει) ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με τα καθαρα του twin.

    Εχει καθαρο ηχο αλλα καμια σχεση το ηχοχρωμα!

    Γνωμη μου...

    ΡΕ φιλε εχεις δικιο.σε ενα βιντεο στο Youtube που ειδα ,καταρχην επαιζε βρωμικα και δεν μου πολυθυμισε τουιν ,Καθαριζε βεβαια με το Volume αλλα ηταν βρωμικος .ΔΕν ξρω κατα ποσο τουιν ειναι αυτο.
  2. Φωτη οπως ξες ειμαι με τον Σαμυ .Απορω πως οι stones γραφανε τραγουδια και ενορχηστρωνανε πριν 40 χρονια και μπορουν να σταθουν ανετα και σαν σημερινες παραγωγες φρεσκοτατες.Μαλον αυτο τους κανει να μην εχουν εν τελη ηλικια,μουσικη τουλαχιστον.Μην καθομαι να αναφερω τραγουδια

      .Εσυ εχεις κολησει σε ηχους τουλαχιστον αρχες 80 .Φιλε τους Scorpions πρεπει να τους εχεις θεους δεν εξηγηται.Παντως το κομματι αν εφευγε η πολυ γλυκα απο πισω και εκοβες και λιγο την παρλα στο θεμα γινοταν ανετα ενα Γκαλαχερικο κομματακι σουπερ.Επισης στο εχω ξαναπει οταν σε ακουω ειναι σαν να ακουω εναν ανθρωπο που μιλαει σχετικα γρηγορα χωρις να περνει καθολου ανασες.Στα σολο μιλαω.Με αγχωνεις.Δοκιμασε πειραματισου εχεις το χρονο δεν σε κυνηγαει κανενας.Θα χαρω οταν ακουσω μια καινουργια προταση ,μια φρασεολογια που δεν περιμενω μιας και σκαβεις στο οργανο.Κατα τα αλλα εχεις προχωρησει στην παραγωγη.Το κομματι ηταν πιο δεμενο και μου ακουστηκε μια χαρα .Η αισθηση του BTrack υπαρχει δυστηχως ,αλλα μια χαρα.Εν τελη για να μην σχολιαζω συνεχεια τα ιδια ,γιαυτο και δεν σχολιαζω σε οτι ανεβαζεις,θα ελεγα το εξης ,μην βιαζεσαι και προσπαθησε να κανεις κατι που δεν εχεις ξανακανει .Δωσε χρονο στο παιξιμο στη μουσικη και βρες ενα καινουργιο τροπο μαζι με αυτο που εχεις.

    Αυτο το εχεις ψιλοεξαντλησει.Σε καποια φαση ολα θα αρχισουν να ακουγονται το ιδιο.Φιλικα μιας και ειχα καιρο να σχολιασω κατι.

  3. Πω αληθεια υπαρχει τετοιος ενισχυτης ?με αυτα τα λεφτα περνει 2,3 twin μετχειρισμενα και κανει και ειδικο καροτσακι να το σερνι δεξια αριστερα χωρις πολυ κουβαλημα.Λεω εγω.Παντως σοβαρα τωρα το θεμα ,καθαρα twin αλλα λιγοτερο εως πολυ λιγοτερο βαρος ειναι κατι που με απασχολει και μενα.Αλλα twin καθαρα οχι κατι αλλο.Τεσπα .Πολυ ακριβη η προταση σου παντως,ευχομαι να τα αξιζει τα λεφτα της.
  4. Σε αυτο το στυλ εχω ακούσει, πρόσφατα, ενα πολυ καλύτερο, εξαιρετικό, απο εναν Johnny, named George

     

     

    Να ρωτήσω

    Να τα σπρώξω ολα στην Πειραιώς, τι λες και συ?

    ΔΕν ξερω πολλα απο τραπεζες Ντινο ,αλλα αν μου κατσει σαν ηχος αυτο που σκεφτομαι γιατι επιτελους βρεθηκαμε τρια ατομα ,θα ειναι ακρως πειραματικο και αρκετα μακρια απο την κλασικη τραγουδοποιια.Ενα χαμοντ πιανο να ειχα μονο αλλα εδω που μενω μην εχω και απαιτησεις.

     

     

     

     

  5. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια 8)

    Η αλήθεια είναι ότι το κομμάτι ήταν μανίκι για τα πλήκτρα και την κιθάρα διότι τα παιξίματα είναι πολύ συγκεκριμένα και αν παίξουν κάτι άλλο, αρκετά διαφορετικό,  δεν θα είναι το ίδιο κομμάτι. Όσο για τον ήχο και το feeling γενικά πιστεύω ότι έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι ήταν live ηχογράφηση οπώς τα έκανε και ο Bloomfield άλλωστε σε αυτόν τον δίσκο.

     

    Nαι οντως ρε γαμωτο αν παιξεις αλλα παει αλλου το κομματι ,πρεπει να ειναι εκει ,οσο και αναυτοι πχ αυτοσχεδιαζανε τοτε.Στην ουσια πρεπει να μαθεις απεξω το δικο τους αυτοσεχδιασμο μαλον.Τεσπα πολυ ωραια προσπαθεια και παλι.
  6. Ναι ε ,Ωραια κατσε να σενιαρω και γω ενα noname p bass που εχω για αυτη τη δουλεια.Το εχω κανει παλια σε ενα μπασο φιλου αυτο αλλα κατσε να δω τι γινεται και με το αλλο.Αν και δεν νομιζω οτι χει ακριβως το ιδιο προβλημα ,αλλα ειδωμεν .

  7. Δεν μου άρεσε. Είναι κοινότυπο σαν μελωδία και σαν στίχος. Η αλλαγή σε χαρντ αδικαιολόγητη. Η φωνή είναι καλή αλλά μου αφήνει την αίσθηση ότι προσπαθεί να τα πει όλα σωστά. Πιστεύω επίσης ότι 4 λεπτά είναι πολλά πάρα πολλά. 

    Συνφωνω απολυτα σε ολα.Τελειως σουπα σε ολα.Η φωνη ναι μεν καλη αλλα οπως λεει και ο Audiotory τη μια Πασχαλιδης πχ στο Ρεφρεν παπακωνσταντινου.Δηλ που ειναι η ταυτοτητα περα της καλαισθησιας.

      Ενορχηστρωση μια απο τα ιδια,Σολο κιθαρα ασχετη τελειως.Μα καλα αυτοι οι τυποι που παιζουν δεν καταλαβαινουν οτι αυτα που πανε να βαλουν ειναι ασχετα τελειως με το θεμα.Τι να τον κανεις τον παιχτη ετσι.Τεσπα .Φιλε θα σε στενοχωρησω.Δεν μου αρεσε καθολου ακομα και για εντεχνο ροκ.Σορυ.

  8. τώρα που το άκουσα όλο και σε σωστό ηχοσύστημα συμφωνώ απόλυτα με τον moderato.

     

    Είσαι για airplay με τη μια λέμε...

     

    Φτιαξε με γιατρε γιατι ειμαι στα απ νταουν μουχααχχααχαχα
  9. Αφου λές οτι τα πρίμα σε ενοχλούν παντού (σε όλες τις θέσεις), λογικά το "θέμα" σου είναι στο ποτενσιόμετρο του Volume.

    Είναι πιθανό η πραγματική τιμή του Volume σου να είναι απλά μεγάλη βάσει αποδεκτών ανοχών (υπενθιμίζω οτι στα ποτενσιόμετρα η συνήθης ανοχή είναι της τάξης του 20%, άρα ενα 250άρι θεωρείται φυσιολογικό να είναι απο 200 ως 300Κ).

    Ώς γνωστόν όσο μεγαλύτερη η τιμή του Volume, τόσο πιο πριμαριστή αναμένεται η έξοδος.

    Εσύ λοιπόν χαμηλώνοντας λίγο, βάζεις φορτίο στον εκάστοτε μαγνήτη και του κόβεις λίγο απο τα πρίμα του (το κλασσικό φαινόμενο που κάνει κάποιους να αναζητούν Treble bleeders).

     

    Είναι βέβαια πιθανό να σου έχουν βάλει και No-load ποτενσιόμετρα, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται.

     

    Γνώμη μου πάντως είναι οτι είναι προτιμότερο να έχεις τα πρίμα στη διάθεσή σου και να τα "κόβεις" on demand με τις διάφορες μεθόδους, παρά να τα ψάχνεις...

     

    Ο ντοκτορ ειναι πριμας ,που να δεις πως εχει κανει την τελεκαστερ του ,Ασε αχαχαχαχαχαχαχα
  10. Εδω που είμαι τώρα μπόρεσα να ακούσω λίγο την αρχή απο ένα pc speakerάκι και ρε μπαγάσα ο twin λαλάει λεμε...

     

    Ωραίο στο αργό και "απλωμένο" στύλ που το 'παιξες, αλλά θα είχε ενδιαφέρον και μια πιο γρήγορη έκδοση. Ή θα μπορούσε να γίνεται γρήγορο απο κάποιο σημείο και μετά...

     

    Θα το ακούσω καλά αργότερα όταν θα μπορώ για να σχηματίσω γνώμη.

     

    Μπράβο και πάλι ρε Γιωργο!

    Ε μα τι λεμε ρε Παναγιωτη ,και λεγαμε χθες τοση ωρα.Το twinaki για μενα ειναι ταμαμ.Μακαρι να μπορουσα να γραψω κιθαρες στο brake up του ενισχυτη.Εκει να δεις γουστα .

    Εαν το ακουγα στο ραδιοφωνο δεν θα πιστευα με τιποτα οτι το εχει γραψει Ελληνας

    τοσο πειστικο ειναι....μπραβο!!!

    Το σετ κιθαρας-ενισχυτη σκοτωνει.

    Τι λες?Να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.Χαιρομαι ,ουτως ή αλλως ειναι αμερικανια και οσο περισσοτερο πειστικο τοσο το καλυτερο.Γενικα για τον τελε twin συνδιασμο ξες εχω μονο τα καλυτερα να πω .Αφου σε προβες που παιζει πιο ψηλα ο ενισχυτης δεν χρειαζομαι σχεδον τπτ αλλο εκτος απο ενα boost και κανα δυο modulation effects.Στα περισοτερα τουλαχιστον.Αφου θεωρω το αμερικαν σαουντ της Joyo που ξαναπηρα πλεον περιτο.Απλα το εχω για μη τουιν καταστασεις ωστε να προσεγγιζω οσο μπορω αυτον το ηχο.Τεσπα πολλα ειπα παλι.
  11. Γιώργη κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!

    Μου βγάζει μια φοβερή ενέργεια! :D

    Σε ευχαριστω Δημητρη.

    Ωραίο Γιώργο, μπράβο!

    Γειτονα ευχαριστω.Πρωτη φορα δεν εχεις κατι να πεις παραπανω.παραξενο,χμχμ

    Αυτο!!

    Μπραβο Γιωργαρα!

    Τζορτζ ευχαριστω πολυ.

    Συμπαθέστατονε  ;D ;D ;D απλά σα γκρινιάρης..............κλασσική φόρμα, χωρίς κάτι που να τονίζει το προσωπικό στίγμα σου.

    Ίσως αν το παίξεις με το γρουπ αλλάξει το πράμα.

    Πάντως έχεις βρει το κουμπί της φόρμας και γράφεις πειστικά σα καλοκουρδισμένη μηχανή, κοίτα μη καταντήσεις καπιταλιστής με σπίτια στην Εκάλη και Τζιπούρες 4χ4  ;D ;D ;D

    Μητσο με εβαλες σε σκεψεις.Ειναι τραγουδι που γραφτηκε στον ηχο της τωρινης μπαντας.Παντα το εκανα και παντα θα το κανω.Δεν μπορω να εχω κοβερομπαντα ,και ετσι προσπαθω να γραφω οριτζιναλ υλικο αναλογα της περιστασης.Οχι οτι δεν γουσταρω δηλ ,αλλιως δεν θα ειχα το σχημα.Απο την αλλη πειραματιζομαι και απολαυμανω αυτο το θεικο μηχανημα που λεγεται fender twin αχχαχαχααχαχα,που για αυτα τα ασματα ειναι μανα.

      Σιγουρα το να γραφεις τραγουδια περα απο την καθε εμπνευση και αναγκη ,εχει μια μεθοδο και ειναι κατι που με τον καιρο μαθαινεται καλυτερα και βλετιωνεται.Αν το πετυχα ειναι για μενα καλο.Τεσπα θα ελεγα και αλλα σε σχεση και με τον Πανουση αλλα ας μην κουρασω το θρεντ με τα καψιματα μου και ας αφησω την μουσικη καλυτερα χωρις πολυ θεωρια.

    Πολύ καλό κι αυτό (και αν θυμάμαι καλά, με καλύτερο ήχο από τα εξίσου πολύ καλά κομμάτια που είχες ανεβάσει)!

    ΣΕ ευχαριστω Νοιζι.Παλι Addictive ειναι τα τυμπανα ,δεν ειχα ακομα τοτε το EZDRUmmer 2 .Σκεφτομαι να βαλω στα τυμπανα αυτο.Ηχητικα οτανη μιξαρω σχετικα καθαρες πηγες δεν εχω τοσο προβλημα στον ηχο και την μιξη.Οταν μπαινουν τα φαζια και οι πολλες κιθαρες εκει λασπωνει το πραγμα.Αν και το βασικο θεμα ειναι τα τυμπανα.Τεσπα το σιγουρο ειναι οτι με τον ενα η αλλο τροπο καταγραφω τις ιδεες μου.Μια χαρα δηλ.

    Μπράβο ρε Γιώργη.

     

    Σκοτώνει!

    Στρατο ευχαριστω.Να εισαι καλα ,περιμενω τα τυμπανα στο αλλο,μπας και μπορεσω να το παω λιγο παραπερα.
  12. Και γω το ξαναπροτεινω ,Την τελε του John5 και χεβι και καντρι ναουμ.

    http://www.musiciansfriend.com/guitars/squier-j5-telecaster-electric-guitar

    Και φανκ και ποπ .Γενικα παρε τελεκαστερ,χαχαχαχαχαχα

    Aσε που βλεπω τελευταιως η τελε να εισβαλει στο stonerometal κυκλωμα.

     

  13. Ναι βγηκε τελειως αβιαστα και δεν το παιζουμε με την μπαντα γιατι λενε μοιαζει με το αλλο που ειχα κανει.Αυτο το κομματι μου αρεσει μακραν περισσοτερο.Και μπορει να παχτει και ακομα πιο γρηγορα απο την μπαντα και η πενια να φυγει αλλα....οταν απο μια φαση και μετα αρχιζεις να γραφεις υλικο για ενα σχημα και το κανεις μονος σου καποιοι το δεχονται και καποιοι τσινανε.Αντε μου βγηκαν και τα ψυχολογικα παλι.αχαχχαχα Να σαι καλα ρε Τζονι.

  14.   Ενα τραγουδι που γραφτηκε πριν το τελευταιο που ανεβασα.Περισσοτερο νεοκαντρι αμερικανα σε σχεση με το αλλο.Γενικα ειχα καιρο να ασχοληθω με ηχογραφησεις και τωρα επεσα με τα μουτρα γι'υτο συμπαθατε με τα συχνα ανεβασματα.

    Σας ευχαριστω!!!

     

    https://app.box.com/s/o4yu0c5dhdmux5cucdu9e56da2cf1t82

     

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου