Προς το περιεχόμενο

kwstas79

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7.285
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Αναρτήσεις από kwstas79

  1. Στις 2/9/2023 στις 12:00 ΜΜ, kwstas79 είπε

    Καλορίζικα, εγώ βρήκα τα μικρά τους αδερφάκια, τα 3,5, μισοτιμής σχεδόν αχρησιμοποίητα, και τα πήρα. Βάλιουμ φορ μανεη λέμε. Ίσως πάρω και το συνοδευτικό sub8 κάποια στιγμή, θα δείξει.

    Ευπειθώς αναφέρω πως το συνοδευτικό sub8 ευρέθη σχεδόν μισοτιμής, ετσιμπήθη με συνοπτικάς διαδικασίας και εγκαταστάθη πάραυτα. Του έκοψα βέβαια το γκέην στο 1/4 περίπου διότι ΒΡΟΝΤΑΕΙ.

    • Like 1
  2. 23 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

    Δεν ήξερα ότι η Σάττι είναι και ηθοποιός. Και όμως, ορίστε 16 χρόνια πριν από το μακρινό 2008

     

     

    Μάλιστα. Μετά την τρομερή της επιτυχία στο γυαλί και τον φρέσκο πανωλεθρίαμβο στην γιουροβύζγιων, το μόνο που της απομένει είναι να ανοίξει OF. Θα με συγχωρέσετε οι νέοι, αλλά πάω να ξαναπλύνω τα αυτιά μου με το Three of a perfect pair.

    • Χαχα 1
  3. Η απίστευτη ποιότητα σε κάποια κανάλια του εσυσωλήνα είναι και ένας από τους λόγους που το προτιμώ από την τηλεόραση. Πλέον, το χαζοκούτι δεν το έχω καν συνδέσει με δορυφορικό πιάτο, το χρησιμοποιώ ως (μεγαλούτσικο) μόνιτορ...

     

    Αναφέρομαι καί στην ποιότητα της εικόνας αλλά και κυρίως στην ποιότητα της παρουσίασης και της δουλειάς που έχει ρίξει ο εκάστοτε δημιουργός.

    • Συμφωνώ 3
  4. 18 λεπτά πριν, kosthrash είπε

    Off topic imho το παρεξηγημένο metalzone είναι κατεμε το καλύτερο booster...

    Δεν κρίνουμε φίλος, αλλά είναι σαν να πάρω ένα τζιεσεξαρ εφτάμισι για να πηγαίνω στην λαϊκή και να κρεμάω τις σακκούλες στα κλιπονς.

    • Χαχα 3
  5. 4 ώρες πριν, fenderiarhs είπε

     

    Νεοι οριζοντες ανοιγουν με αυτη την προταση την οποια βρισκω εξαιρετικη. Μεταλ ζωον δεν εχω μπορω ομως τα εσοδα απο την πωληση ολου του εξοπλισμου να μετουσιωθουν σε ενα ολοκληρο κοτετσι μεταλ ζωων. Ισως μπω κ στο βιβλιο Γκινες, πουλωντας τα ολα προς περιπου 8Κ να γινω ο ανθρωπος με τα 800 μεταλ ζωα στο σπιτι του. 

    Πλάκα-πλάκα βλέπω πόσο τα πουλάνε τα μεταχειρισμένα μέταλ ζωα στο γερμανιστάν και γελάω και κλαίω ταυτόχρονα 

  6. Έχεις μια κιθάρα που έχεις σκεφτεί ότι θέλεις να σε θάψουν με αυτή επειδή σε βολεύει απίστευτα; Ε, κράτα μόνο αυτήν και πούλα τα υπόλοιπα. Άντε, επειδή είμεθα και χουβαρνταδες, κράτα και ένα μεταλ ζώον.

    • Χαχα 1
  7. Οι διακοπές συνήθως οφείλονται σε χαλασμένο καλώδιο ή input jack. Ο θόρυβος (αν εννοείς κάτι σε παράσιτα - χράτσα χρούτσα) πάλι συνήθως οφείλεται σε χαλασμένο ή βρώμικο ποτεσιόμετρο. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ένα άλλο καλώδιο αρχικά, και μετά να πάρεις ένα σπρεϊ επαφών και να ρίξεις στο input jack και στο ποτεσιόμετρο του ενισχυτή σου.

    • Like 1
  8. Στο γερμανιστάν, τα πράγματα είναι ακόμα ελεγχομενα, και με αυτο εννοώ πως δεν θα ακούσετε από τα mainstream μέσα πως 2 μαυριδεροί με κελεμπίες έπαιζαν μέρα μεσημέρι ξιφασκία έξω από το σταθμό τραίνου του Μπάμπεργκ. 

    • Συμφωνώ 1
  9. 2 λεπτά πριν, harilatron είπε

    Αυτή παιδί μου μπορεί να θέλει φρεντοτσινο με γάλα αμυγδάλου,  πεπερονι και 4 τυριά. Που να φτιάξω τέτοιο πρα(γ)μα. 

    Ξέρω μια ταινία με τέτοιο σενάριο, το νου σου Χαρίλατρε.

    • Like 1
  10. 37 λεπτά πριν, LK είπε

    Δεν χρειάζεται. 

    Τα σύνορα ανοιχτά είναι για όποιον το επιθυμεί. 

    Ώπα, οπενμπορντεράκης και σεις κύριε Λάκη μας; Δηλαδή μπορώ εγώ να φύγω από το Μενίδι και να πάω Μαρούσι χωρίς διαβατήριο; ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ

    • Χαχα 1
  11. 4 ώρες πριν, LK είπε

    Κατανοώ απόλυτα την οικονομική μετανάστευση , αλλά εγώ εκτός Ελλάδος δεν θα μπορούσα να ζήσω.

    Θα μπορούσα δηλαδή, αλλά θα ήμουν δυστυχισμένος.

    Για βόλτα, οκ, θα πήγαινα.....αλλά όχι να ζήσω.

    Ε καλά, όσοι μετανάστευσαν δεν το έκαναν για να γνωρίσουν τον κόσμο, για τα λεφτά το έκαναν ή για να ξεφύγουν από τα χρέη τους στην ελλάδα ( ξέρω κάτι περιπτώσεις πραγματικά... ποινικές).

  12. Πριν φύγω για τα ξένα, την είχα δει σώγαμπρος για λίγα χρόνια έμενα στο πατρικό της συζύγου στα ιστορικά Ψαχνά, το μέρος που φημίζεται παγκοσμίως για τους καλούς του ανθρώπους. Πέρα από την πλάκα, είναι χλιδή να έχεις την θάλασσα στο τέταρτο και τα βουνά στο μισάωρο από το σπίτι σου, μου λείπει πάρα πολύ η όλη φάση... Η πλάκα είναι πως ανάλογη φάση είναι και το πατρικό μου, απλά από την άλλη μεριά (βοιωτία).

    • Like 1
  13. Στις 15/4/2024 στις 7:13 ΠΜ, LK είπε

    Έχω στο storage μια sound blaster live 1024

    Χαλαρά η αγαπημένη μου κάρτα εποχής, ήμουν πτωχός το '99 μα την πήρα και δεν το μετάνοιωσα ποτές. Το συνοδευτικό software που έδινε η creative σε cd ήτο για αρχόντους.

    • Συμφωνώ 2
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου