Προς το περιεχόμενο

squank

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από squank

  1. Έχω έναν Ghia κεφάλι. Στο σπίτι δεν μπορώ να τον ανοίξω πάνω από το 9:30 η ώρα με τίποτε ενώ ανοίγω τον (επίσης δυνατό) Koch Studiotone στο 10 ή ακόμη και στο 11 όταν λείπουν οι γείτονες. Ο Ghia είναι κατά τη γνώμη μου πολύ δυνατός για σπίτι (δεν είναι μόνο θέμα έντασης αλλά και του voicing του ενισχυτή).

     

    Για πρόβα ο Ghia είναι επαρκέστατος όπως και για μικρά live, σε μεγάλους χώρους θα μπει ούτως ή άλλως μικρόφωνο.

     

    Δεν έχω ακούσει τον M12 αλλά νομίζω ότι θα είναι επαρκέστατος για όλες τις χρήσεις. Αν κρίνω από τα 18 watt του Ghia και τα 12 θα φτάνουν μια χαρά (εξάλλου όλοι λένε ότι έχει αβέρτα headroom).

     

    Ευχαριστω για την γρηγορη αποκριση.

    Σε αυτη την ενταση που λες για το σπιτι εχει τον ηχο σου αρεσει ή θελει κι αλλο για να σε ικανοποιησει;

     

    Ξερω οτι μπορει να ζηταω πολλα ,αλλα λογω του οτι δεν εχουμε πουθενα αντιπροσωπο ή μαγαζι που να εχει stock (και η αληθεια ειναι οτι παραξενευτηκα κιολας πολυ που βρηκα μουσικους στην Ελλαδα να εχουν ) θα το εκτιμούσα αν μπορουσα καπου καποια στιγμη να  ακουσω οποιο απο τα μοντελα ειναι διατεθειμενος ο ιδιοκτητης τους να το δεχθει.

     

     

  2. Χαιρετω ολους ,ειμαι καινουργιο μελος ,και ο λόγος που εγγραφηκα ήταν αυτο το θέμα.

     

    Σκεφτομαι πολύ σοβαρα την αγορα ενος dr z και ειμαι αναμεσα σε M12 &  Carmen Ghia.

     

    Αναγνωρίζω οτι η τελευταια δημοσίευση ειναι αρκετους μήνες πριν αλλα θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα αν μπορουσαν οι χρήστες να μου δωσουν μερικες πληροφορίες ακομα, π.χ. χρηση στο σπιτι, gigs , προβες κλπ.

     

    Ποσο δυνατη ειναι η ενταση του για οικιακη χρηση;

     

    Ευχαριστώ

     

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου