Προς το περιεχόμενο

bb-king

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    26
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από bb-king

  1. λοιπον, εχω μια fender stratocaster! παιρνει ενα διπλο στην κατω θεση, ενα μονο στη μεση και ενα μονο πανω! σκεφτομαι να τους αλλαξω και να βαλω seymour duncan! θελω εναν για μπλουζ, εναν με γλυκο καθαρο και εναν για καλη παραμορφωση!

    ακουω προτασεις! :)

  2. Οι slinky που κυρίως έχω χρησιμοποιήσει μου άρεσαν πολύ στον ήχο και την καθαρότητά τους (brilliance) !

    Επίσης είχαν πάρα πολύ καλό κράτημα ιδιαίτερα στα bendings κάτι που με ενθουσίαζε !!! Και μου φαινόταν πολύ εύκολες -  "ελαστικές" στα σηκώματα !!! Απλώς Θεωρώ ότι ήταν μακράν οι χειρότερες στην διάρκειά τους.... 5-10 λεπτά σε εμένα !!! Είπαμε έχω τοξικά χέρια !!!

     

    χαχαχα δεν πειραζει που εχεις τοξικα χερια, θα γλιστρανε καλυτερα τα σολα σου :Ρ

    μηπως ξερεις καμια καλη μαρκα χορδων που να εχουν και καλη ποιοτητα ηχου και αντοχη??

  3. θα πρέπει να κοιτάξεις τα στέρεο εφέ όπως το corus και δεν ξέρω και'γω τι άλλο,από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι χρησιμεύει κάπου αλλού το στέρεο(για live μηλάω πάντα)

     

    ναι κι εγω για λαιβ ρωταω! ενταξει σε ευχαριστω πολυ!

  4. Γιατι να το κανεις αυτο?Καταρχην ο μονος λογος για να συνδεσεις στερεο την πεταλιερα σου ειναι να εχεις ΣΤΕΡΕΟ ΕΦΕ.Εχεις τέτοια εφέ?

     

    ρε παιδι μου παιζω πχ σε ενα λαιβ! η πεταλιερα εχει δυο εξοδους (L/MONO και R) και λεω αντι να βαλεις δυο καρφια και να τα στειλεις στην κονσολα να παρεις ενα Ycable και να κανεις την ιδια δουλεια!

  5. "Κιθαρίστας με στρατοκάστερ αναζητεί μπασίστα για να συμπληρώσει 5.1" χεχε  ;D ;D ;D

     

    bb-king αυτό που λένε τα παιδιά είναι ότι το καλώδιο μόνο του χωρίς να πειράξεις τα ηλεκτρικά της κιθάρας δεν θα κάνει αυτ όπου θες

     

    ναι κι εμενα μονο με σφαξιμο με ειπαν γινεται οποτε αστο καλυτερα!

    τι ειναι το 5.1?

  6. για να πετυχει αυτο με το Υcable πρεπει να παρεις ενα στερεοφωνικη εισοδο jack για την κιθαρα και να συνδεσεις στο ενα καναλι τον ενα μαγνητη και στο αλλο καναλι τον αλλο. Μονο ετσι θα δουλεψει....αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι θες κατι τετοιο? Δλδ ο neck δεν θα παιζει ποτε βρομικα? και θα σολαρεις μονο με τον bridge???? και η μεσαια θεση παπαλα?????

     

    θελω απλα να το δοκιμασω! τι εννοεις στερεοφωνικη εξοδο? και πως θα συνδεσω στο ενα καναλι ενα μαγνητη και ενα στον αλλο?:/

  7. Παραμπερδευεσαι,παρε ενα Α/Β ΒΟΧ να καμεις δουλεια σου και ασε τις,αποτυχημενες ετσι κι αλλοιως,πατεντες (καμμια στερεο κιθαρα δεν πετυχε στην ιστορια των...κιθαρωνε...ολες εχουν μετατραπει σε ΜΟΝΟ).

     

    τι ειναι το a/b box?

  8. δες πως είναι και απο μέσα

     

    PhonePlugStereoConnect.gif

     

    το stereo βύσμα θα πάει στην (μονταρισμένη) κιθάρα και θα "σπάσει" σε δυο μονοφωνικά (κλασσικά) βύσματα που το καθένα θα πάει εκεί που θέλεις.

     

    μαλιστα.. σε ευχαριστω πολυ! που μπορω να βρω τετοιο βυσμα?

  9. εσυ μετά θα πρέπει το stereo βύσμα που θα βάζεις στην κιθάρα (το πάνω στο σχήμα)

    220px-Jack_plug.png

    να το διαχωρίσεις σε δυο mono (το κάτω στο σχήμα) που θα τα οδηγήσεις εκεί που θέλεις.

     

    συγνωμη αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος, που τα βαζω αυτα τα καλωδια? στην πεταλιερα?:/

  10. Φίλε μου έχεις σκεφτεί ότι η δουλειά που θέλεις να κάνεις γίνεται με ένα γύρισμα του επιλογέα μαγνητών και ένα πάτημα ενός κουμπιού;

    Επίσης έχεις budget για δύο ενισχυτές - μόνο για αυτή τη δουλειά;

     

    ναι εχω πολλους ενισχυτες! πως μπορω να το κανω αυτο που λεω?

  11. γινεται να εχεις μια κιθαρα συνδεμενη με πεταλιερα η με οτιδηποτε αλλο που να εχει distortion, και να κανεις παραδειγμα τον neck pickup να εχει καθαρο ηχο και τον bridge pickup να εχει distortion χωρις να αλλαζεις καναλι απο την πεταλιερα ή απο το πεταλακι, δηλαδη κουνοντας μονο το κουμπι που αλλαζεις τους μαγνητες???

  12. οταν τελειωνει καποιος τις σπουδες του πανω στη μουσικολογια στο πανεπιστημιο της ελλαδας, τι πτυχια εχει εξασφαλισει? επισης πως μπορει να φυγει στο εξωτερικο και να ασκησει εκει το επαγγελμα του σαν μουσικος, χοραρχης ή συνθετης?

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου