Προς το περιεχόμενο

vaste

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    31
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από vaste

  1. Αν βρω τροπο θα του τον παω  αν και ειναι 32 κιλα και δεν εχω τουλαχιστον για σημερα καποιον τροπο να το παω , επισης να σε ρωτησω κατι ακομα αυτος ο ενισχυτης που εχω ειναι μεταχειρισμενος και ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν ειχε καποιο προβλημα , μπορει να δημιουργηθηκε καποιο προβλημα λογο χρονου ( να καει τις τελικες λυχνιες ) ? 

     

  2. Ναι μιλαμε για τις τελικες και οχι δεν τσεκαρα το bias γιατι να σου πω την αληθεια δεν ξερω και τι ειναι , υπαρχει περιπτωση να χαλασανε απλα οι λαμπες ( για ειναι σχετικα παλιες ) και να μην εχει καποιο θεμα ο ενισχυτης  ?

  3. Δεν ξερω , την πρωτη φορα που αλλαξα λαμπες ειχα βαλει ασεταριστες , με αποτελεσμα να καψει την μια ( ενα ασχετος πωλητης μου τις εδωσε και εγω δεν ειχα ενημερωθει σωστα ) , ετσι ο τεχνικος μου ειπε να βαλω τις παλιες να δω αν δουλευει και οντως δουλευε , οποτε τον αφησα με αυτες

  4. Παλι η λυχνια .... Μαλιστα βρηκα καμενη και μια ασφαλεια παλι διπλα απο την λυχνια ( την ειχε καψει και την προηγουμενη φορα ) .Επισης την αλλαξα βαζοντας μια καινουργια αλλα την εκαψε με το που ανοιξα το standby. Μαλλον ειναι απο εκει , απλα μου κανει εντυπωση δεν θα επρεπε να εχω καποιες ενδειξεις , οτι οι λαμπες χαλανε η θελουν αλλαγη ?

     

  5. Καλησπερα παιδια , ειναι η δευτερη φορα που εμφανιζεται περιπου το ιδιο προβλημα στον ιδιο ενισχυτη , ( ashdown fallen angel dsp combo 60 ) , ολα λειτουργουν ,αναβουν ολα τα λαμπακια ,δουλευει το footswitch , αλλα δεν ακουγεται τιποτα , δηλαδη τα ηχεια ειναι νεκρα , δεν νομιζω να ειναι καμενα γιατι την τελευταια φορα που τον χρησιμοποιησα ηταν σε πολυ χαμηλες εντασεις και επισης δεν ακουσα κανεναν θορυβο η οτιδηποτε αλλο ολα ηταν φυσιολογικοτατα . Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι σε διαστημα 2 ωρων τον αναψα και υπηρξε αυτο το προβλημα . Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο τις λαμπες γιατι τις ακουγα να συντονιζουν . Υ. Γ. (Μπορει να ακουγομαι λιγο ανχωμενος αλλα τον χρειαζομαι  το σαββατο για λαιβ ) .Οποιος γνωριζει κατι θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν με βοηθουσε .Ευχαριστω πολυ :)

  6. Μαλιστα , σας ευχαριστω για τις πληροφοριες σας , για Prs μιας που εγινε και θεμα μου αρεσει αυτη http://www.thomann.de/gr/prs_se_custom_24_ts_2013.htm νομιζω πως γυρναει σε αριστεροχειρα , και οντως φιλε Alter εχεις δικαιο μονο αν θελεις κατι συγκεκριμενο αξιζει να την αλλαξεις . Απλα πχ η fender εχει αρκετες κιθαρες lefthanded σε αντιθεση με αλλες εταιριες που εχουν ελαχιστες .

  7. Θα σου απαντήσω στο ερωτημα σου , καποιες κιθαρες οπως οι strat μπορεις να τις αγορασεις αριστεροχειρες δεν υπαρχει και μεγαλο θεμα στην τιμη και στην επιλογη, αλλα p x οι prs ειναι πανακριβες για αριστεροχειρα και ειναι ελαχιστες. Επισης δεν ειναι μονο η τιμη το θεμα αλλα και η γκαμα  , αριστεροχειρες κιθαρες απο την μανα τους ειναι ελαχιστες σε σχεση με της δεξιες .

  8. Καλησπερα... ενδιαφερομαι για μια ηλεκτρικη κιθαρα αλλα ηθελα να ξερω αν μπορω να παρω μια δεξιοχειρα ηλ.κιθαρα και να την κάνω αριστερόχειρα , οπως ο hendrix εδω

    . Οσο και να το εψαξα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη , εαν γνωριζει κανεις κατι ας μου πεις , Ευχαριστω ...
  9. φιλε σε ευχαριστω πολυ , με κατατοπισες ακριβως εκει που ηθελα , οντως το κυριο προβλημα μου με το dis ηταν οτι χανεται ο ηχος μου μεσα στην πολυ "βαβουρα" ( sustain οπως το λες και εσυ ) , οποτε ενα καλο overdrive θα ηταν οτι πρεπει πιστευω .

  10. O ηχος του καθενος ειναι καθαρα προσωπικο θεμα , π χ εσενα σου αρεσει το Big Muff ενω εμενα οχι , οποτε δεν υπαρχει κατι να αναθεωρησω , και εχω πει ηδη οτι δεν θελω να εχει πολυ σκληρο ηχο , αρα τι να το κανω το sustain

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου