Προς το περιεχόμενο

orfeas_

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από orfeas_

  1. Τι άλλο θα ακούσουμε... μόνο αν κάνεις φροντιστήρια Dennys θα μπορέσεις να πάρεις πτυχίο που αξίζει... μάλλον ο κύριος blue monk διατηρεί φροντιστήριο, δεν εξηγείται αλλιώς, γι αυτό αναμοχλεύει τη συζήτηση.

     

    Το εξαντλήσαμε πια το θέμα των Κολλεγίων - είπαμε, ειναι αναγνωρισμένα και στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση όσον αφορά τα επαγγελματικά προσόντα.

    Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμο- ας πάρουν τις θέσεις εργασίας οι καλύτεροι απ' όπου κι αν προέρχονται.

    Μην λέμε ότι θέλουμε όμως για τα πτυχία των Κολλεγίων.

  2.  

     

    Ευχής έργο. Αρκεί να διαθέτει κάτι τις, όχι μόνο για τα προ αλλά και τα μεταπτυχιακά. Ασε δε που δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι απο το ίδιο υλικό και ίσως να μη θέλουμε ή μπορούμε να γίνουμε όλοι επιστήμονες.

     

     

    Επίσης το να χρησιμοποιείς το Word δεν σε κάνει συγγραφέα. ::)  

     

    Απο τη μια υποτιμάς τις εφαρμοσμένες τέχνες και απο την άλλη αγνοείς το ότι εδω μιλάς με μουσικούς. Πράγμα που μπορεί να δημιουργεί διαφορετική επιρροή στις προτεραιότητες του φίλου. Μουσική τεχνολογία και όχι ειδικά ηχοληψία, σπουδάζουν όσοι έχουν το σαράκι του μουσικού. Πρωτίστως για να δουλέψουν σωστά τη δική τους μουσική.

     

    Να διευκρινίσω πως ΔΕΝ υποστηρίζω πως υπάρχουν δουλειές στον τομέα όπως υποστηρίζουν πολλές σχολές (αν και έχω διδάξει σε κάποιες απο τις μεγαλύτερες της Αθήνας). Αντιθέτως.

    Θεωρώ πως ο τομέας δεν προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση σαν υπάλληλος, καθως ο χώρος είναι κορεσμένος. Μπορείς όμως να γίνεις επιχειρηματίας. Προϋποθέτει όραμα και επιχειρηματική σκέψη όμως.

    Αν όμως κάποιος (μουσικός) θελει να μάθει, ΜΠΟΡΕΙ.

     

    Συμφωνώ σε πολλά με τον Υameth - απ'ότι φαίνεται ότι γνωρίζει το χώρο.

    Θέλω να πω ότι το Μητροπολιτικό ειναι ένα Κολλέγιο υψηλού επιπέδου και όσοι είναι κατά της ιδιωτικής εκπαίδευσης ας πουν ότι θέλουν. Επίσης να σας πω ότι σε αντίθεση με αυτό που νομίζετε, τα πτυχία Bachelor του συγκεκριμένου Κολλεγίου (και πολλών άλλων) αναγνωρίζονται επαγγελματικά και στην Αγγλία αλλά και στην Ελλάδα (μέσω ΣΑΕΠ). Επομένως καλό θα ήταν να σταματήσει αυτή η αντίληψη "πας Κολλεγιο?" "πρόσεχε γιατί δεν αναγνωρίζεται το πτυχίο σου". Αυτό βέβαια ισχύει αν κάποιος θέλει να δώσει ΑΣΕΠ και να μπει στο Δημόσιο. Αλλιώς, στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για να βρεις δουλεια και με ενα "απλο" bachelor....

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου