Προς το περιεχόμενο

block

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    298
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από block

  1. Πάντως παιδιά εάν κάποιος ενδιαφέρεται για έργα τέχνης (σκαλίσματα) στο σώμα/μπράτσο  της κιθάρας του ξέρω επαγγελματία σκαλιστή που αναλαμβάνει τέτοια δουλειά . Όποιος θέλει ευχαρίστως να του στείλω με πμ τα στοιχεία του .

     

  2. Είπα να κάνω μία αναβάθμηση στην jazzmaster μου , πήρα μαγνήτες αμερικάνικους  , alpha ποντεσιόμετρα και orange drops πικνωτές . Τα έβαλα όλα καλά , τακτοποιημένα και σωστά . Έχω όμως τα εξής προβλήματα

    1) Ο πάνω επιλογέας ενώ ενεργοποιήτε κανονικά  δεν παίζει το tone το volume καθώς όταν τα αγγίζω ακούω τρομερό θόρυβο

    2) Ακούω πολύ μα πολύ θόρυβο .

     

    ( μάλλον γείωση ? )

     

    Τι να κάνω ?

  3. 2πλό με θωράκιση εννούσα ότι είναι ενωμένο . Με πείσατε γιατί βαριέμαι κιόλας να ψάχνομαι θέλω να τελειώνω με την κιθάρα . Μπορώ να βάλω κάτι χρωμματιστά λεπτά που έχω χωρίς θωράκιση δηλαδή  ?

    Δεν είμαι High end / ψείρας , θέλω να κανω την δουλειά μου σωστά και είπα ότι ίσως το cloth wire είναι μέρος αυτής τίποτα άλλο  .

     

     

  4.  

    Πήγα σε κάποια "ηλεκτρονικά" μαγαζιά στην Αθήνα και δεν βρήκα κάτι !!! Πήγα και σε γνωστό μαγαζί με κιθάρες και μου ζήτησαν 13 ευρώ για ένα ποντεσιόμετρο .

    Τέλος πάντων βρήκα ένα δυκτιακό μαγαζί στην το www.musikding.com .

    Δέν ξέρω όμως ποιόν τύπο σε διάμετρο/ύψος ποντεσιόμετρα να πάρω(για jazzmaster) το μόνο που ξέρω είναι 1 meg , έχουν διαφορά τα alpha από τα cts ? αυτός έχει μόνο alpha από αυτά ποιά να πάρω δεν έχω ιδέα . Πικνωτές ποιούς ? Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια link απο αυτόν με τα υλικά που θέλω ? Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί ? αν ναι σε πόσες ημέρες τα πήρε ?

    Ευχαριστώ 

  5. Πήγα σε κάποια "ηλεκτρονικά" μαγαζιά στην Αθήνα και δεν βρήκα κάτι !!! Πήγα και σε γνωστό μαγαζί με κιθάρες και μου ζήτησαν 13 ευρώ για ένα ποντεσιόμετρο .

    Τέλος πάντων βρήκα ένα δυκτιακό μαγαζί στην το www.musikding.com .

    Δέν ξέρω όμως ποιόν τύπο σε διάμετρο/ύψος ποντεσιόμετρα να πάρω το μόνο που ξέρω είναι 1 meg , έχουν διαφορά τα alpha από τα cts ? αυτός έχει μόνο alpha από αυτά ποιά να πάρω δεν έχω ιδέα . Πικνωτές ποιούς ? Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια link απο αυτόν με τα υλικά που θέλω ? Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί ? αν ναι σε πόσες ημέρες τα πήρε ?

    Ευχαριστώ 

  6. Νομίζω ότι pots έχει το Μουσικόραμα στη Μπόταση. Εαν βρείς, πές το μου και μένα (γιατί βαριέμαι να κατεβαίνω Αθήνα χωρίς λόγο)

     

    Ναί έχει νομίζω όμως εάν δείς τιμή όντως δεν θα υπάρχει λόγος να κατέβεις Αθήνα   :o ???

     

    Πόσες ημέρες κάνει η αποστολή απο Guitar Parts Resource ?

  7. "Διόρθωση"

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά ....

    To σώμα είναι japan

    To pickguard είναι allparts

    Το μεταλλικό που "κρατάει" τα pots του rhythm είναι japan .

    Οπότε ?

     

    Όσο αφορά τα αμερικάνικα pots που πάνε στο pickguard  μιλάμε για μεγαλύτερα , το οποίο λύνετε με ένα παραπάνω άνοιγμα των τρυπών ?

     

     

  8. Καλή χρονια σε όλους .

    Ξέρει κανένας πού μπορώ να βρώ  ηλεκτρικά τις jazzmaster εκτός απο τους μαγνήτες και ίσως τους πυκνωτές ?

     

    # (1) 1M Pot, Linear (CTS)

    # (1) 1M Pot, Audio (CTS)

    # (1) 1M Mini-Pot, Linear (CTS)

    # (1) 50K Mini-Pot, Audio (CTS)

    # (1) Capacitor, 0.02µF

    # (1) Capacitor, 0.03µF

     

    Τί τιμές να περιμένω για τα ποντεσιόμετρα ?

    Ίσως από κανένα μαγαζί στο νετ στην Ευρώπη αλλά με γρήγορη αλλά απλή αποστολή  ?

    Ευχαριστώ ...

  9. Το προβλημα μαλλον ειναι στην ασφαλεια τροφοδοσιας.

    Τα electribe δεν εχουν την κλασσικη γυαλινη αλλα ειναι υπο μορφη αγωγου , κολλημμενη πανω στο PCB. Το μηκος τους δεν ξεπερναν τα 2 χιλιοστα.

    Δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω να την εντοπισεις αλλα αν εισαι τυχερος και την βρεις , μπορεις να καταλαβεις με ενα πολυμετρο αν εχει καει.

    Συνιθως καπου πανω στο PCB γραφει FUS ή FUSE ή αλλες παραλλαγες της λεξης αυτης.

    Ελπιζω να βοηθησα.

     

    Σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά λέω να μήν πειράξω τίποτα .......... θα το αναλάβει κάποιος που θα είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του επί πληρωμή  ;).

  10. Μη  μου πεις οτι προβλημα ειναι οτι ανοιγει κανονικα, αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη και δεν παραγει κανενα ηχο?

    Αν ειναι αυτο , τοτε καλως ορισες στο club μας.

    Anyways, αναφερε το προβλημα σου μπορει να υπαρχει λυση.

     

    Το πρόβλημα δυστυχώς το δημιούργησα εγώ .

     

    Όλα ξεκίνησαν ώς εξής .

     

    Έβαλα το korg στην πρίζα με ένα μετασχηματιστή τυχαία που βρήκα και δεν δούλευε , νόμιζα ότι είχε ξεκολήσει όπως και παλιότερα απο την πλακέτα το καρφωμένο βύσμα τροφοδοσίας . Το άνοιξα για να το φτιάξω αλλά είδα ότι ήταν οκ . Θυμήθηκα όμως ότι ο μετασχηματιστής αυτός ήταν κουκουρούκου και πρίν ακόμα κουμπώσω το korg δοκίμασα άλλο και δούλευε . Έτσι αφού δούλεψε πήγα να το κλέισω χωρίς όμως να το βγάλω απο ΄την τροφοδοσία !@#$!@#$ . Κατά το κλείσιμο άκουσα ένα "τσάφ" και από τότε τίποτα .

     

    Αυτά ........ μακάρι να φτιάχνεται .

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου