Προς το περιεχόμενο

Rattlehead

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    84
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Rattlehead

  1. 8)

     

    1. Paradise Lost - Two Worlds

    2. Blaze - Will To Win (!?)

    3. Kreator - Alive Again

    4. Rage - Set This World On Fire

    5. The Beatles - Little Child

    6. Red Hot Chilli Peppers - Scar Tissue

    7. Carpathian Forest - The Suicide Song

    8. Led Zeppelin - You Shook me

    9. Blind Guardian  - Traveler Of Time

    10. Emperor - The Wanderer

    11. Arch Enemy - Heart Of Darkness (live)

    12. Grave Digger - Ocean Of Blood

    13. Cynic - The Circle's gone

    14. Meshuggah - Autonomy Lost

    15. Anathema - Destiny is Dead

    16. Metallica - Jump In The Fire

    17. Iron Maiden - Aces High

    18. Morbid Angel - Fall From Grace

    19. Arch Rival - Revolution (?!)

    20. Robert Plant & Alison Krauss - Rich Woman

  2. Κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα εξειδικευμένα στον καθαρισμό της τοστιέρας (αν πας σε ένα μαγαζι το πιθανότερο είναι να έχουν κάποιο απ'όλα) αλλά πρόσεξε γιατί μερικά δεν είναι "συμβατά" με ξύλο maple.

  3. Ellie Davis of BBC 6 Music reports that promoters are taking action after tickets for a rumored LED ZEPPELIN comeback gig are being advertised.

     

    Despite no official confirmation from the band, hotel and ticket packages are being sold for upwards of £269 for gigs at London's O2 Arena.

     

    The company offering the deal has now been reported to the Department of Culture, Media and Sport (DCMS).

     

    Promoter Harvey Goldsmith has issued a statement to warn the fans not to fall victiom to ticket touts.

     

    "There have been at least four events advertised which I suspect either don't exist or where no tickets are on sale or indeed dates finalized," he said. "These are the very people whom our industry has spent over a year trying to convince the DCMS to instigate outlawing.

     

    "The media should consider the consequences of giving credibility to those who rip the public off.

     

    "There are NO packages or tickets for some the events advertised at all, nor do some of the events even exist. We are concerned that the public will be fleeced. The bottom line is that unless official adverts have appeared for concerts, tickets are not on sale. Do not buy from unauthorized sources."

     

    There is still no official word on whether LED ZEPPELIN's rumored comeback will happen.

     

    http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=79924

  4. Eπίσης ο Μαυρομουστάκης στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να είναι συνεργάτης του Telesound (το λέω because ο υπεύθυνος πωλήσεων του Telesound με παρέπεμψε στον Μαυρομουστάκη) με είπε oτι "ο αντιπρόσωπος στην Αθήνα δε φέρνει τις κόκκινες εφτάχορδες" (το λέω επειδή είπες ότι σε ενδιαφέρει το κόκκινο χρώμα).

     

    Αποκλείεται... είχε μια κρεμασμένη όταν πήγα.

    Κόκκινη εφτάχορδη; Αυτό που λέω εγώ πάντως είχε γίνει μέσα Μαίου...

     

    Εγώ πήγα αρχές Δεκέμβρη... δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν 7χορδη η κόκκινη hellraiser που είδα όμως... αλλά έτσι που στο είπε είναι πολύ γενικό... κόκκινες 7χορδες υπάρχουν σε 3 μοντέλα... τη hellraiser' date=' την omen extreme (που υπήρχε σίγουρα, την έχει και στη βιτρίνα) και το signature του Loomis... πάντως ο υπάλληλος εκεί μου είπε ότι ποτέ δεν έχει έρθει το signature του Loomis στην Ελλάδα, μπορεί να εννοούσε αυτή... ένα τηλέφωνο πάντως θα σου λύσει τις όποιες απορίες... http://www.telesound.gr/[/quote']Ίσως να εννοούσε την κόκκινη Hellraiser γιατί τον ρωτούσα γενικώς για τις ακριβές, Hellraiser και Loomis. Η Loomis πάντως δεν έχει έρθει σίγουρα στην Ελλάδα. Aν είχε έρθει θα το είχα μάθει γιατί την παρήγγειλα από το Μάιο μπεκεκε :lol: :lol:

  5. Eπίσης ο Μαυρομουστάκης στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να είναι συνεργάτης του Telesound (το λέω because ο υπεύθυνος πωλήσεων του Telesound με παρέπεμψε στον Μαυρομουστάκη) με είπε oτι "ο αντιπρόσωπος στην Αθήνα δε φέρνει τις κόκκινες εφτάχορδες" (το λέω επειδή είπες ότι σε ενδιαφέρει το κόκκινο χρώμα).

     

    Αποκλείεται... είχε μια κρεμασμένη όταν πήγα.

    Κόκκινη εφτάχορδη; Αυτό που λέω εγώ πάντως είχε γίνει μέσα Μαίου...
  6. Ο αντιπρόσωπος ελλάδας σύμφωνα με το site της Schecterείναι η Telesound. O Ντούκας δεν ξέρω αν τις φέρνει μέσω αυτών ή ανεξάρτητα' date=' πάντως αν σας φέρει ο δρόμος προς Γιάννενα αξίζει να τον προτιμήσετε. Ο Τσιτιρίδης λογικα τις φέρνει μέσω της telesound.[/quote']+1

     

    Τις Loomis signature τις περιμένουνε τέλη Σεπτεμβρίου-Αρχές Οκτωβρίου αλλά παίζει να έχουν προπωληθεί όλες λόγω της μεγάλης ζήτησης και της μικρής παραγωγής..!

     

    Eπίσης ο Μαυρομουστάκης στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να είναι συνεργάτης του Telesound (το λέω because ο υπεύθυνος πωλήσεων του Telesound με παρέπεμψε στον Μαυρομουστάκη) με είπε oτι "ο αντιπρόσωπος στην Αθήνα δε φέρνει τις κόκκινες εφτάχορδες" (το λέω επειδή είπες ότι σε ενδιαφέρει το κόκκινο χρώμα)...

     

    anyway μπορείς να ρωτήσεις τους δύο προαναφερθέντες για κάποιες πληροφορίες σχετικά με τιμές κτλ, απαντάνε και οι δύο σε emails:

    Σ.Ντούκας (Ιωάννινα): www.guitars.gr

    Telesound: www.telesound.gr

  7. όντως αν παίζεις με πεταλάκια/πεταλιepa οι Fender είναι σχεδόν μονόδρομος... Ειδικά οι marschall ακούγονται τελείως μάπα! Παρόλα αυτά, αν και προς το παρόν κi έχω το συνδιασμό Fender-πεταλιέρα, θα προτιμούσα τη βρωμιά ενός Mesa ή ένος ENGL.. 8)

  8. Καλά μερικοί είναι για φάπες.

    Κι εγώ πήγα πρόσφατα στον Μαυρομουστάκη στη Θεσ/νίκη για να πάρω ένα damper pedal για το keyboard μου.

     

    Το παιδί δεν ήξερε και πολλά' date=' μου έφερε ένα volume pedal και επέμενε ότι κάνει την ίδια δουλειά. Δεν τον παρεξηγώ καθώς φαινόταν αγχωμένος (παρουσία αφεντικού) και κατάλαβα ότι είχε απλά άγνοια.

     

    με τα πολλά παρεμβαίνει το αφεντικό και εξηγεί στο νεαρό τι ζητάω. Μου κατεβάζει ένα pedal της Kawai, με

    βύσμα 13-pin νομίζω.

    Του εξηγώ ότι θέλω ένα απλό που να βγαίνει σε απλό καρφί κι εδω αρχίζει το πανηγύρι.

     

    -"Δεν υπάρχει τετοιο πράγμα.Έρχεται ο κάθε αρχάριος και ζητάει ότι να'ναι χωρίς να ξερει".

     

    - "Μα τι λέτε, σχεδόν όλα τα πεταλάκια εκτός από αυτό με καρφί βγαίνουν"

     

    - " Όχι, αυτό θα πάρεις, και θα αλλάξεις μόνος σου την

    έξοδο του. Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς στο εμπόριο"

     

    -Εδώ τα πήρα: "Πως δεν το χεις κλείσει ακόμα το μαγαζί σου ρε, αυριο πρωι θα σου φέρω φυλλάδια από κάθε μουσικό οίκο στη θεσ/νίκη με τέτοια πεταλάκια"

     

    -και μου απαντάει το εξής (grand finalle) : Ρε μάθε πρώτα να παίζεις, και άσε τα μυστήρια πεταλάκια, που μου την είδατε όλοι.

    [/quote']Κι εγώ κάτι αντίστοιχο, πήγα στον ίδιο, ψάχνωντας μία συγκεκριμένη κιθάρα, την Schecter C7 Loomis. Είχε έξω την "απλή" Hellraiser που η βασική της διαφορά πέρα από τα ξύλα είναι ότι δεν έχει Floyd Rose. Ε, πάω μέσα λοιπόν και του λέω ότι θέλω την την 7χορδη Schecter Hellraiser αλλά το καινούριο μοντέλο του Loomis που έχει Floyd Rose. Μετά από μια αντίδρασή του στυλ "πω τι θες τώρα κι εσύ ρε φίλε" μου λέει ότι δεν την έχει και μου λέει και το εξής θεικό: "Ε τι να το κάνεις το Floyd Rose, η 7χορδη είναι για ρυθμικά, δεν είναι για να παίζεις σόλα" 8O

     

    Τέλοσπάντων δεν έκατσα να σχολιάσω ή να τον πείσω για το αντίθετο αλλά απλώς του είπα ότι δε με πειράζει, θέλω να την παραγγείλω όπως και ναχει. Και ποια ήταν η απάντηση... "Ε, τι να την παραγγείλω, για να πάρεις μόνο εσύ και κανά δυό ακόμα; Δε με συμφέρει!" 8O Παρεπιμπτόντως μετά από μερικές μέρες που επικοινώνησα με το Telesound στην Αθήνα (ο Μαυρομουστάκης στη Θεσ/νίκη πρέπει να είναι ο "αντιπρόσωπός" τους από ότι κατάλαβα) μου απάντησαν ότι θα παράγγελναν ούτως ή άλλως τη συγκεκριμένη κιθάρα!

     

    Τέλοσπάντων τελικά σε καλό μου βγήκε αφού τελικά την παρρήγγειλα από τον Ντούκα από τα Ιωάννινα ο οποίος έχει γενικά πολύ καλές τιμές, αντίστοιχες εξωτερικού, αν όχι καλύτερες. Α, και νομίζω ότι τις τις φέρνει μόνος του...

  9. Έτυχε να πέσω επάνω του σε ξεκάρφωτο ψάξιμο. Από το site της Schecter:

     

    Q: I would like to buy a Prince ´Cloud´ guitar. How much are they, and how do I order one?

    A: The Prince ´Cloud guitars´ (and the ´Symbol´ guitar, as well) are made under an exclusive agreement with Prince and Paisley Park, and are only available through Prince´s website and at his live shows. We do not offer them in any form anywhere else, and, per our agreement, will not use any of their features in the construction of other guitars!

     

     

    Αυτά βέβαια μάλλον ισχύουν για το συμβόλαιο που έχει με τη συγκεκριμένη εταιρία.. Η κιθάρα που έχεις εσύ μπορεί να είναι από άλλη! (αν το Prince υποδηλώνει καλλιτέχνη βέβαια και όχι εταιρία :lol: )

  10. freemindgr δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται περίεργο να έχω βιντεοσκοπήσει δικά μου live. Ο λόγος που το έβαλα το link είναι προφανώς γιατί ήθελα να γίνω κατανοητός για το τι εννοώ όταν λέω "καθαρά" με κάμερα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω διαφήμιση "στα μουλωχτά" γιατί στο noiz δεν βρίσκεται το... target group και άλλωστε υπάρχει το κατάλληλο τόπικ για διαφήμιση (βλ μπάντες noiz-άδων).

    Επίσης δεν είπα ότι "μια κάμερα αρκεί για ηχογράφηση". Είπα ότι αν έχεις καλό ήχο στην συναυλία και ο ήχος στην κάμερα έχει περισσότερες πιθανότητες βγει καθαρός (=να καταλαβαίνεις τι παίζεται) όπως επίσης ότι υπάρχει η πιθανότητα να γίνεται ένας χαμός και να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται. Και με mini disk έχω κάνει ηχογράφηση και κατέληξα στο ότι δεν αξίζει και τόσο ο κόπος. Όλα αυτά βέβαια την υπόθεση ότι θέλεις απλώς μια ηχογράφηση για να την ακούς εσύ και οι φίλοι σου και όχι για να την βγάλεις κανονικά σε cd.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου